koslibpro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 καλησπερα παιδια, που λετε εχω εναν netgear dgn 1000 και θελω να κανω forward την ip μου..τρεχω apache2 σε ubuntu 11.4 εχω ρυθμισει το service απο την 192.168.0.1 σελιδα του,εχω βαλει το firewall rule στα inbound services να ειναι επιτρεπτη η εισοδος στο service αυτο,οποτε ειναι θεωρητικα ολα ετοιμα.. απο το δικο μου υπολογιστη,οταν παταω 192.168.0.2,την διευθυνση στην οποια σερβιρει ο apache,μπαινει εννοειται..παταω μετα την static IP που εχω καθε φορα,μπαινει και παλι.. δινω την IP μου σε ενα φιλο μου,δεν μπαινει!!!τι γινεται..??μπορειτε να με βοηθησετε..? πραγματικα ειναι σχετικα επειγων,ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 [...]παταω μετα την static IP που εχω καθε φορα,μπαινει και παλι[...] Είναι δυναμική και όχι στατική. Μπαίνεις επειδή βρίσκεται στο δίκτυό σου, οπότε καλό θα είναι να δοκιμάζεις μέσω κάποιου proxy αν παίζει η σελίδα σου. Ποιον πάροχο xDSL έχεις; Η Otenet μπλοκάρει τις πόρτες 1-1024 και πρέπει να τις ξεμπλοκάρεις. Εάν έχεις άλλο πάροχο, μήπως έχει και αυτός μπλοκαρισμένες κάποιες πόρτες; Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη, για παράδειγμα 8080 forward στην 80 και προσπάθησε να ανοίξεις το "http://ip:8080".
koslibpro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Είναι δυναμική και όχι στατική. Μπαίνεις επειδή βρίσκεται στο δίκτυό σου, οπότε καλό θα είναι να δοκιμάζεις μέσω κάποιου proxy αν παίζει η σελίδα σου. Ποιον πάροχο xDSL έχεις; Η Otenet μπλοκάρει τις πόρτες 1-1024 και πρέπει να τις ξεμπλοκάρεις. Εάν έχεις άλλο πάροχο, μήπως έχει και αυτός μπλοκαρισμένες κάποιες πόρτες; Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη, για παράδειγμα 8080 forward στην 80 και προσπάθησε να ανοίξεις το "http://ip:8080". ναι μπερδευτικα δυναμικη ηθελα να πω! λοιπον εχω Οτενετ αρχικα.. δοκιμασα με proxy να μπω απο αλλον υπολογιστη και παλι ομως δεν μπαινει.. τι φταει..?δεν νομιζω πως εχω κανει κατι λαθος,γιαυτο και απορω..
jumaru99 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Χρησιμοποίησε κάποιον dns server όπως τον dyndns ή no-ip..ο οποίος θα συνδέει την δυναμική ip σου με ένα domain που θα του δωσεις ώστε καλλώντας το να καλεί την δική σου. Αυτό πρέπει να τρέχει παντα στο background ώστε να ενημερώνει το domain σου για τις αλλαγές της ip σου.
koslibpro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Χρησιμοποίησε κάποιον dns server όπως τον dyndns ή no-ip..ο οποίος θα συνδέει την δυναμική ip σου με ένα domain που θα του δωσεις ώστε καλλώντας το να καλεί την δική σου. Αυτό πρέπει να τρέχει παντα στο background ώστε να ενημερώνει το domain σου για τις αλλαγές της ip σου. χααααα!το εχω δοκιμασει αυτο!αλλα δεν λειτουργει!πραγματικα γιαυτο εχω εκνευριστει,εχω ψαξει τα παντα και παλι δεν λειτουργει.. αυτο που μου ειπες για να το κανω Link με τον dyndns λογαριασμο μου,το εχω δοκιμασει και δεν μπορει να μπει ο φιλος μου που θελω να μπει!! εχω κανει μηπως κατι γενικοτερα λαθος..?τι γινεται..?μπορειτε να με βοηθησετε? Oχι οκ παιδια,τα βρηκα,τωρα ολα γινονται κανονικα με βοηθησες εσυ macabre_sunsets που μου προτινες να το κανω στην 8080! ευχαριστω για ολα
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εάν πας στο my.otenet.gr (νομίζω), σου έχει επιλογή να ξεμπλοκάρεις τις πόρτες 1-1024 (δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς πού). Εάν πάλι δεν θέλεις να μπλέκεις με αυτά και δεν έχεις πρόβλημα με την 8080 μείνε όπως είσαι.
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 παλια αν πηγαινες απο το site της οτενετ σου ελεγε ακριβως οδηγιες.τωρα μπηκα μεσα και το Link ειναι ανενεργο.πραγματι μπαινεις απο το My.otenet.gr και κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια.μετα δοκιμασε παλι να δεις αν παιζει με την 80 που θες. θα πας εκει που λεει αλλαγη κωδικου προσβασης θα βαλεις τα στοιχεια σου θα διαλεξεις την υπηρεσια σου και εκτος απο την αλλαγη κωδικου θα σου εχει και για την αυξημενη ασφαλεια.
koslibpro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 παλια αν πηγαινες απο το site της οτενετ σου ελεγε ακριβως οδηγιες.τωρα μπηκα μεσα και το Link ειναι ανενεργο.πραγματι μπαινεις απο το My.otenet.gr και κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια.μετα δοκιμασε παλι να δεις αν παιζει με την 80 που θες. θα πας εκει που λεει αλλαγη κωδικου προσβασης θα βαλεις τα στοιχεια σου θα διαλεξεις την υπηρεσια σου και εκτος απο την αλλαγη κωδικου θα σου εχει και για την αυξημενη ασφαλεια. κοιταξτε,εγω port-forward ηθελα να κανω για να βλεπει τον υπολογιστη μου συγκεκριμενα ενα ατομο..οποτε με βολευει μια χαρα και απο την 8080! ευχαριστω πολυ ομως για τις οδηγιες σας,σιγουρα θα μου χρησιμευσουν καποια στιγμη μελλοντικα
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 α οκ νομιζα οτι ηθελες στην 80.οκ απλα εχετο υποψιν σου οτι υπαρχει αυτη η βλακεια απο οτενετ που κοβει ports μην ψαχνεις να δεις τι παιζει μετα.μου εχει τυχει για αυτο το λεω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.