Προς το περιεχόμενο

Προβλημα..Μαλλον ιος

kartaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας χ8ες το βράδυ εκανα download με το Vuze και ημουν στο ιντερνετ με τον google chrome..οταν καταλαβα οτι κατεβικε ενα αρχειο μονο του..σε μορφη windows media player και ονομαζοταν home ..απο περιεργεια το πατησα και δεν εγινε τπτ και οταν πηγα να μπο στα εγγραφα μου δεν με αφηνε..εκανα μια επανακκινηση το pc και μετα εκανα scan με το avg..δεν βρικε τπτ..αυτο το αρχειο το διεγραψα αλλα σμρα που προσπαθησα να διαγραψω εναν φακελο μου εβγαζε οτι πρεπει να παρω αδεια απο τον administrator.. ενο εγω ειμαι ο admin...κοιταξτε μια εικονα για να καταλαβεται..

iosy.png

γιατι δεν μου επιτρεπει ? ειναι ιος? μπορει καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα να κανω ενα scan για να δω αν οντος το pc μου ειναι οκ?

Δημοσ.

Μήπως τον δεσμεύει το Vuze; Δοκίμασες να κλείσεις τελείως το vuze και να τον σβήσεις;

Προσπάθησε και σε ασφαλή λειτουργία.

Αν δεν τα καταφέρεις προσπάθησε και με το Unlocker. http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Unlocker.shtml

Κατά την εγκατάσταση έχει κάποια διαφημιστικά. Μην τα βάλεις.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις την κυριότητα του φάκελου. Δες στο παρακάτω.

http://www.blogsdna.com/2159/how-to-take-ownership-grant-permissions-to-access-files-folder-in-windows-7.htm

Ή μπορείς να αποκτήσεις την δυνατότητα να παίρνεις την κυριότητα με δεξί κλικ στο αρχείο/φάκελο.

Κατέβασε το παρακάτω zip, έχει δύο reg αρχεία. Το ένα προσθέτει την δυνατότητα και το άλλο την αφαιρεί.

takeownership.zip

img-2.jpg

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φιλε..καταφερα να το διαγραψω..μηπως μπορεις να μου προτεινεις ενα προγραμμα για να δω αν ο υπολογιστης μου ειναι καθαρος απο ιους..malwares κτλπ?

Δημοσ.

malwarebytes antimalware ή super antispyware. Και τα δύο δωρεάν. Δεν χρειάζεται υπερβολές, φτάνει το ένα από τα δύο.

Μην τα αφήσεις να τρέχουν με την εκκίνηση, μια φορά την εβδομάδα ένα σκαν είναι αρκετό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...