Προς το περιεχόμενο

Καμερα με σκληρο ή καρτα μνημης?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω μια βιντεοκαμερα αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τις κατηγοριες! οι τιμες τους παιζουν απο πχ 100 μεχρι και 1000 ευρω, αλλες ειναι πολυ μικρες(πχ bloggie) , αλλες εχουν σκληρο, κι αλλες μνημη flash.

 

Με ενδιαφερει ο,τι παρω να γραφει σε hd , να εχει σταθεροποιητη για να μη τρεμοπαιζει η εικονα(νομιζω οπτικος ειναι ο καλος? :rolleyes: ), & να ειναι Sony. Για μικρα κλιπακια εχω τη lumix, αυτη τη θελω για διακοπες, να μπορω να τραβηξω βιντεο πανω απο 1 ωρα. Καλο θα ταν να συνδεεται με την tv μεσω hdmi..

 

Απο budjet.. καλα θα ηταν να παμε στα 600-650 , αν υπαρχει αυτο που ζηταω.. Αλλιως ισως την παρω κανα μηνα αργοτερα και εχω περισσοτερα..

 

Τι ειναι καλυτερο τελικα?? :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλά είχα την αίσθηση ότι χτες μπήκα εδω και έγραψα κάτι. Σήμερα δε βλέπω τίποτα.

 

Μυστήριο.... Λες να μου την έπεσαν τα Νεφελίμ;

 

Στο θέμα μας τώρα. Πριν 2 χρόνια είχα το ίδιο ακριβώς θέμα και ξεκίνησα την ενότητα SONY HDR-SR12E vs Canon HG21

 

Κατέληξα με την Canon φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Με έκπληξη είδα ότι η τιμή της έχει πέσει στα 500 ευρώ :blink: Να προσθέσω σε αυτά που λέει ο φίλος vrodinos ότι έβαλα και ένα δακτυλίδι μετατροπής μπροστά στο φακό και χρησιμοποιώ τα φίλτρα που βάζω στην DSLR Nikon που έχω για παρέα στην Canon !!!

 

O βασικότερος λόγος που μετατόπισα το ενδιαφέρον μου από Sony σε Canon ήταν το θέμα με το interlaced, που ευτυχώς ο φίλος vag3d ήταν πολύ κατατοπιστικός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...