ExTaCy1337 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια, λοιπον ειχε ενα μαγαζι πανω στην Ναβαρινου νομιζω λεγοταν "Αρωμα" αλλα πρεπει να μεταφερθηκε αλλου η να εκλεισε εντελως , ξερει κανεις τιποτα? Η Ξερει κανεις κανα καλο μαγαζακι στην Θεσσαλονικη για να παρω χυμα αρωμα?απο εκεινο το συγκεκριμενο θυμαμαι κρατουσε ωρα το αρωμα, οχι μονο για μια ωρα και μετα τιποτα!
SocialNetUsr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Στο κέντρο έχω δει ένα το οποίο είναι φράγκων με Συγγρού
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Προχθες που περασα εγραφε που μεταφερθηκε αλλα δε το προσεξα... Πηγαινε αν δε σου κανει κοπο να δεις
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μητροπόλεως με Κούσκουρα εκει απέναντι απο το social έχει ένα "Άρωμα". Παραδίπλα απο το περίπτερο.
ExTaCy1337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μητροπόλεως με Κούσκουρα εκει απέναντι απο το social έχει ένα "Άρωμα". Παραδίπλα απο το περίπτερο. Αυτο εψαχνα στην Μητροπολεως!Το βρηκα τελικα ηξερε μια κοπελα και μου ειπε που ητανε! Κανω το reply γιατι τωρα ειδα το τοπικ μου μπας και σε καποιον φανει χρησιμο ! Πφφφ ξεχασα το νουμερο τις οδου :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Σύμφωνα με το google maps είναι μητροπόλεως με λασσάνη γωνία. Αριθμό δεν βγάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.