Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα το Ps3 στο υπόγειο και το router μου είναι 4 ορόφους ποιό πάνω, δεν ποιάνει σήμα, υπάρχει κανένα wi-fi σε στικάκι (όπος του xbox) για να το βγάλω έξω να ποιάνει; or αν υπάρχει κανένα προγράμμα που να κάνει Wifi hot spot στο Pc, και να πέρνει το Ιντερνετ από έξω και να το φέρνει μέσα (με ένα άλλο wifi USB) ή τέλος πάντον κάποια άλλη λήση. (στην αποθήκη ούτε σήμα 3G ποιάνει.)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμφιβάλω αν υπάρχει λύση με usb stick η ακόμα και με κεραία να μπορέσεις να πιάσεις wifi στο υπόγειο ποσο μάλλον οταν δεν πιάνεις καν 3g.

Περίμενε να σου απαντήσει και ο poulinos που ειναι πιο ειδικός.

Δημοσ.

4 οροφοι ειναι too much.λυσεις υπαρχουν διαφορες.η μια θα ηταν καλωδιο εξωτερικα και εχεις λυσει το προβλημα μια για παντα.το βαζεις και σε καναλακι και εισαι αψογος.

η δευτερη λυση θα ηταν αν ειναι στην ιδια πλευρα τα δωματια και αν η κεραια στο ρουτερ σου αλλαζει να εβαζες καμια κατευθυντικη προς τα κατω αλλα μετα στο ps3 δεν εχω δει κατι σε usb wi fi stick για να το πας πιο κοντα.η αλλη λυση θα ηταν καποιο Poe repeater.δηλαδη βαζεις ενα repeater καπου εξωτερικα του δινεις ρευμα διαμεσω καλωδιο δικτυου η και απο πριζα αμα εχεις και παζεις ετσι.αλλα αυτο συνεπαγεται οτι και τα 2 δωματια ειναι απο την ιδια πλευρα.

το καλωδιο παντως παραμενει η καλυτερη και η φτηνοτερη λυση.δεν ξερω κατα ποσω θα παιζε να παιξεις με Powerlines και να μεταφερεις το δικτυο απο τις πριζες ρευματος με 2 Powerlines.επισης αν φτανει το σημα 2οροφο θα μπορουσε να μπει καποιο repeater εκει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ!

Έχω πάρει μια μεγάλη κεραία δεν ποιάνει διότι το υπόγειο είναι στον -2

Ενωείς να πάρω 500μετρα καλόδιο ethernet;

Το υπόγειο έχει έναν αεροθάλαμο που βγένει στο ισόγειο (όχι στο σπίτι)

Το Modem είναι στην άλλη άκρη της πολυκατοικίας. (100μετρα απόσταση, με 20-25 πατώματα και τοίχους.)

Δημοσ.

αν ειναι πανω απο 100 θες switch>νομιζα οτι ηταν μαιζονετα δεν καταλαβα οτι ηταν πολυκατοικια με διαφορα διαμερισματα.οποτε το ασυρματο το ξεχναμε απο οτι καταλαβα γιατι καμια σχεση δεν εχουν το υπογειο με τον οροφο σου.νομιζα οτι ηταν μαιζονετα για αυτο σου ειπα αν και το υπογειο και ο 4ος ειναι απο την μια πλευρα να παιξεις ετσι.

αρα και τα Powerlines τα ξεχνας διοτι το υπογειο θα παιρνει ρευμα απο αλλο πινακα και χλωμο να παιξει.αν και τα καινουρια λενε οτι ψιλοπαιζουν και σε αλλη φαση αλλα εσενα δεν ειναι αλλη φαση εσενα ειναι καμια σχεση.το Utp Οπως ειπα Max 100 μετρα αλλιως πρεπει να βαλεις ενδιαμεσα switch.η τελευταια λυση πατεντα.αν ο 4ος οροφος φερνει utp στο κεντρικο πριζακι για το τηλεφωνο τοτε εφοσον στο τηλεφωνο παει το ενα ζευγαρι στα αλλα δυο μπορεις να περασεις 100 αρι δικτυο και να το κατεβασεις μεχρι τον κατανεμητη.απο εκει αν το υπογειο εχει αλλο Utp για τηλεφωνο το ριχνεις εκει αν οχι τραβας απο κατανεμητη μεχρι υπογειο.αν γινεται και αυτο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

Το υπόγειο δεν έχει τηλέφωνο. Ούτε κάν μπρίζες εγώ τις έβαλα.

