kousman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 εχω μια τηλεοραση lg ...χτες την εβγαλα απο την πριζα και μολις την ξαναεβαλα και την ανοιξα αρχισε τα δικα της και αλλαζε καναλια μονη της...αυτο μου το ειχε ξανακανει οταν την ειχα ξαναβγαλει απο την πριζα καποια αλλη φορα αλλα περνουσε ολα τα καναλια και σταματουσε...τωρα δεν σταματά όση ωρα και να την αφησω.της εκανα επαναφορα εργοσταστιακων ρυθμισεων ,εβγαλα της μπαταριες απο το τηλεκοντρολ μπας και εχει κολλησει κανενα κουμπι αλλα και παλι τιποτα...ξερει καποιος τι μπορω να κανω???thanks
kousman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 χμμμ και πως μπορω να το επιβεβαιώσω αυτο ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Συνεχίζει και το κάνει; Ζούλα λίγο τα κουμπιά ή χτύπατα..κάνε κάτι τέλος πάντων.
kousman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 μπααα δεν πρεπει να ειναι απο τα κουμπια πανω στην τηλεοραση .... τι αλλο μπορω να κανω??? του εκανα αναβαθμιση λογισμικου , του εκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων..εχω πελαγωσει και ειναι και εκτος εγγυησης
xjps Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μήπως είναι..... ματιασμένη...?? Να την ξεματιάσεις..!! :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.