basilis222 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 αν το laptop σου παιρνει ιντερνετ ασυρματα θα μπορουσες μετα με καλωδιο να ενωσεις το ps3 με το pc και να παρει ετσι.η με δευτερο Usb stick να κανεις το laptop access point.απλα μπλεκεις λιγο Έχεις κανένα link να δώ πως γίνετε;
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 λινκ δεν εχω.πρεπει να παιξεις με bridge connections αν γινει με καλωδιο.αν γινει με δευτερο stick πρεπει γυρισει το Stick σε adhoc mode πρωτα για να γινει σαν access point για να βρει μετα το Playstation το δικτυο.αλλα υπαρχει και η λυση του repeater σαν συσκευη.ποσο κοντα ειναι ps3 laptop.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 και το pc πως παιρνει ιντερνετ τωρα??/ to λαπτοπ σορρυ
basilis222 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 και το pc πως παιρνει ιντερνετ τωρα??/ to λαπτοπ σορρυ Έχω βάλει 2x 5 μέτρα USB καλόδιο και πάει το wifi stick στο ισόγειο.
basilis222 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Με τι καλόδιο; Ethernet? Και τι πρέπει να κάνω στο laptop για να δίνει Internet?
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) θελει cross καλωδιο.μετα θελει bridge Τα connections kai meta sto pd3 san gateway αμα δεν παρει αυτοματα Ip θελει την Ip του ρουτερ. cross ethernet. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2011 από poulinos
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 δεν υπαρχουν και πολυ απλα λογια.πρεπει να κανεις κλικ και στα 2 εικονιδια(ασυρματη συνδεση και Lan)Και μετα δεξι κλικ kai bridge connection.μετα πρεπει να δεις αν καταρχην παιζει οκ το laptop.καλο θα ηταν στο λαπτοπ να δωσεις καρφωτες ip>τις δινεις στο νεο εικονιδιο που θα βγει που θα ειναι ενα bridge εικονιδιο.στα αλλα δεν σε αφηνει να πειραξεις κατι.αν δεν ξερεις πως να κανεις αυτο με τις καρφωτες ip κανε το πρωτο κομματι μονο.επισης laptop ps3 ενωση με cross ethernet οχι straight
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 οκ δοκιμασε το.δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να στο γραφω απο εδω.μια δυο φορες το εχω κανει.ειχε παιξει απλα σπανια καποιος κανει ics η αυτο με bridge connection.ειναι μπελας παρα λυση γενικα ολα αυτα.
minos21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 γεια σας παιδια... επειδη εχω εκνευριστει με το ps3 μου.. το ειχα παρει το 08 απο οσο θυμαμαι καλα.. εψαχνα για να συνδεθω ασυρματα στο wifi αλλα ΤΙΠΟΤΑΑ.. ο μονος τροπος να συνδεθω ειναι απο καλωδιο ethernet.. και ρωταω,πως γινεται το δικο μου να μην εχει LAN και το ps3 του ξαδερφου μου που ειναι πιο παλιο να εχει.. επισης αυτουνου σηκωνεται το καπακι και εχει αλλες 4 θυρες ενω το δικο μου εχει μονο 2.. τοτε ημουν πολυ μικρος δν καταλαβαινα τι μου γινοταν...αλλα αυτο ειναι κλοπη ρε παιδια.. το χρυσοπληρωσα και δεν εχει τα βασικα... ελεος..τεσπα πως μπορω να το αντιμετωπισω αυτο;
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 γεια σας παιδια... επειδη εχω εκνευριστει με το ps3 μου.. το ειχα παρει το 08 απο οσο θυμαμαι καλα.. εψαχνα για να συνδεθω ασυρματα στο wifi αλλα ΤΙΠΟΤΑΑ.. ο μονος τροπος να συνδεθω ειναι απο καλωδιο ethernet.. και ρωταω,πως γινεται το δικο μου να μην εχει LAN και το ps3 του ξαδερφου μου που ειναι πιο παλιο να εχει.. επισης αυτουνου σηκωνεται το καπακι και εχει αλλες 4 θυρες ενω το δικο μου εχει μονο 2.. τοτε ημουν πολυ μικρος δν καταλαβαινα τι μου γινοταν...αλλα αυτο ειναι κλοπη ρε παιδια.. το χρυσοπληρωσα και δεν εχει τα βασικα... ελεος..τεσπα πως μπορω να το αντιμετωπισω αυτο; αν δεν υπαρχει καποιο usb wifi stick που να μπορει να παιξει με το ps3 δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι παραπανω.τωρα αν ειχαν βγαλει καποια εκδοση ps3 χωρις wlan τι να πω...
gapito Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 φιλε μου τα εχεις μπερδεψει.αφου λες οτι μονο με ethernet κανεις συνδεση πως γινεται να μην εχεις lan(local area network)?αν εννοεις οτι δεν εχει built-in wifi τοτε ναι γινεται αλλα μονο τα μοντελα των 20gb νομιζω δεν ειχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα