Προς το περιεχόμενο

Κολλαει το pc Ηelp!

diecast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα εχω ενα pc γυρω στους 8 μηνες και τωρα τελευταια μου κολλαει πολυ!Δεν βγαζει μπλε οθονες και τετοια ανοιγει κλεινει κανονικα!Μερικες φορες ομως οταν τον ανοιγω κανει check file disk και λεει κατι πραγματα για το NTFS!Με το κολλαει εννοω οτι αργει να φορτωσει(πολλες φορες) ιντερνετ προγραμματα,ακομα και οταν ανοιγω πχ τα εγγραφα μου παλι αργει δηλαδη κολλαει σε οτιδηποτε!!

Καμια βοηθεια?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανε κανένα scan με malwarebytes μπας και παίζει κανένας ιος.. αν και νομίζω ότι ο σκληρός σου μας αφήνει σιγά σιγά......

android.png

Δημοσ.

Ο σκληρος σου ειναι σε καλη κατασταση?

νομιζω ναι :o

Κανε κανένα scan με malwarebytes μπας και παίζει κανένας ιος.. αν και νομίζω ότι ο σκληρός σου μας αφήνει σιγά σιγά......

android.png

μας αφηνει ο σκληρος μου?τι φαση?

• Moderators
Δημοσ.

Για τον σκληρο σου περασε τον απο μερικα τεστ με το hard disk sentinel και τα diagnostic tools που λογικα θα υπαρχουν στο site του κατασκευαστη του. Αν βγεις 'καθαρος' απο αυτα, συνεχιζουμεsmile.gif

Δημοσ.

Έναρξη - ο υπολογιστής μου - δεξί κλικ στον σκληρό δίσκο - ιδιότητες - εργαλεία - έλεγχος σφαλμάτων - επέλεξε το δεύτερο κουτάκι και πάτα ok για να κάνει έλεγχο , κατέβασε και αυτό

http://www.hdsentinel.com/

και πες μας τι θα σου πει στην επόμενη επανεκκίνηση του λειτουργικού σου !! :X

Δημοσ.

Τι τι φάση; χαλάει, τα φτύνει, πεθαινει... πως αλλιώς να το πω; κατεβασε το πρόγραμμα της εταιρίας του και τσεκαρε τον.

android.png

Δημοσ.

Τι τι φάση; χαλάει, τα φτύνει, πεθαινει... πως αλλιώς να το πω; κατεβασε το πρόγραμμα της εταιρίας του και τσεκαρε τον.

android.png

χαλασε μεσα σε 8 μηνες και ειναι και καλος?τι να πω τοτε?

ΑΜD phenom black x4 μηπως μπορεις να μου βρεις link για σιγουρα?

• Moderators
Δημοσ.

χαλασε μεσα σε 8 μηνες και ειναι και καλος?τι να πω τοτε?

8 μηνες δεν ειναι λιγο χρονικο διαστημα για σκληρο δισκο. Γενικα παντως δεν παιζει ρολο το χρονος.Μπορει να σου σκασει σε 1 βδομαδα (ολοκαινουριος σκληρος),μπορει να τον εχεις για χρονια.

Προγραμμα σου δωσαμε για αρχη,κανε τον κοπο να δεις τα links πιο πανω. Και επισης δες τον κατασκευαστη του σκληρου σου και πηγαινε στη σελιδα του για να κατεβασεις τυχον διαγνωστικα εργαλεια που εχει.

Δημοσ.

diecast , το hd sentinel είναι αρκετά αξιόπιστο πες μας τι αποτελέσματα θα σου βγάλει , πάνω πάνω λέει και την μάρκα του δίσκου σου !! :X

Δημοσ.

Amd phenom x4 black είναι ο επεξεργαστής σου και όχι ο σκληρός σου... και ναι 8 μήνες δεν είναι ούτε λίγο αλλά ούτε πολύ για ένα part με μηχανικα μερη!

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...