Προς το περιεχόμενο

νεα καρτα γραφικων

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αλλαξω μια καρτα γραφικων στο pc μου για να παιζει περισσοτερα παιχνιδια.η μητρικη που εχει πανω ειναι η asus p5b.τι προτεινετε για καρτα γραφικκων μεχρι 100-130 ευρω περιπου που να ταιριαζει με τη μητρικη αυτη?θα χρειαζεται τιποτε αλλο να αλλαξω αν παρω μονο μια καρτα γραφικων?

Δημοσ.

οθονη εχω μια 17αρα,ραμ εχω 2giga, επεξεργαστης core duo 3.2 και τροφοδοτικο θα σας πω πιο μετα που θα τον ανοιξω

Δημοσ.

17" οθονη και 100ευρω καρτα γρφικων δεν συμβαδιζουν ...

ή αλλαζεις οθονη ή παιρνεις μια μεταχειρισμενη 4770/4850 με 40-50 ευρω κι εισαι οκ , ποια εχεις τωρα???

αρκει το τροφοδοτικο σου να ειναι τουλαχιστον 450w καλης μαρκας ...

Δημοσ.

Άλλαξε πρώτα την οθόνη σου και μετά .... μιας και με 17άρα ότι σύγχρονη κάρτα και να πάρεις χαμένη θα πάει.

android.png

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδία άλλαξε πρώτα την οθόνη σου.

Αν μπορείς πες μας όμως με ποιο λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του pc σου ,όπως και ποια κάρτα γραφικών έχεις τώρα

Δημοσ.

βασικα ειναι για ενα φιλο μου και θελει να αλλαξει μονο καρτα γραφικων παρολα οσα του ειπα και γραφετε και εσεις.οποτε θελω μονο καρτες γραφικων που ταιριαζουν με την μητρικη να μου πειτε

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν είναι να πάρεις μόνο μια κάρτα γραφικών πρέπει όλο το σύστημα να είναι ισορροπημένο για να έχεις της αποδόσεις που θέλεις .

Πες μας με ποιο λεπτομέρεια όλα τα χαρακτηριστικά του pc να σου πούμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...