Προς το περιεχόμενο

Ο Aronofsky θελει να κανει τη Κιβωτό του Νώε

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πριν δύο βδομάδες περιπου ο Darren Aronofsky βολιδοσκοπήθηκε από Disney και Warner Bros για δύο project, το Maleficent και το Moses. Παρόλα αυτά ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια ταινία για τη Κιβωτό του Νώε και το γεγονός ό,τι τον τελευταίο καιρό είναι περιζήτητος αυξάνει τις πιθανότητες του.

Συγκεκριμένα ο Aronofksy φαίνεται να ζητά ένα budget κοντά στα 130 εκατομμύρια και μέχρι τώρα ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Paramount, Fox και Summit ενώ η New Regency είναι ανοιχτή σε ενδεχόμενο συνεργασίας.Το γεγονός ό,τι τόσες πολλές εταιρίες δείχνουν ενδιαφέρον το χρωστάει εν μέρει στο Black Swan το οποίο ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια που είναι και προσωπικό του ρεκόρ. Πριν από το Black Swan καμιά άλλη του ταινία δεν ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια

Από τη στιγμή που εγκατέλειψε το The Wolverine, ο Aronofksy έχει δεχθεί αρκετές προσφορές για ταινίες όπως τα The Tiger, Human Nature, Machine Man και Malifecent. Αξίζει να τονιστεί ό,τι ήδη του πρόσφεραν μια βιβλική ιστορία, το Moses, αλλά ο ίδιος φαίνεται να προτιμά την ιστορία του Νώε.

greektvsubs

Εμενα η μεγαλυτερη ξενερα μου ειναι οτι παρετησε το Wolverine.

Η δευτερη μεγαλυτερη οτι η Κιβωτος του Νωε ειναι ενα θεμα καθαρα... χριστιανικο. Οχι οτι δεν μπορει να γινει διαφορετικα, σαν μια συγχρονη, πιο εξυπνη εκδοχη, ισως και με κριτικες τασεις, αλλα υπαρχει παντα το ενδεχομενο και να μη συμβει αυτο, ο Ντάρεν ειναι καλος σκηνοθετης αλλα ελαχιστα πραγματα ξερω για το μυαλο που κουβαλαει.

Δημοσ.

Εμενα η μεγαλυτερη ξενερα μου ειναι οτι παρετησε το Wolverine.

Η δευτερη μεγαλυτερη οτι η Κιβωτος του Νωε ειναι ενα θεμα καθαρα... χριστιανικο. Οχι οτι δεν μπορει να γινει διαφορετικα, σαν μια συγχρονη, πιο εξυπνη εκδοχη, ισως και με κριτικες τασεις, αλλα υπαρχει παντα το ενδεχομενο και να μη συμβει αυτο, ο Ντάρεν ειναι καλος σκηνοθετης αλλα ελαχιστα πραγματα ξερω για το μυαλο που κουβαλαει.

Εβραϊκό,που τράβηξε και ο χριστιανισμός σαν εβραϊκή αίρεση που είναι, θες να πεις.

Ο αρονοφσκι παντα τους εχει μεσα τους δικούς του.

Δημοσ.

Εβραϊκό,που τράβηξε και ο χριστιανισμός σαν εβραϊκή αίρεση που είναι, θες να πεις.

Ο αρονοφσκι παντα τους εχει μεσα τους δικούς του.

Ξερω οτι ειναι εβραιος, αλλα εχει πει πουθενα οτι ειναι παιδι της εβραικης θρησκειας;

Αν εχεις καποια σχετικη συνεντευξη ή τιποτα αλλο σχετικο που να το δειχνει, νιωσε ελευθερος να ποσταρεις.

Δημοσ.

Ξερω οτι ειναι εβραιος, αλλα εχει πει πουθενα οτι ειναι παιδι της εβραικης θρησκειας;

Αν εχεις καποια σχετικη συνεντευξη ή τιποτα αλλο σχετικο που να το δειχνει, νιωσε ελευθερος να ποσταρεις.

Οχι δεν εχω κοιτάξει ποτε τι εχει πει,δεν με απασχόλησε κιόλας.

απλα παντα μου εκανε εντύπωση που παντα βάζει Εβραίους ηθοποιούς,οι παραγωγοί είναι Εβραίοι(ενα τοσο απιστευτοτεραστιο ταλέντο,δε μπορεί να βρει κι άλλους; τι στο καλό,ολες του οι ταινίες είναι διαμάντια(με εξαίρεση τον παλαιστή που δεν το έχω δει και δεν ξέρω)),εβραϊκή θρησκεία κλπ.

Δημοσ.

Κριμα γιατι απο οτι φαινεται εχει αρχισει κ το χανει.

Pi και Fountain ειναι αριστουργηματα. κ το Ρεκβιεμ αρκετα καλο.

Δημοσ.

Κριμα γιατι απο οτι φαινεται εχει αρχισει κ το χανει.

Pi και Fountain ειναι αριστουργηματα. κ το Ρεκβιεμ αρκετα καλο.

Αν δε δεις πρωτα κακη ταινια, μη πεις οτι το χανει.

Δημοσ.

μονο το Wrestler δεν μου άρεσε για Aronofsky, κατά τα άλλα θεός!

ρε εσείς δεν ήταν να κάνει και το "καινούριο" Robocop?

άκυρο τελικά?

Δημοσ.

μονο το Wrestler δεν μου άρεσε για Aronofsky, κατά τα άλλα θεός!

ρε εσείς δεν ήταν να κάνει και το "καινούριο" Robocop?

άκυρο τελικά?

Ηταν να κανει καινουριο Robocop και καινουριο Wolverine.

Πρωτα ακυρωθηκε το Robocop και αρκετους μηνες μετα το Wolverine.

Πουλο κι απ' τα 2 δηλαδη.

Δημοσ.

E ναι, λογικα ειτε θα τον εδιωξαν βλεποντας τον ιδιαιτερο τροπο που θα δουλευε πανω σ' αυτες, που δε θα συμβαδιζε φυσικα με την mainstream ομογενοποιηση ή θα εφυγε μονος του, για τον ιδιο λογο.

Δημοσ.

Αν δε δεις πρωτα κακη ταινια, μη πεις οτι το χανει.

Ε κοιτα το Black Swan σε καμμια περιπτωση δεν ηταν κακο, αλλα ηταν ενα κλικ παρακατω απο πι και fountain ξερω γω*. Το wrestler δεν το χω δει αλλα ακουσα ασχημα λογια. Θα το τσεκαρω σε καποια φαση.

* Μονο προς το τελος το γουσταρα που η ετσι αρχισε να γινεται ψυχωτικια, τρελαινομαι για κατι τετοια :P

Δημοσ.

τότε μονο καλο είναι για εμάς αν συμβαίνει ένα από αυτα τα δυο σενάρια! (λέω τωρα για να παρηγορηθώ)

γιατί αν έμενε με συμβιβασμούς, θα ξενερώναμε περισσότερο από το τελικό αποτέλεσμα...

πάντως κρίμα, πολύ κρίμα, ήθελα να το δω αυτό

Δημοσ.

Ψιλοαδιαφορη η θεματολογια αυτη για μενα.Καλυτερα να ξαναδω καμμια υπερπαραγωγη με τον Τσαρτλτον Ιστον παρα καποια συγχρονη εκδοχη του Αρονοφσκι (η ταινια βεβαια θα τα εβγαζε τα λεφτα της ).

Δημοσ.

Μετα τις ψιλομαπιτσες , τον παλαιστη και τον κυκνο , δεν θα ηταν ασχημα να ασχοληθει και με κανενα υπερηρωα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...