lexmark Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικα πηρα μεταχειρισμένο το TL-WA701ND και εκανα δουλεια μια χαρα. Το εβαλα σε client mode γιατι σε repeater δεν μπορουσε να δωσει internet μεσω καλωδίου παρα μονο wireless. Οποτε σε client mode του έβαλα και primary dns την ip του ρουτερ μου και δουλεύει αψοχα. Και με wpa2 κανονικα. Σαν κεραία/στικάκι wifi. Μονο που συνδέεται στην lan θυρα της συσκευής μου. Αυτο που ήθελα δλδ!! Ε, βρε, σε client mode δεν σου είπα από την αρχή να το βάλεις;! Το TL-WA701ND και γενικώς τα TP-LINK είναι σχετικά εύκολα μηχανήματα στο στήσιμό τους (ότι πρέπει για end users )
APsD Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Απλα προσπάθησα αρχικα σε repeater μηπως και πετυχω να μεγαλωσω την εμβέλεια του wifi + να κανω και αυτο που ηθελα στην αρχή. Σχετικά με την τιμη εγω το πηρα 20 ευρω ελαχιστα μεταχειρισμένο απο αγγελια εδω στο forum! Μια χαρα πιστευω
lexmark Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μια χαρά δεν λες τίποτε! Ούτε του παπά να μην το πεις (στον αρχιμανδρίτη ίσως )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.