kenmitsakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 εκανα στις αρχες του χρουνου φορητοτιτα απο vodafone σε wind και μου εδωσαν δωρεα το zte blade στα 170 που ειχε οταν βγεικε και μετα απο τρεις μηνες καεικε και δεν ανοιγε το πηγα και μετα απο μια βδομαδα μου το αντικατεστοισαν ειπαν ειχε αλλο IME μετα απο ενα μηνα το κινητο δεν διαβαζαν την καρτα sim και το ξαναπηραν και μου το εδωσαν μετα απο εναν μηνα και τωρα μετα απο δυο μηνες δεν ανοιγη παλι κολαει στο σημα τις android . Εχω διαβασει εδω στο forum σε ενα παλικαρι που ειχε δυο-τρεις φορες προβλημα με laptop του υο πηρα πισω το πλαισιο και του εδωσαν τα λεφτα του. εγω εχω το δεικεωμα το να δωσουν λεφτα δεν νομιζω επειδη δεν το αγορα να παρω αλλα κινητο εχωντας εκτωση 170 , γινεται αυτο ; Αλλιως θα το πεταξω στην μαπα τους ιδικα ειναι καποιη εκει μεσα στο καυαστημα τις γειτονιας που δεν ξερουν τιποτα και οταν εδωσα εγω βιοβγραφικο ουτε τηλεφωνο δεν πηρα αλλα πρεπει να εχεις το 3Μ. money-μεσω-αιδιο(μουν..)
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 μηπως οταν ανοιγεις το κινητο πατας κανα κουμπι του ηχου ή το κουμπι μενου; διοτι αν τα πατησεις μαζι επίτηδες κολλαει στο λογοτυπο για να μπει σε clockworkmod...
kenmitsakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 μηπως οταν ανοιγεις το κινητο πατας κανα κουμπι του ηχου ή το κουμπι μενου; διοτι αν τα πατησεις μαζι επίτηδες κολλαει στο λογοτυπο για να μπει σε clockworkmod... οχι , το γνωριζω αυτο .
kenmitsakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ε γνωριζει κανεις αν εχω το δικαιομα ;
gs20309 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 εκανα στις αρχες του χρουνου φορητοτιτα απο vodafone σε wind και μου εδωσαν δωρεα το zte blade στα 170 που ειχε οταν βγεικε και μετα απο τρεις μηνες καεικε και δεν ανοιγε το πηγα και μετα απο μια βδομαδα μου το αντικατεστοισαν ειπαν ειχε αλλο IME μετα απο ενα μηνα το κινητο δεν διαβαζαν την καρτα sim και το ξαναπηραν και μου το εδωσαν μετα απο εναν μηνα και τωρα μετα απο δυο μηνες δεν ανοιγη παλι κολαει στο σημα τις android . Εχω διαβασει εδω στο forum σε ενα παλικαρι που ειχε δυο-τρεις φορες προβλημα με laptop του υο πηρα πισω το πλαισιο και του εδωσαν τα λεφτα του. εγω εχω το δεικεωμα το να δωσουν λεφτα δεν νομιζω επειδη δεν το αγορα να παρω αλλα κινητο εχωντας εκτωση 170 , γινεται αυτο ; Αλλιως θα το πεταξω στην μαπα τους ιδικα ειναι καποιη εκει μεσα στο καυαστημα τις γειτονιας που δεν ξερουν τιποτα και οταν εδωσα εγω βιοβγραφικο ουτε τηλεφωνο δεν πηρα αλλα πρεπει να εχεις το 3Μ. money-μεσω-αιδιο(μουν..) Για το βιογραφικό προφανώς έχει να κάνει κ με το 3Μ ΑΛΛΑ κ με την προυπηρεσία καθώς κ με το ότι αυτά τα καταστήματα θέλουν πωλητές με γενικές γνώσεις στα κινητά κ όχι τεχνικούς. Στο θέμα που σου προέκυψε έχεις 1 κ μόνο λύση, ξανακάνε αίτημα φορητότητας σε άλλο δίκτυο μπας κ συνέλθουν, όταν σε καλέσουν από τα κεντρικά της wind εξήγησε τους λόγους, αν σου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι αυτό τότε(ακυρώνεις τη φορητότητα από το άλλο δικτυο) καθαρογράφεις όλο το ιστορικό της ταλαιπωρία σου κ το κοινοποιείς ως καταγγελία στο τμήμα παραπόνων της wind κ στο αρμόδιο τμήμα προστασίας καταναλωτή (ψάξε κ για την εκποιζώ). Απαιτείς αντικατάσταση με άλλη συσκευή κ όχι πια σερβις. Αν δεν σου είχαν δώσει συσκευή για την διάρκεια που ήταν η δική σου σέρβις τότε απαιτείς να σου πιστώσουν κ μέρος των παγίων. Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό τα ξαναλέμε.
kenmitsakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Για το βιογραφικό προφανώς έχει να κάνει κ με το 3Μ ΑΛΛΑ κ με την προυπηρεσία καθώς κ με το ότι αυτά τα καταστήματα θέλουν πωλητές με γενικές γνώσεις στα κινητά κ όχι τεχνικούς. Στο θέμα που σου προέκυψε έχεις 1 κ μόνο λύση, ξανακάνε αίτημα φορητότητας σε άλλο δίκτυο μπας κ συνέλθουν, όταν σε καλέσουν από τα κεντρικά της wind εξήγησε τους λόγους, αν σου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι αυτό τότε(ακυρώνεις τη φορητότητα από το άλλο δικτυο) καθαρογράφεις όλο το ιστορικό της ταλαιπωρία σου κ το κοινοποιείς ως καταγγελία στο τμήμα παραπόνων της wind κ στο αρμόδιο τμήμα προστασίας καταναλωτή (ψάξε κ για την εκποιζώ). Απαιτείς αντικατάσταση με άλλη συσκευή κ όχι πια σερβις. Αν δεν σου είχαν δώσει συσκευή για την διάρκεια που ήταν η δική σου σέρβις τότε απαιτείς να σου πιστώσουν κ μέρος των παγίων. Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό τα ξαναλέμε. στο πρωτο θεμα μονο με iphone ξερει και αυτο επειδη τους τα δεινη η wind . γιατι να το κανω ολλο αυτο και να μην παρω κατευθυαν στο τηλεγωνικο κεντρο για παραπονα να παρω αλλη συσκευη θελω να αποφυγω την φωρητοτιτα επειδη ο αριθμος ειναι του πατερα μου το χρεισμοποιη συνεχεια μην γινει τιποτα μετα .
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 στο πρωτο θεμα μονο με iphone ξερει και αυτο επειδη τους τα δεινη η wind . γιατι να το κανω ολλο αυτο και να μην παρω κατευθυαν στο τηλεγωνικο κεντρο για παραπονα να παρω αλλη συσκευη θελω να αποφυγω την φωρητοτιτα επειδη ο αριθμος ειναι του πατερα μου το χρεισμοποιη συνεχεια μην γινει τιποτα μετα . καλά πόσο χρονών είσαι. Εννοείται ότι πρώτα θα μιλήσεις με τηλ κέντρο εξυπηρέτησης πελατών αλλά συνήθως δεν γίνεται τπτ από εκεί. Αν δεις ότι δεν σου δίνουν σημασία μετά προχωράς στα υπόλοιπα. Οταν κάνεις αίτημα φορητότητας δεν σημαίνει κιόλας ότι θα γίνει, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. πας σε vodafone, cosmote τους λες ότι θέλω απλά να μεταφέρω τον αριθμό μου θα σου πουν ότι παίρνει 2-3 μέρες κ ότι θα σε ειδοποιήσουν όταν είναι έτοιμο να πας να παραλάβεις την καινούργια κάρτα. Ωστόσο η wind θα σε πάρει τηλ να σε ρωτήσει γιατί θέλεις να φύγεις κτλ κ εσύ τους λες το πρόβλημα κ ίσως μόνο από εκεί να σου δώσουν κάποια λύση. Αλλιώς καταγγελία για ελλατωματική συσκευή. Αν βαριέσαι μη κάνεις τπτ κάτσε με το χαλασμένο κ περίμενε μέχρι να ξαναβγεί η επιδότηση σου.
kenmitsakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 καλά πόσο χρονών είσαι. Εννοείται ότι πρώτα θα μιλήσεις με τηλ κέντρο εξυπηρέτησης πελατών αλλά συνήθως δεν γίνεται τπτ από εκεί. Αν δεις ότι δεν σου δίνουν σημασία μετά προχωράς στα υπόλοιπα. Οταν κάνεις αίτημα φορητότητας δεν σημαίνει κιόλας ότι θα γίνει, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. πας σε vodafone, cosmote τους λες ότι θέλω απλά να μεταφέρω τον αριθμό μου θα σου πουν ότι παίρνει 2-3 μέρες κ ότι θα σε ειδοποιήσουν όταν είναι έτοιμο να πας να παραλάβεις την καινούργια κάρτα. Ωστόσο η wind θα σε πάρει τηλ να σε ρωτήσει γιατί θέλεις να φύγεις κτλ κ εσύ τους λες το πρόβλημα κ ίσως μόνο από εκεί να σου δώσουν κάποια λύση. Αλλιώς καταγγελία για ελλατωματική συσκευή. Αν βαριέσαι μη κάνεις τπτ κάτσε με το χαλασμένο κ περίμενε μέχρι να ξαναβγεί η επιδότηση σου. 19 ειναι και τελεικα το κινητο το εφτειξα απο μονος μου. ευχαριστω παντος.
Eversor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Τέτοια θέματα πάντως δεν πρέπει να τα αφήνεις. Τους τα σκας που τα σκας, τράβα το όσο πάει. Δεν είναι αντιμετώπιση πελάτη αυτή
kenmitsakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 αν το κανω αυτο γιατι παλι εχει προβλημα το κινητο το συμβολεω που εχουμε κανει ειναι για ενα δεν εχει λιξει ο χρονος δεν θα μου πουν φηγε αλλα θα πληρωσεις κατι για αυτο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.