Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου τα εχεις μπερδεψει.αφου λες οτι μονο με ethernet κανεις συνδεση πως γινεται να μην εχεις lan(local area network)?αν εννοεις οτι δεν εχει built-in wifi τοτε ναι γινεται αλλα μονο τα μοντελα των 20gb νομιζω δεν ειχαν.

μαλλον εννοει οτι δεν εχει wlan. γιατι να μην εχει lan δυσκολο.

θα μπορουσε για να λυσει το προβλημα ειτε να βρει usb wi fi stick αν υποστηριζεται ή να ριξει καλωδιο που ειναι οτι καλυτερο ή αμα θελει υποχρεωτικα ασυρματα να παρει ενα wireless bridge το οποιο θα παιρνει ασυρματα ιντερνετ απο το adsl router Και θα του δινει με καλωδιο.δεν ειναι κατι δυσκολο στο σεταρισμα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω ειμαι πολυ περιεργος να δω αν οντως εχει αυτο το ps3 χωρις wifi γτ δεν ετυχε να το συναντησω αλλα μονο να ακουσω για αυτο.

Δημοσ.

εγω ειμαι πολυ περιεργος να δω αν οντως εχει αυτο το ps3 χωρις wifi γτ δεν ετυχε να το συναντησω αλλα μονο να ακουσω για αυτο.

οσο θυμαμαι σε παρομοιο τοπικ υπηρχε και Psp χωρις wifi.

Δημοσ.

βγαινουμε λιγο off αλλα τελικα δεν υπαρχει εταιρια που να μην εχει κανει μ@@@@ιες...

δεν το θεωρω βλακεια .απλα βγαινει πιο φτηνα το κοστος παραγωγης.τωρα θα μου πεις τι 5 ευρω πιο φτηνα?ε για αυτους ειναι κοστος.σου λενε απο την στιγμη που το αγοραζεις ειναι εν γνωση σου οτι δεν εχει wifi πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...