RcManiac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έχω μια gigabyte μητρικη με 2 στραβωμενα pins . Μπορω να στειλω την μητρικη στην gigabyte να αλλαξουν scocket ή να βάλουν 2 pins ? Καμια αλλη λυση ?
nikos903 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καμιά φωτογραφία των εν λόγο Pins παίζει να ανεβάσεις; Συμφέρει να την στείλεις για αλλαγή socket? Εγώ δεν νομίζω και δεν το βλέπω να το κάνουν αλλα δεν το έχω ψάξει το πράμα... Στείλε τους Mail να τους ρωτήσεις. Αυτό που σου προτείνω είναι να προσπαθήσεις να τα ισιώσεις, δεν είναι πολύ δύσκολο αλλά θέλει προσοχή και προπάντων υπομονή... Νομίζω υπάρχουν κι άλλα ανάλογα threads στο Forum και λένε διάφορες λύσεις μέσα. Άμα δεν τα βρεις πάντως και αποφασίσεις να δοκιμάσεις το ίσιωμα γράψε εδώ να πει ο καθένας πως έχει ισιώσει τα δικά του πινάκια. Εγώ έχω ισιώσει πάντως με τσιμπιδάκι και μεγάλη βελόνα κάτω απο μεγεθυντικός φακό. Γενικά το PC τώρα παίζει ή όχι;
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Είναι στην εγγύηση ? και πες μας πώς στραβώσανε τα pins. Μπορείς να προσπαθήσεις με ενα λεπτό κατσαβιδάκι να τα φέρεις οσο ειναι αυτο δυνατό στα ίσια τους αλλα ειναι πολύ λεπτο δουλειά μέσα στο socket. Τώρα και στην gigabyte να την πας αποκλείεται να σου αλλάξουν το socket (δεν νομίζω οτι γίνεται κιόλας) απλα θα σου δώσουν άλλη μητρική πληρώνοντας το αντοίστιχι αντίτιμο φυσικά Edit : Επίσης μια φωτογραφία θα βοήθαγε
RcManiac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Επανω αριστερα . Link 1 Link 2 Υπαρχει δυνατοτητα αγορας σκετου socket , αλλα το προβλημα ειναι το πως θα το κολησω που ειμαι ασχετος και δεν εχω το καταληλο κολητηρη . Υπαρχει καποιο καταστημα που να κανει κολλησεις ?
stm00192 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μηχανικό μολύβι διαμέτρου λίγο παραπάνω από αυτή του πίνακα και πολύ προσεκτικό ιδίωμα! Ακόμη και να καταφέρεις να το αλλάξεις το σοκετ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει!
RcManiac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πως ακριβως θα βαλω το μολυβι ? Πρεπει να καρρρφωσω την μυτη και να την κοψω ? New socket- ebay (Thanks caution)
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Όχι ρε συ... απλά βάζεις το στραβο πίν μέσα στην τρύπα της μύτης του μηχανικού μολυβιού και το ισιώνεις σιγά σιγά και με προσοχή για να μην σπάσει
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Έτσι που φαίνεται στην photo ειναι σαν να μην υπάρχει καν pin η ειναι γυρισμένο προς τα μέσα. Δοκίμασε βασικά και με ενα τσιμπιδάκι για τα φρύδια που έχει λεπτες μύτες μήπως μπορείς να κάνεις δουλειά. όσο για το socket δεν ξέρω δεν έχω αλλάξει ποτε αλλα πρέπει να ειναι κομματάκι δύσκολο να βγάλεις το αλλο επάνω απο την μητρική με τις εργοστασιακές κολλήσεις και να βάλεις αυτό. Εκτος και αν μπαίνει απο επάνω δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.