georgy1991 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Γεια σας μολις εκανα συνδεση στην forthnet και μου εδωσαν αυτο το router αλλα πουθενα δεν λεει το ονομα και των κωδικο προσβασης για το ρουτερ ουτε κατω απο το ρουτερ.Εψαξα στο ιντερνετ τους προκαθορισμενους που εχει αλλα παλι δν μπαινει καμια ιδεα? Σας ευχαριστω
alexisgt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Κάνε hard reset. (κράτα to reset για 10sec) Κανονικά πρέπει να μπαίνει χωρίς authentication.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πρέπει να το λέει στο βιβλιαράκι που έρχεται μαζι με το router
georgy1991 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 hard reset κανεις με ανοιχτο το router και μετα δν ζηταει καθολου κωδικο? στο βιβλιαρακη δεν λεει
lexmark Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πάρε την TY της 4net να στον πει, διαφορετικά, όπως είπαν και τα παιδιά, κάνεις hard reset. Με ανοικτό το ρουτερ. Μετά μπαίνεις με τους default κωδικούς.
alexisgt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 hard reset κανεις με ανοιχτο το router και μετα δν ζηταει καθολου κωδικο? Σωστά!
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 ολα τα thomson δεν εχουν κωδικο για να μπεις στο μενου.οποτε ο φιλος μας ειτε ετρεξε το wizard και εβαλε καταλαθως γιατι οι μισοι μπερδευονται στο σημειο που σε ρωταει κωδικο προσβασης για την συνδεση και μετα για τον ρουτερ και βαζουν το ιδιο.οποτε reset και θα χαθει.κωδικος υπαρχει στο Thomson μονο απο telnet και οχι στο v8 και ειναι username Administrator password τιποτα.
lexmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 ολα τα thomson δεν εχουν κωδικο για να μπεις στο μενου.οποτε ο φιλος μας ειτε ετρεξε το wizard και εβαλε καταλαθως γιατι οι μισοι μπερδευονται στο σημειο που σε ρωταει κωδικο προσβασης για την συνδεση και μετα για τον ρουτερ και βαζουν το ιδιο.οποτε reset και θα χαθει.κωδικος υπαρχει στο Thomson μονο απο telnet και οχι στο v8 και ειναι username Administrator password τιποτα. Σαν να θυμάμαι ότι και από web interface ζητάει τα ίδια credentials (δεν παίρνω όρκο βέβαια γιατί έχω να πιάσω thomson στα χέρια μου, πολύ καιρό). Κατά τ'άλλα +1
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 δεν ζηταει.536,546,530,585,780,784,787 δεν ζητανε.αυτα εχω δοκιμασει ως τωρα.
georgy1991 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 σας ευχαριστω πολυ το εκανα και δεν ζητησε κωδικο
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 σας ευχαριστω πολυ το εκανα και δεν ζητησε κωδικο το ιδιο ισχυει για ολα τα thomson εκτος αν εχουν custom firmware απο καποιον provider.
lak10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 καταφερα να μπω τελικα αλλα ζηταει username και password δεν βαζω τιποτα αλλα δεν το δεχεται
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 καταφερα να μπω τελικα αλλα ζηταει username και password δεν βαζω τιποτα αλλα δεν το δεχεται για να μπεις στο Interface το thomson δεν ζηταει κωδικο.αμα ζηταει καντο μια δυο φορες Hard reset και θα εισαι οκ.απο εκει και περα δεν τρεχεις το wizard απλα πας μετα στο broadband connection Πας sto internet services και βαζεις απλα username kai password forthnet για να μπεις στο ιντερνετ.αν και στα v8 αν δεν κανεις τιποτα μετα το Hard reset και περιμενεις max 10 λεπτα θα γινει autosetup μονο του οπτοε δεν θα χρειαστει να βαλεις εσυ τα Username/password αρκει να εχει το ρουτερ το firmware Της forthnet.8.2.7.8 η 8.2.8.8 κατι τετοιο.υπαρχει και στην σελιδα της το νεο firmware.
aggelos777 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια.εχω κ εγω ενα προβλημα με το ρουτερ αυτο.αφου μπικα στο τελνετ βαζω την εντολη για να αοινηξει το νατ αλλα τπτ.μου λεει λαθος νοθμερα.ξερει κανεις τι παιζει?
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 πες μας ακριβως τι γραφεις και ακριβως τι σου βγαζει με ενα print screen για να καταλαβουμε τι γινεται..β.στο Pc σου εδωσες static ip/dns κτλ??τι ακριβως θες να κανεις?να ανοιξεις ολα τα Ports η καποιο συγκεκριμενο?γιατι αν ειναι για ολα υπαρχει τοπικ με τις εντολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα