deadp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μια πολύ καλή συσκευή... Με χάρτες, πλήρης, έτοιμη για χρήση. Κρίμα που είναι κατόπιν παραγγελίας...
actorgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Θα σου πω φιλε μου που ειναι. Παρηγγειλα στο Multirama το κινητο Nokia X6 χθες λιγο μετα την καταχωριση στο insomnia με τιμη καταχωρημενη στο site 149€.Μου σταλθηκε email επιβεβαιωσης της παραγγελιας(επισυναψη)οπου αναγραφεται καθαρα η παραγγελια και η τιμη του κινητου. Σημερα 11-6-2011 Σαββατο δεχθηκα τηλεφωνημα απο το καταστημα και εγινε προταση απο τον συνομιλητη μου να παραλαβω ανοιχτη συσκευασια.Σε παραπονο μου εξεφρασα την απογοητευση μου για την διαθεση του κινητου ισως εκθεσιακου ισως απο επισκευη παντως οχι σφραγισμενο, χωρις να πληροφορειται ο αγοραστης εκ των προτερων για την κατασταση του.Η μονη ενδειξη που υπηρχε στο site του Multirama για το κινητο ηταν ''Κατοπιν παραγγελιας'' ουτε καν περιορισμενα κομματια. Θα ηθελα να καταγγειλω την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα και ασυνεπεια του καταστηματος χωρις να παραγνωρισω την ευγενεια και την ... διαθεση για εξυπηρετηση απο την συνομιλητρια κα Κ.. να με προμηθευσει με αλλο κινητο σε καλυτερη απο την αναγραφομενη τιμη.
ipal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Σημερα 11-6-2011 Σαββατο δεχθηκα τηλεφωνημα απο το καταστημα και εγινε προταση απο τον συνομιλητη μου να παραλαβω ανοιχτη συσκευασια.Σε παραπονο μου εξεφρασα την απογοητευση μου για την διαθεση του κινητου ισως εκθεσιακου ισως απο επισκευη παντως οχι σφραγισμενο, αυτο ειναι στανταρ τακτικη στο multirama γιατι δεχεται ολες τις επιστροφες. εχω παρει ανοιχτο κινητο τους. ηταν αθικτο & ηταν & εκ8εσιακο! ζελατινα επανω & σφραγισμενη μπαταρια. γιατι απλα δε παταει ψυχη στα multirama, ειδικα στα κινητα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Θα σου πω φιλε μου που ειναι. Παρηγγειλα στο Multirama το κινητο Nokia X6 χθες λιγο μετα την καταχωριση στο insomnia με τιμη καταχωρημενη στο site 149€.Μου σταλθηκε email επιβεβαιωσης της παραγγελιας(επισυναψη)οπου αναγραφεται καθαρα η παραγγελια και η τιμη του κινητου. Σημερα 11-6-2011 Σαββατο δεχθηκα τηλεφωνημα απο το καταστημα και εγινε προταση απο τον συνομιλητη μου να παραλαβω ανοιχτη συσκευασια.Σε παραπονο μου εξεφρασα την απογοητευση μου για την διαθεση του κινητου ισως εκθεσιακου ισως απο επισκευη παντως οχι σφραγισμενο, χωρις να πληροφορειται ο αγοραστης εκ των προτερων για την κατασταση του.Η μονη ενδειξη που υπηρχε στο site του Multirama για το κινητο ηταν ''Κατοπιν παραγγελιας'' ουτε καν περιορισμενα κομματια. Θα ηθελα να καταγγειλω την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα και ασυνεπεια του καταστηματος χωρις να παραγνωρισω την ευγενεια και την ... διαθεση για εξυπηρετηση απο την συνομιλητρια κα Κ.. να με προμηθευσει με αλλο κινητο σε καλυτερη απο την αναγραφομενη τιμη. Θα μπορουσε;ς να ζητησεις ακομα καλυτερη τιμη ρε αδερφε.Στα εκθεσιακα κανουν ακομα καλυτερη τιμη.
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Θα μπορουσε;ς να ζητησεις ακομα καλυτερη τιμη ρε αδερφε.Στα εκθεσιακα κανουν ακομα καλυτερη τιμη. Γενικά μιλάς ? γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα δεν γνωρίζει από τέτοια.
Thess35 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Στα Multirama εκπτωση ΔΕΝ παιρνεις . Δεν τους νοιαζει
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Άμα είναι δίπλα κανένα Πλαίσιο να δείς πως κάνουν έκπτωση...
Genatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Άμα είναι δίπλα κανένα Πλαίσιο να δείς πως κάνουν έκπτωση... Ενα ηξερα που ηταν διπλα διπλα στην Μεσογειων και εκλεισε το μουλτιραμα πριν λιγο καιρο...
ipal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 & σιγα σιγα 8α κλεινουν & αλλα απο οτι ακουγεται... μαλλον ξεστοκ. οτι ειναι πολυ αρχαιολογια να παει Public
Thess35 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Άμα είναι δίπλα κανένα Πλαίσιο να δείς πως κάνουν έκπτωση... Στην θεσσαλονικη ειναι απεναντι το ενα απο το αλλο και ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ εκπτωση. Μην λες πραγματα που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
hikesl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Αν αναφέρεσαι στα καταστήματα στην Καλαμαριά , αγόρασα από το Multirama φωτογραφική μηχανή στην τιμή που το έδινε το Πλαίσιο. Στο Πλαίσιο δεν ήταν ετοιμοπαράδοτη και απλά πήγα στο Multirama και τους ρώτησα αν μου την δίνουν στην ίδια τιμή ( την είχε 50 Ε πάνω). Στο χαρτί έγραψαν ανταγωνισμός Πλάισιο. Οπότε μπορεί να μην κάνουν εκπτώσεις , αλλά αν τους αναφέρεις πόσο το βρήκες αλλού στο δίνουν στην ίδια τιμή. Αυτά πέρυσι...αν σφίξαν τώρα τα πράγματα δεν ξέρω...
Thess35 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Αν αναφέρεσαι στα καταστήματα στην Καλαμαριά , αγόρασα από το Multirama φωτογραφική μηχανή στην τιμή που το έδινε το Πλαίσιο. Στο Πλαίσιο δεν ήταν ετοιμοπαράδοτη και απλά πήγα στο Multirama και τους ρώτησα αν μου την δίνουν στην ίδια τιμή ( την είχε 50 Ε πάνω). Στο χαρτί έγραψαν ανταγωνισμός Πλάισιο. Οπότε μπορεί να μην κάνουν εκπτώσεις , αλλά αν τους αναφέρεις πόσο το βρήκες αλλού στο δίνουν στην ίδια τιμή. Αυτά πέρυσι...αν σφίξαν τώρα τα πράγματα δεν ξέρω... Αλλο θεμα αυτο και αλλο θεμα να πας εκει και να του πεις ΚΟΨΕ. Επισης προσφατα εκανα αγορα πανω απο 1.000Ε και δεν εκοψαν τιποτα. Γυφτοι αλλα το συγκεκριμενο το ειχαν πιο φτηνα απο το πλαισιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.