gasin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το AVG 8.5 και μόλις πάω να μπω σε μια σελίδα στον firefox μου χτυπάει ότι βρίσκει ιο trojan horse agent 3.LHW στο φάκελο system32 των windows και συγκεκριμένα στο αρχείο ws2_32.dll Δεν μπορεί να τον σβήσει με τίποτε... Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι τρέχω και το avast το οποίο δεν βρίσκει τίποτε... Μόνο στο AVG χτυπάει. Έχει κανείς ιδέα με τι έχω μπλέξει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
gkwa1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Το ίδιο και σε μένα και χτυπάει όλη την ώρα και το ίδιο ακριβώς αρχείο...
Karasss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κ εγώ....Πάντως ένας φίλος μου που ξέρει κάτι παραπάνω από μένα μου είπε να γραψω ακριβώς το όνομα του trojan στο google kai μου έβγαλε κάτι τρόπους να το αντιμετωπίσω....αλλά ακόμα δεν τα κατάφερα...αν κάποιος ξέρει ας μας βοηθήσει..
PETROS13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 και μένα μου το εμφάνισε σήμερα (την έκδοση 8,5 είχα) δοκίμασα το dll που είχε το πρόβλημα και το σκάναρα στο virus total.. από τα 42 antivirus μόνο το AVG το ανίχνευε. Είχε καταντήσει σπαστικό. μου έβγαζε ότι υπάρχει ιός σε ότι και να έκανα ( task manager, Firefox, Opera, System Restore). Οπότε νευρίασα και έβαλα το nod32 οπότε ηρέμησα το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι αν το avg 2011 το θεωρεί trojan και πάλι ή όχι..
gasin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Τελικά ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι ξήλωμα του AVG 8.5 και εγκατάσταση του AVG 2011. Πλέον δεν χτυπάει trojan... Μάλλον πρόβλημα του AVG 8.5 ήταν..... Θα δείξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.