Tsiringos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Να αγοράσω το InFamous 2 ή να περιμένω για το Uncharted 3? Επίσης,να ρωτήσω,το InFamous 2 έχει ONLINE? Ποιό τελειώνει πιο αργά? (Σε ότι ξέρετε απαντήστε)
ReZonanZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 πρωτα απ ολα εισαι σε λαθος section εδω ειναι το pc gaming και οχι το console gaming... Το uncharted 3 ακομα δεν εχει βγει οποτε δεν ξερουμε ακριβως για την διαρκεια του Το infamous 2 απ οτι ξερω εχει αρκετα μεγαλη διαρκεια Αν σαρεσε το 1 τοτε λογικα θα σαρεσει και το 2 Online εχει ενα mode οπoυ φτιαχνεις εσυ δικες σου αποστολες και τις κανεις upload στο Psn Απο wikipedia: In addition to content on disc, Infamous 2 allows users to create their own missions and distribute them to other players as User-generated content. Players will be able to use any location in the open-world game and the available allies, foes, and non-player characters to construct their missions. These missions can include combat, stealth elements, limitations on Cole's powers, and race and platforming challenges. Most of these user-created missions will appear randomly to other players as they progress through the game's story, appearing similar to any of the on-disc missions. After completing these missions, players can rate them; this information will be used by Sucker Punch to promote popular missions to "Featured", where they will then appear in-game for all players.
Tsiringos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 πρωτα απ ολα εισαι σε λαθος section εδω ειναι το pc gaming και οχι το console gaming... Το uncharted 3 ακομα δεν εχει βγει οποτε δεν ξερουμε ακριβως για την διαρκεια του Το infamous 2 απ οτι ξερω εχει αρκετα μεγαλη διαρκεια Αν σαρεσε το 1 τοτε λογικα θα σαρεσει και το 2 Online εχει ενα mode οπoυ φτιαχνεις εσυ δικες σου αποστολες και τις κανεις upload στο Psn Απο wikipedia: In addition to content on disc, Infamous 2 allows users to create their own missions and distribute them to other players as User-generated content. Players will be able to use any location in the open-world game and the available allies, foes, and non-player characters to construct their missions. These missions can include combat, stealth elements, limitations on Cole's powers, and race and platforming challenges. Most of these user-created missions will appear randomly to other players as they progress through the game's story, appearing similar to any of the on-disc missions. After completing these missions, players can rate them; this information will be used by Sucker Punch to promote popular missions to "Featured", where they will then appear in-game for all players. Σορρυ για το section ,λάθος μου, εσύ δηλαδη ποιό θα έπαιρνες?
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 το uncharted 3 βγαλει 1/11 το infamous 2 πρεπει να εχει κυκλοφορησει αλλο το ενα παιχνιδι αλλο το αλλο το infamous 2 ειναι εξαιρετικο παιχνιδι καλυτερο απο το 1 αλλα αν παιζεις συνεχεια σε 2-3 μερες(μπορει να σου λεω και πολυ)το εχεις τερματισει-εμενα 2 και κατι μερες μου πηρε- για online δεν ξερω ειμαι σε cfw μεχρι να βγει το uncharted 3 ισως και να εχεις μαζεψει χρηματα να το αγορασεις και αυτο..
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Προσωπικά θα έπαιρνα Uncharted 3 χωρίς 2η σκέψη..
gherudos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πάρε το inFamous 2 που κυκλοφορεί τώρα και είναι παιχνιδάρα (πρίν λίγο το τερμάτισα σε hero mode, μου πήρε 4-5 μέρες για να κάνω και όλες τις υποαποστολές) και θα το παίξεις τουλάχιστον 2 φορές μια ως hero και μια ώς inFamous και όταν με το καλό κυκλοφορήσει και το Uncharted 3 θα το πάρεις εννοείται μιας και αφού θα το λιώσεις στο singleplayer μετά θα το ξαναλιώσεις στο πολύ εθιστικό online κομμάτι του παιχνιδιού. Σκέψου ότι το Uncharted 2 έχει κυκλοφορήσει από το 2009 και ακόμα παίζουμε το online multiplayer mode του παιχνιδιού καθώς είναι πάρα μα πάρα πολύ εθιστικό!
grouspen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 σε σωστό μέρος πόσταρε τι του λέτε του παιδιού..... Για εμένα πάρε και τα 2 ... το Infamous 2 το έχω παραγγείλει εγώ και το περιμένω μέσα στην εβδομάδα. Το Uncharted αργεί ακόμα να βγεί. Θα είναι παιχνιδάρες και οι 2 όπως φαίνεται . Infamous τώρα και μάζεψε σιγά σιγά λεφτά για το uncharted. αυτό θα κάνω εγώ τουλάχιστον
ReZonanZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 σε σωστό μέρος πόσταρε τι του λέτε του παιδιού..... Για εμένα πάρε και τα 2 ... το Infamous 2 το έχω παραγγείλει εγώ και το περιμένω μέσα στην εβδομάδα. Το Uncharted αργεί ακόμα να βγεί. Θα είναι παιχνιδάρες και οι 2 όπως φαίνεται . Infamous τώρα και μάζεψε σιγά σιγά λεφτά για το uncharted. αυτό θα κάνω εγώ τουλάχιστον Στην αρχη ειχε ποσταρει στο pc games,προφανως μετα το ειδαν οι mods και το μετεφεραν εδω το thread
grouspen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Στην αρχη ειχε ποσταρει στο pc games,προφανως μετα το ειδαν οι mods και το μετεφεραν εδω το thread sorry τότε. λάθος μου
king2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Βάλε cfw να τα έχεις και τα 2 πολύ πριν την κυκλοφορία τους και χωρίς να περιμένεις το κάθε κατάστημα πότε θα στο στείλει..
Tsiringos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Βάλε cfw να τα έχεις και τα 2 πολύ πριν την κυκλοφορία τους και χωρίς να περιμένεις το κάθε κατάστημα πότε θα στο στείλει.. Τι εννοείς cfw ?
karubas13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 cfw = custom firmware = φλασαρισμα .τσαμπα games Δηλαδη . αρκει βεβαια Να εχεις κανει update μεχρι την 3.55
Tsiringos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 cfw = custom firmware = φλασαρισμα .τσαμπα games Δηλαδη . αρκει βεβαια Να εχεις κανει update μεχρι την 3.55 Και πως το βάζω αυτό? το αγοράζω από κάπου ?
gherudos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ορίστε ο οδηγός: Custom Firmware 3.55 kmeaw με υποστήριξη Backup Manager http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=167&t=16362 Οδηγός FTP για PS3 Μεταφέρετε παιχνίδια στον εσωτερικό δίσκο http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=60&t=16314
weber122 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 τα 2 παιχνίδια είναι διαφορετικά. το ένα open world και το άλλο πιο κατευθυνόμενο...πιστεύω αξίζει να πάιξεις και τα δύο. το infamous 2 το τερμάτισα και μπορώ να πω ότι είναι παιχνιδάρα αν και πιστεύω το prototype 2 (ο ανταγωνιστής του) θα είναι πολύ καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.