Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop [βοηθήστε παίδες!]

tsourakis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά..! Καιρό τώρα σκέφτομαι για αγορά laptop...Η χρήση του είναι All Round και κάποιες φορές απαιτητικό gaming...Τιμή μέχρι 750-800 MAX..!

Λοιπόν έχω καταλήξει στο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV6-6002ev-LL053EA-B1A.htm συγκεκριμένο μοντέλο αλλά από reviews έχω διαβάσει ότι δεν έχει αρκετά καλό πληκτρολόγιο και καλή οθόνη...Επίσης έχει εγγύηση μόνο 1 χρόνο...Είχα κοιτάξει και για DELL αλλά δεν μου αρέσει και πολύ η ποιότητα κατασκευής τους.. :fear:

Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ή να το αγοράσω το HP...?

Υ/Γ: Θέλω το λαπτοπάκι να κρατήσει πάνω από 4-5 χρόνια...ζητάω πολλά???(όχι γιατί έχω τώρα ένα Acer 6 χρόνια χωρίς να μου βγάλει πρόβλημα αλλά η "δύναμή" του δεν είναι για τις απαιτήσεις μου γι'αυτό και θέλω να το αλλάξω..!

Δημοσ.

Φίλε μου όταν λες απαιτητικό gaming τι εννοείς και βασικά για τι είδους παιχνιδια το προορίζεις ;

Δημοσ.

Καμιά φορά COD 6 αλλά όχι και τέρμα τα γραφικά...π.χ. σε 800*600 το τωρινό μου laptop με 256mb κάρτα γραφικών πάει αρκετά καλά..!

αλλά συνήθως pro και crossfire..!

Δημοσ.

Εγώ το πήρα σήμερα με 3ετή εγγυήση και πολύ πιο φθηνά. Επίσης τα multirama μου το άφηναν φθηνότερα από την τιμή που διαφημίζουν αλλά κ πάλι με ένα χρόνο εγγυήση. Κατα συνέπεια το αγόρασα από άλλο κατάστημα.

Δημοσ.

Εγώ έβαλα το site από το Πλαίσιο για να το δείτε...από το ίδιο κατάστημα θα το πάρω και εγώ με 3 χρόνια εγγύηση..!

Τελικά έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ή να προχωρήσω σε αγορά..?

Δημοσ.

Επειδη εισαι βαζελος δεν σου απανταω ρε...οχι ενταξει θα σου απαντησω.Η οθονη του ειναι παρα πολυ καλη αλλα το πληκρολογιο του θα μπορουσε να ειναι καλυτερο.Τρεχει παρα πολυ καλα τα windows και το black ops δεν θα το παιζεις απλως σε medium αναλυσεις αλλα σε high χωρις να καταλαβενεις τιποτα.Γνωμη μου ειναι να παρεις και ενα coolerpad για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο με τις θερμοκρασιες.Αυτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...