alexis333 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Συνοθυλευμα η Βραζιλια στο σημερινο ματς. Καθολου αναπτυξη. Ενα χαος γενικα.Εμπλεκαν ο ενας στα μπουτια του αλλου. Αν συνεχισουν ετσι δε πανε πουθενα.
devil-ji Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πραγματι ουτε ενα πλανο αναπτυξης. αμα επαιζαν με καμια γερμανια-ισπανια θα μαζευαν ανετα 4 οπως η αργεντινη στο μουντιαλ
greekboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 οντως και η Βραζιλια κακη..δεν την περιμενα ετσι..Νειμαρ και Αλβες ξεχωρισαν για μενα,αν και ισως χρειαζετε ο Μαικον πιο πολυ απο τον Αλβες,λογω της δυναμης
fearwhatnow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Η επιστροφη της ομαδας-καρναβαλος.Αν ημουν προπονητης της Βραζιλιας και η ομαδα δεν εκανε ουτε υποψια φασης θα ντρεπομουν να καθισω ξανα στον παγκο της.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κάτι ξέρει που έβαλε τον Άλβες, ο Μαϊκόν φέτος ήταν πολύ κακός. Και γενικά σε αυτή τη Βραζιλία της πλάκας ήταν ο μόνος που προσπαθούσε απόψε.
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μιλαμε στο δευτερο ημιχρονο ηταν το ΑΠOΛΥΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ. Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα. Ολοι παντου και πουθενα.Ο ενας να κουτουλαει τον αλλον.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μόλις είδα το 1ο laser στο copa america !Ζηλέψανε τους Έλληνες χαχ!
gchris7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πραγματικά τέτοιο συνονθύλευμα δεν έχω ξανά δει. Σαν να τους είπε, μπείτε μέσα, αράχτε όπου θέλετε και κάντε ότι γουστάρετε. Εντάξει είπαμε, έχουν ταλέντο οι βραζιλιάνοι αλλά όχι και έτσι...
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Στα χέρια" Νεϊμάρ και Φαρίας Βιντεο Γουσταρω. Δειτε και το νεο λουκ του Ρομπινιο...
Rabican Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 μιας και τωρα επεστρεψα απο διακοπες, μπορω να πω οτι απογοητευτηκα αρκετα απο αργεντινη.. στο γκολ που φαγαμε, ποιος καθεται στη γωνια και αφηνει την μπαλλα να μπει;; ο μιλιτο ηταν;;;
alexis333 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Σημερα ειναι για over η Ουρουγουαη. Με γερα κορμια στο κεντρο και μπροστα Σουαρεζ - Καβανι - Φορλαν και δε συμαζευεται θα ειναι πιστευω πολυ ανταγωνιστικη. Καλα το χουν μαμησει εκει στο site της nova. 1.30 και ακομα δεν το ξεκινησαν. Ελεος
alexis333 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ---------------------------------------------------------------------------------------- Πολυ χαμηλο το επιπεδο με οσα εχω δει εως τωρα. Δε νομιζω να ξαναχαραμισω τα βραδια μου για αυτο το θεαμα.
imperium Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ολα τα φαβορι ως τωρα δεν εχουν κερδισει γιατι αραγε?τα στηνουν κι εκει?
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αυτο που εχασε μολις τωρα ο Moreno της Κολομβιας δεν υπαρχει. Αυτα τα χανω εγω στο 5x5 δε γινεται να τα χανει αυτος. Ελεος.
devil-ji Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αυτος ο μορενο της κολομβιας τρελο παλτο :cool: Οι αλλαγες δλδ ποσο χειροτεροι μπορει να ειναι? ΑΑΑ ξεχασα οτι εχει χειμωνα εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.