Προς το περιεχόμενο

Nokia X6 16GB 149€ στο MULTIRAMA

actorgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που έχω αγοράσει από Multirama, είναι το laptop. Αν και ο πωλητής με έπριξε κυριολεκτικά να αγοράσω αντί για το Dell ένα HP και να μου πασάρει με το στανιό την προσφορά των Multirama με το service pack. Ρε καλέ μου, ρε χρυσέ μου δεν θέλω, ναι αλλά αν γίνει κάτι και σπάσει η οθόνη σου;

... Ούτε ο Μητσοτάκης ευχή να μου έδινε. Στην περίπτωση μου βέβαια, την ίδια τιμή είχε το laptop και στα Public και στα άλλα καταστήματα.

Δημοσ.

Το έχω ξαναγράψει παλιότερα.

Και εμένα θα μου κακοφαινόταν αν μου έδιναν ανοιγμένη συσκευασία.

Το θέμα είναι ότι τα κινητά που επιστρέφονται (ο νόμος προστατεύει τον καταναλωτή) πρέπει και να διατίθεται με κάποιο τρόπο.

Αν ζητούσες να επιστρέψεις το κινητό και δεν το δέχονταν θα έκανες πάλι παράπονο/καταγγελία ότι δε σέβονται τη νομοθεσία.

Το καλύτερο όπως είπες είναι να αναφέρουν ότι πρόκειται για ανοιγμένη συσκευασία.

Δημοσ.

Ναι ενω αν το στειλουν πισω στην εταιρια και αυτη του κανει ενα "καθαρισμα" και το συσκευασει εκ νεου ωστε να ειναι "σφραγισμενο" θα καταλαβεις τιποτα...

Παντως το να αναφερουν οτι κατι ειναι εκθεσιακο/χρησιμοποιημενο/ανοιγμενο δεν ειναι απλα "το καλυτερο" ειναι υποχρεωση τους απο τον νομο!

Δημοσ.

Το έχω ξαναγράψει παλιότερα.

Και εμένα θα μου κακοφαινόταν αν μου έδιναν ανοιγμένη συσκευασία.

Το θέμα είναι ότι τα κινητά που επιστρέφονται (ο νόμος προστατεύει τον καταναλωτή) πρέπει και να διατίθεται με κάποιο τρόπο.

Αν ζητούσες να επιστρέψεις το κινητό και δεν το δέχονταν θα έκανες πάλι παράπονο/καταγγελία ότι δε σέβονται τη νομοθεσία.

Το καλύτερο όπως είπες είναι να αναφέρουν ότι πρόκειται για ανοιγμένη συσκευασία.

Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδισταν δεν εχεις εμπιστοσυνη σε τιποτα. Αν ηξερες οτι λενε σιγουρα αληθεια θα επερνες και ανοιγμενη συσκευασια... τοσες φορες εχουν ανοίξει συσκευασία μόνο για να μου δειξουν ενα προϊόν. Αλλα εδω η κοροιδια ...ειναι μαγκια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...