juggernaught Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έχω έναν εξωτερικό σκληρό wd τον οποιό όταν το συνδέω σε laptop(χωρις να έχω άλλες συσκευές συνδεμένες!) με win 7 με απο 5-10 λεπτα τον αναγνωρίζει για λίγα δευτερόλεπτα κανονικά και μετά τίποτα.Οταν το συνδέω σε σταθερο με win xp τον αναγνωρίζει σαν raw! Οι περισσότεροι προτείνουν recovery/format αλλα επείδη έχω κάποια σημαντικά δεδομένο το φοβάμαι να το δοκιμάσω προς το παρόν. Νομίζει υπαρχεί περίπτωση να πειραχθούν τα αρχεία αν δοκιμάσω recovery (με το ontrack) ...? Επίσης νομίζω δεν θα έχει αποτέλεσμα αν τον ανοίξω και θέλω να αποφύγω το άνοιγμα για να μην χασώ την εγγυηση. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό... Ευχαριστώ. lexmark, το δοκίμασα σε ubuntu 10.10 και δεν δούλεψε. Ξέχασα να το γράψω.
lexmark Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πριν δοκιμάσεις με προγράμματα δεν καις ένα δισκάκι με linux να τον ελέγξεις από εκεί να δεις αν μπορείς να πάρεις τα αρχεία σου;
stm00192 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε αρχικά με τo active@file recovery.... αν δεν... η μόνη ελπίδα μετά είναι να τον κανείς εσωτερικό και να χάσεις την εγγύηση. Και από εδώ και πέρα να σου γίνει έμμονη ιδέα ότι 1 back up ίσων κανένα.... τα σημαντικα μας αρχεία τα κρατάμε τουλάχιστον σε 2 και πάνω διαφορετικά αποθηκευτικό μεσα!
TASOS60 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Πολυ περιεργο το προβλημμα σου... Θα δοκίμαζα το ontrack easy recovery και μετα ανοιγμα. Αν δοκιμάσεις πολλα προγράμματα για recovery μπορεί να τον επιρεάση τον σκληρό. Δεν ξέρω για ποιό λόγο απο εμπειρία μιλάω..!! Μάλλον το βλέπει με διαφορετικό τρόπο το κάθε προγραμμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.