Προς το περιεχόμενο

Να αλλάξω την κάρτα μου;

basilis222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την Nvidia 9600GT direct x10 2009. (mother: Asus P7P55D LE, CPU i5 2.66ghz first gen, 6GB ram)

Πάω για αλλαγή; Βλέπω ότι ζωρίζετε στο GTA IV, και τώρα που βγένουν τα νέα Games θέλω να τα παίζω στο Full όλλα.

Αξίζει να την αλλάξω τώρα; Αν ναι ποιά να πάρω; (λογική τιμή για την κατηγορία της)

Δημοσ.

Ποια οθόνη έχεις,ποσά διαθέτεις,ποιο τροφοδοτικό έχεις ;

LG FLATRON 24" 1080p, μέχρι 200€, το τροφοδοτικό θέλει άλαγμα 500W δεν μου είναι αρκετά. Μάλλον θα πάρω ένα 800-850W.

Κατρχάς θα αντέξει η κάρτα μου τα Real life graphics?

Δημοσ.

Παίρνεις αυτά και είσαι πολύ καλύτερα από τώρα .Αν θέλεις να τα παίζεις όλα όλα στο full τότε πρέπει να δόσεις ενα 230Ε για κάρτα γραφικών συν ενα 90Ε για ένα ποιοτικό τροφοδοτικό

psu:Corsair Builder Series CX600

gpu:Sapphire 6850 1GB

Συνολο:209.68E

Δημοσ.

Έχει μεγάλη διάφορά απο την 9600;

Τι να μου κάνουν τα 100W παραπάνω; CoolerMaster είναι το τροφοδοτικό. 500W

*όλα full τα θέλω,

Δημοσ.

Έχει μεγάλη διάφορά απο την 9600;

Τι να μου κάνουν τα 100W παραπάνω; CoolerMaster είναι το τροφοδοτικό. 500W

*όλα full τα θέλω,

Δώσε εικόνα για το coοlermaster psu που έχεις, δλδ link να το δούμε.

Η HD6850 έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση και δεν θα είχες θέμα ακόμα και με ένα φθηνό μεν αλλά ποιοτικό δε psu των 400W.

Όταν την είχα την HD6850 το σύστημα τροφοδοτούταν απο ένα HEC 400W το οποίο τώρα πλέον τροφοδοτεί μια HD5850.

Aντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι, τα 500W είναι υπεραρκετά για την HD6850 και φυσικά τo 800-850w psu που σκέφτεσαι να αγοράσεις δεν σου χρειάζεται σε καμμιά περίπτωση πλήν της χρησιμοποίησης 2 καρτών επιπέδου / κατανάλωσης HD6970 στο άμεσο μέλλον... ;)

Δημοσ.

http://www.productwiki.com/upload/images/cooler_master_extreme_power_plus_500w_rs500_pcara3_us.jpg

Αυτό ακριβός είναι.

Δεν μου φτάνουν 500W για τα περιφεριακά,

Αν την πάρω και κρατίσω την 9600 μέσα στο κουτι και δουλέβουν και οι 2 μαζί, θα κερδίσω τίποτα; (για μία οθόνη μόνο)

Δημοσ.

http://www.productwiki.com/upload/images/cooler_master_extreme_power_plus_500w_rs500_pcara3_us.jpg

Αυτό ακριβός είναι.

Δεν μου φτάνουν 500W για τα περιφεριακά,

Αν την πάρω και κρατίσω την 9600 μέσα στο κουτι και δουλέβουν και οι 2 μαζί, θα κερδίσω τίποτα; (για μία οθόνη μόνο)

Δώσε link αν μπορείς του psu όχι φωτό.

Πιστεύω ότι δεν έχεις πρόβλημα με την 6850 και το psu που έχεις. Όταν λες περιφερειακά τι εννοείς?

Εξωτερικό σκληρό/ σκληρούς? Διότι και εγώ στο pc έχω 1 usb εξωτερικό σκληρό + 1 usb hub στο οποίο βάζω το Gamepad όταν παίζω κανα παιχνιδάκι.

Το psu παραμένει το HEC 400W που σου είπα. Δες το 2pc της υπογραφής μου για να καταλάβεις τι εννοώ. :)

Edit: Αν κρατήσεις την 9600 θα μπορούσε για παράδειγμα να σου χρησιμεύει αν την έβαζες dedicated για PhysX στα παιχνίδια που το χρησιμοποιούν. Βέβαια αν εξαιρέσουμε το γεγονός της φάσης / χαβαλέ ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν νομίζω ότι ουσιαστικά σε συμφέρει / θα έχεις ιδιαίτερο κέρδος κάνοντας κάτι τέτοιο. :)

Δημοσ.

Xμμ ναι εντάξει το συγκεκριμένο δεν είναι και ότι καλύτερο στα 500W, το αντίθετο θα έλεγα.

Πιστεύω όμως ότι δεν θα έχεις πρόβλημα και πάλι. Βέβαια αν σε καίει τόσο η αγορά καλύτερου psu και πολύ σωστά θα κάνεις εφόσον διαθέτεις τα χρήματα, τότε πήγαινε σε αυτό που πρότεινε ο Ραφαήλ ή ακόμα καλύτερα σε κάποιο απο τα παρακάτω για να είσαι άνετος και να σου μείνει και μελλοντικά:

Corsair Gaming Series GS600

ή

CORSAIR Enthusiast Series TX650 V2 (με δωρεάν μεταφορικά)

Μεγαλύτερο / ακριβότερο δεν θα χρειαστείς. :)

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου είναι μια χαρά. Τώρα αν εσύ τρώγεσαι να το αλλάξεις κάν'το. Ένα καλύτερο PSU πάντα είναι ευπρόσδεκτο.

Ο λόγος που το παθαίνεις αυτό με τις usb, είναι ότι μάλλον χρησιμοποιείς κάποιο passive USB-Hub για να τα συνδέσεις όλα αυτά. Πάρε ένα active (να έχει μπρίζα δηλαδή) και είμαι σίγουρος δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα. Αν όντως τα έχεις με passive, και 1000αρι PSU να βάλεις, το ίδιο θέμα θα έχεις. Το ρεύμα που θα δίνουν τα USB σου είναι το ίδιο και εξαρτάται ΚΑΙ από την MB. Όχι από το PSU.

Αυτό το PSU είναι λίγο καλύτερο από τα Corsair: TT Toughpower 750 στην τιμή του TX-650, λόγω δύναμης για μελλοντική χρήση (CF/SLI). To ΤΧ δίνει 52Α στην +12V ενώ το Toughpower 60A, συν τα 100Watt φυσικά. Γιατί κατά τα άλλα ίδιας ποιότητας είναι (και τα 2 η Seasonic τα φτιάχνει).

TT Toughpower 750 specs

Και μια μικρή διαφορά στο average efficiency (~2%) υπέρ του ΤΤ (και τα 2 έχουν Bronze certification):

Toughpower-750 80 PLUS Bronze (+85% Efficiency)

TX-650v2 80 PLUS Bronze (+85% Efficiency)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ, αλλα δεν ψάχνω τροφοδοτικό κάρτα ψάχνω :P

(μάλλον δεν θα αλλάξω τώρα)

Δεν έχω USB hub.

Αλλα το κουτί έχει μέσα πολλά (2 hdd's, water cooling, 6 fans, neon κ.λ.π.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...