Προς το περιεχόμενο

thmson tg585 v8 forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μολις εκανα συνδεση στην forthnet και μου εδωσαν αυτο το router αλλα πουθενα δεν λεει το ονομα και των κωδικο προσβασης για το ρουτερ ουτε κατω απο το ρουτερ.Εψαξα στο ιντερνετ τους προκαθορισμενους που εχει αλλα παλι δν μπαινει καμια ιδεα?

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Πάρε την TY της 4net να στον πει, διαφορετικά, όπως είπαν και τα παιδιά, κάνεις hard reset. Με ανοικτό το ρουτερ. Μετά μπαίνεις με τους default κωδικούς.

Δημοσ.

ολα τα thomson δεν εχουν κωδικο για να μπεις στο μενου.οποτε ο φιλος μας ειτε ετρεξε το wizard και εβαλε καταλαθως γιατι οι μισοι μπερδευονται στο σημειο που σε ρωταει κωδικο προσβασης για την συνδεση και μετα για τον ρουτερ και βαζουν το ιδιο.οποτε reset και θα χαθει.κωδικος υπαρχει στο Thomson μονο απο telnet και οχι στο v8 και ειναι

username Administrator

password τιποτα.

Δημοσ.

ολα τα thomson δεν εχουν κωδικο για να μπεις στο μενου.οποτε ο φιλος μας ειτε ετρεξε το wizard και εβαλε καταλαθως γιατι οι μισοι μπερδευονται στο σημειο που σε ρωταει κωδικο προσβασης για την συνδεση και μετα για τον ρουτερ και βαζουν το ιδιο.οποτε reset και θα χαθει.κωδικος υπαρχει στο Thomson μονο απο telnet και οχι στο v8 και ειναι

username Administrator

password τιποτα.

Σαν να θυμάμαι ότι και από web interface ζητάει τα ίδια credentials (δεν παίρνω όρκο βέβαια γιατί έχω να πιάσω thomson στα χέρια μου, πολύ καιρό).

Κατά τ'άλλα +1 :D

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ το εκανα και δεν ζητησε κωδικο :rolleyes:

το ιδιο ισχυει για ολα τα thomson εκτος αν εχουν custom firmware απο καποιον provider.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καταφερα να μπω τελικα αλλα ζηταει username και password δεν βαζω τιποτα αλλα δεν το δεχεται

για να μπεις στο Interface το thomson δεν ζηταει κωδικο.αμα ζηταει καντο μια δυο φορες Hard reset και θα εισαι οκ.απο εκει και περα δεν τρεχεις το wizard απλα πας μετα στο broadband connection Πας sto internet services και βαζεις απλα username kai password forthnet για να μπεις στο ιντερνετ.αν και στα v8 αν δεν κανεις τιποτα μετα το Hard reset και περιμενεις max 10 λεπτα θα γινει autosetup μονο του οπτοε δεν θα χρειαστει να βαλεις εσυ τα Username/password αρκει να εχει το ρουτερ το firmware Της forthnet.8.2.7.8 η 8.2.8.8 κατι τετοιο.υπαρχει και στην σελιδα της το νεο firmware.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.εχω κ εγω ενα προβλημα με το ρουτερ αυτο.αφου μπικα στο τελνετ βαζω την εντολη για να αοινηξει το νατ αλλα τπτ.μου λεει λαθος νοθμερα.ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

πες μας ακριβως τι γραφεις και ακριβως τι σου βγαζει με ενα print screen για να καταλαβουμε τι γινεται..β.στο Pc σου εδωσες static ip/dns κτλ??τι ακριβως θες να κανεις?να ανοιξεις ολα τα Ports η καποιο συγκεκριμενο?γιατι αν ειναι για ολα υπαρχει τοπικ με τις εντολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...