Προς το περιεχόμενο

Copa America 2011

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω γουσταρω να το παρει.. θα με τρελλανει αν το καταφερει. απλα δεν το βλεπω στον οριζοντα. η για να ειμαι πιο δικαιος, δεν το βλεπω να γινεται συντομα...

ΥΓ: για να ειμαι και πιο συγκεκριμενος, απο '78-'93 ηταν ο κανονας. απο το '93 μεχρι σημερα, αν καταφερει και παρει καποιο τιτλο θα ειναι η εξαιρεση. καποτε ηταν φαβορι για τιτλους. τωρα εχει εναν αλλο τιτλο, του αουτσαιντερ-λουζερ... δεν το λεω με χαρα. απλα ξερω οτι ετσι ειναι. πελατακι των γερμανων των βραζιλιανων κλπ..

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε, βέβαια, τι γράφω τόση ώρα; :mrgreen:

Γιατί Ζιντάν,Ρονάλτνο τους μάρκαρε ένας;Ή μήπως δεν ήταν όλη η άμυνα προσαρμοσμένη πάνω τους;

Και δεν κρίνουμε κανέναν απο τέτοιες διοργανώσεις,είναι η 2η τέτοια διοργάνωση που πατώνει ό

Ο Μαραντόνας πήρε ΟΥΕΦΑ με την Νάπολι και προπονητή τον Μπιγκόν,δεν ήταν κανένας στο ίδιο επίπεδο με αυτόν.

Ο Μέσσι είναι παιχταράς,αλλά ότι έχει κάνει είναι ΜΟΝΟ με την Μπαρτσελόνα,να κάνει και κάτι είτε με την εθνική,είτε με άλλη ομάδα και τότε ξαναμιλάμε για συγκρίσεις με τους καλύτερους,ως τότε απλά δεν γίνεται,ντροπή

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι. Τι νόημα έχει να θέλουμε σώνει και καλά να κρίνουμε τους παίχτες ΕΞΩ από τις ομάδες τους; Πέραν του ότι είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν έχει και απολύτως καμία σημασία. Είναι σαν να προσπαθώ να βρω ποια παπούτσια μου ταιριάζουν και να κάθομαι να βλέπω αν ταιριάζουν με ρούχα που δεν έχω. Γιατί; Γιατί έτσι.

Δημοσ.

Τι έχετε πάθει με την μπάλα καλοκαιριάτικα. μου φορτώθηκαν 3 φίλοι για να δουν σε μένα από το streaming σήμερα και αύριο 2 παιχνίδια που έχει. Ισχύει ότι είναι στις 10 ή μου έχουν πει ψέματα για να μη φέρω αντίρηση;

Δημοσ.

Απλό και αποτελεσματικό το Περού σήμερα, έριξε την 4άρα στη Βενεζουέλα.

Για αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βλέπω Ουρουγουάη.

Δημοσ.

Τι έχετε πάθει με την μπάλα καλοκαιριάτικα. μου φορτώθηκαν 3 φίλοι για να δουν σε μένα από το streaming σήμερα και αύριο 2 παιχνίδια που έχει. Ισχύει ότι είναι στις 10 ή μου έχουν πει ψέματα για να μη φέρω αντίρηση;

ναι στις 10 ειναι και ο τελικος

υπομονη κανε :lol:

Δημοσ.

Καλά κι εγώ έχω βρει το μπελά μου. Όλο φίλοι του άντρα μου μπαινουβγαίνουνε στο σπίτι, με τη ρημάδα τη νόβα. Σήμερα είναι ο τελικός? Θα έλεγα αντε να ησυχάσουμε αλλά άπ'οτι μου έχει πει θα έχει όλο Ολυμπιακό, ΠΑΟ, κτλ μετά!

Δημοσ.

μα γιατι παραπονιεστε?

εγω εμαθα την κοπελα μου σε τετοιες καταστασεις που μου ζηταει να την πηγαινω

και γηπεδο.οχι οτι ασχολειται αλλα της αρεσει ο χαμος που γινεται :P

Δημοσ.

Ναι αλλά να το βλέπανε σε tv οκ. το θέμα είναι ότι θέλουν να το δουν από το streaming στο imac επειδή "έχει μεγάλη οθόνη και καλό ήχο". κοινώς, no internet for me...,και όπως και να το κάνεις, είμαι addict. Με βλέπω για coctail στο μπαλκόνι :)

Δημοσ.

Αυτό απορούσαμε κι εμείς.

Μεγάλη μπάλα η Ουρουγουάη, το 3ο ειδικά ήταν γκολ-ποίημα. Ευτύχως ο καραγκιόζης διαιτητής δε κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα.

Και νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί ομάδα ( ούτε την Μπαρτσελόνα ) να κερδίζει 2-0 και να πιέζει ακόμα και στο 70-80' μέχρι το πέναλτυ τους αντιπάλους για να βάλει κι άλλα γκολ!!

Απίστευτα πράγματα ! ! !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...