manin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Καλησμέρα, έχω τα windows 7. Θέλω να φτιάξω μια 2η sidebar, για να βάλω τις συντομεύσεις από τα προγράμματα. Δε θέλω να τις έχω στη default sidebar των windows. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το shortcut dock της yahoo. Δε πολυβολεύει και θέλω να τα μεταφέρω όλα σε sidebar. Δοκίμασα να κάνω ένα φάκελο seidebar, αλλά δε μπόρεσα. Το χει κανει κανείς; Καμιά άλλη λύση; Ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Αν κανεις ενα φακελο με οτι ονομα θες, πεταξεις μεσα οτι συντομευσεις θες και μετα τον συρεις σε καποια απο τις αλλες 3 πλευρες της επιφανειας εργασιας, δεν σου κανει?
crossfiregr1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το RocketDock. Είναι μια μπάρα που τη ρυθμίζεις εσύ όπως θέλεις, όπου θέλεις. Μπορείς να βάλεις τις συντομεύσεις σου, ή φακέλους, ή ακόμή και stacks όπως στο MacOS. Εμένα με βολεύει αφάνταστα.
manin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Αν κανεις ενα φακελο με οτι ονομα θες, πεταξεις μεσα οτι συντομευσεις θες και μετα τον συρεις σε καποια απο τις αλλες 3 πλευρες της επιφανειας εργασιας, δεν σου κανει? Αυτό παλεύω, αλλά δεν.... Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το RocketDock. Είναι μια μπάρα που τη ρυθμίζεις εσύ όπως θέλεις, όπου θέλεις. Μπορείς να βάλεις τις συντομεύσεις σου, ή φακέλους, ή ακόμή και stacks όπως στο MacOS. Εμένα με βολεύει αφάνταστα. Θα το δοκιμάσω
manin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ωραίο το Rocket αλλά θέλω και το άλλο με το φάκελο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.