Θα μου φονάζουν άν γεμίσω την πολυκατοικία με καλόδια.

Εγώ σκεφτόμουν αν μπορώ να βρώ ένα WI-FI USB για το ps3 και να το έβαγαζα έξω με προέκταση USB.

Αν δεν υπάρχει τότε την έκατσα.

Πραγματικά σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Αν βρείς wifi USB for ps3 στείλε μου pm.

*το διαμέρισμα είναι στον δεύτερο, και η αποθήκη στον -2

Δημοσ.

και usb να βγαλεις εξω αν το δικτυο σου δεν φτανει μεχρι εκει δνε εχει νοημα.θα πρεπει αυτο το εξω που λες να ειναι απο την ιδια πλευρα.το Usb θα παιξει max 5 Μετρα.δεν μπορεις να βαλεις παραπανω επεκταση.υπαρχουν τροποι με κατι αdaptores που το κανουν ethernet Να παιξει μεχρι 20 αλλα που να το απλωσεις?στον δρομο???

Δημοσ.

και usb να βγαλεις εξω αν το δικτυο σου δεν φτανει μεχρι εκει δνε εχει νοημα.θα πρεπει αυτο το εξω που λες να ειναι απο την ιδια πλευρα.το Usb θα παιξει max 5 Μετρα.δεν μπορεις να βαλεις παραπανω επεκταση.υπαρχουν τροποι με κατι αdaptores που το κανουν ethernet Να παιξει μεχρι 20 αλλα που να το απλωσεις?στον δρομο???

Σοβαρά; Που θα βρώ τον αντάπτορα αυτο; Το wifi ποιάνει σε όλη την γειτονιά θα το μπροκόσω στον τοίχο.

Δημοσ.

wi fi του δημου ειναι?β.το wifi αυτο ξεκιναει σαν Usb wi fi μετα γινεται ethernet και μετα ξαναγινεται Usb.δεν ειναι οτι ξεκιναει σαν ethernet.οποτε δεν σου κανει.εκτος αν βρεις wifi stick gia ps3

Δημοσ.

wi fi του δημου ειναι?β.το wifi αυτο ξεκιναει σαν Usb wi fi μετα γινεται ethernet και μετα ξαναγινεται Usb.δεν ειναι οτι ξεκιναει σαν ethernet.οποτε δεν σου κανει.εκτος αν βρεις wifi stick gia ps3

Όχι του σπιτιού μου είναι απλός έχω μεγάλη κεραια.

Αν βάλω του Xbox το Wifi LAN? μπα;

Δημοσ.

ανοιξε κανα θεμα στις κονσολες μηπως εκει σου πουνε κατι η σε κανα ποιο εξειδικευμενο forum στα ps3.στο google που εψαξα δεν βρηκα κατι σχετικο με Usb wi fi stick>μου εβγαλε κατι αποτελεσματα αλλα ηταν λιγο ξεκαρφωτα για wi fi δικτυο pc και ps3.

Δημοσ.

Δεν μπορω να κάνω wifi hot spot απο το λάπτοπ;

Δηλαδή να πέρνει wifi από το modem μου, και με ένα άλλο usd wifi να βγάζει το wifi που ρουφάει απο το άλλο usd.

Δημοσ.

αν το laptop σου παιρνει ιντερνετ ασυρματα θα μπορουσες μετα με καλωδιο να ενωσεις το ps3 με το pc και να παρει ετσι.η με δευτερο Usb stick να κανεις το laptop access point.απλα μπλεκεις λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...