Προς το περιεχόμενο

overclocking Q9450

Erashep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα .

Λοιπόν επειδή έρχεται 3ήμερο και θα έχω λίγο χρόνο είπα να κάτω να ασχοληθώ .

τα βασικά τα γνωρίζω, διάβασα και το topic το αντίστοιχο αλλά έχω μερικές απορείες .

βασικά αυτά που έχω είναι τα εξής .

Q9450

Asus Rampage Formula

Corsair dominator 2gbx4 1066 5-5-5-15 2.1v

και ψύκτρα CM hyper TX3

λόγω μικρού multiplier (x8) και εάν κάποιος έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο setup , είναι εφικτό να πάει 3.2ghz για χρήση κανονική ; κάπου διάβαζα που το έψαχνα ότι πάει άνετα 425 το FSB . Εξαρτάται και από το κομάτι βέβαια ...

και γενικά ότι παραπάνω συμβουλές μπορείτε να μου δώσετε ευπρόσδεκτες ! B)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά :)

Δημοσ.

Doable το 8 Χ 400, ναι.

Βάλε 1.3 vcore και 1.25 termination και 1.2 στο ΝΒ και λογικά θα είσαι σταθερός. Μετά άρχισε να πέφτεις, για finetune :) Απλά το νου σου στις temps γιατί η ψύκτρα σου...

Δημοσ.

Είναι ΓΤΠΚ .... ξέρω εάν δω προβλήματα θα πάω να πάρω μια Α70 και τελείωσε B)

Δημοσ.

μνήμες 5-5-5-15 2τ και 2.1 V ? και στην μίνιμουμ συχνότητα ή όσο μπορώ πιο κοντα σε 1:1 ?

Δημοσ.

Δύο λύσεις:

Ή 1:1 οπότε παίζεις @ 800 και δοκιμάζεις να τις σφίξεις αργότερα (5-4-4-12 ίσως)

Ή ~5:4 δηλαδή 1000κάτι στα εργοστασιακά timings.

Προτίμησε την μεγαλύτερη (~1000) συχνότητα με τα 5άρια. Επίσης αν μπορείς να επιλέξεις, strap @ 333 ;)

edit: πρέπει να έχει και 4:3, δηλαδή 1066, οπότε μια χαρά :)

Δημοσ.

Τωρα με το νερο εχω φτασει μεχρι 420*8 με 1.32 vcore αλλα εχω ddr3 μνημες...πιο πριν δεν ειχα παιξει καθολου εχω δει και εχω διαβασει μεχρι 450*8 αλλα δεν το βλεπω να ειναι τοσο σταθεροι και σιγουρα 1.4 vcore με τρελες θερμοκρασιες!..με 400*8 και λιγο κατω απο 1,3 πιστευω οτι μπορεις να τον εχεις 24/7 χωρις ιχνος ασταθειας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...