Hania13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 επειδη χαλασε τελειως η κονσολα μου ειπα να παρω αλλη. στο ebw μου ειπε να του παω τη χαλασμενη και 150 για να παρω ανακαστευασμενη με 1 χρονο εγγυηση. αξιζει η να περιμενω να μαζεψω λεφτα να παρω καινουργια? ξερει κανεις ποσο θελει η sony για την ιδια διαδικασια?
nyne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 εγω δεν θα επερνα με τιποτα ανακατασκευασμενο απο τον καθε τυχαιο,ισως μονο απο την sony...
karubas13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 επειδη χαλασε τελειως η κονσολα μου ειπα να παρω αλλη. στο ebw μου ειπε να του παω τη χαλασμενη και 150 για να παρω ανακαστευασμενη με 1 χρονο εγγυηση. αξιζει η να περιμενω να μαζεψω λεφτα να παρω καινουργια? ξερει κανεις ποσο θελει η sony για την ιδια διαδικασια? 150 θελει και η sony .αμα θες την γνωμη μου φιλε δεν αξιζει. τι προβλημα εχει το ps3 σου ; αμα σου εχει χαλασει μονο το layser βαλτο αγγελια εδω στο insomnia .θα πιασεις κανα 90-100ευρω μαζι με το χειριστηριο. βαλε και τα 150 που θα χαλαγες στο ebw και παρε ενα καινουργειο ps3 αδερφε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Hania13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 150 θελει και η sony .αμα θες την γνωμη μου φιλε δεν αξιζει. τι προβλημα εχει το ps3 σου ; αμα σου εχει χαλασει μονο το layser βαλτο αγγελια εδω στο insomnia .θα πιασεις κανα 90-100ευρω μαζι με το χειριστηριο. βαλε και τα 150 που θα χαλαγες στο ebw και παρε ενα καινουργειο ps3 αδερφε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο δυστυχως φιλε ειναι χαλασμενο και το blu-ray και επαθε και ylod
gherudos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μπορώ να επισκευάσω το δικό σου με 100Ε αν ενδιαφέρεσαι, νέο laser ή ολόκληρο BD rom και YLOD fix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.