alexkoco Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ξέρει κανεις αν 8πύρινος τις amd θα έχει συμβατότητα με socket am3????
macabre_sunsets Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις παραπάνω από ένα νήματα για το ίδιο θέμα. Όσον αφορά την συμβατότητα, κάποιες μητρικές ίσως να είναι συμβατές ενώ κάποιες άλλες όχι.
alexkoco Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 συγγνώμη γιατί διπλό θέμα, εγώ έχω την άσους crosshair formula iv θα είναι συμβατή??
Rn. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 που βρισκετε τα λεφτα για τετοιες μητρικες ηθελα να ξερα.καπου επιασε το ματι μου οτι θα ειναι με ανανεωση στο bios.δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.ψαξε στο σαιτ της α εμ ντε
ninos30 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αυτό που έχει ανακοινωθεί μέσω fan-sites και όχι επίσημα από την AMD, είναι ότι το 890 θα υποστηρίζει με αναβάθμιση bios τους bulldozer. ΑΛΛΑ, δεν θα υποστηρίζει κάποιες από τις λειτουργίες τους. Τώρα ποιες είναι αυτές και πόσο θα επηρεάζουν την απόδοσή τους, κανένας δεν ξέρει... Κι όλα αυτά για τις μπουλντόζες της πρώτης γενιάς. Της επόμενης τσουκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.