Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου pc με 900€

computer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλυτερα ετσι.

παντως το corsair μου γεμιζει πολυ περισσοτερο το ματι.δεν ειναι μονο τα watt Που μετρανε...

Προφανώς δεν γνωρίζεις πως και τα 2 τροφοδοτικά, τα παράγει η Seasonic... Τουλάχιστον τα καλά τους μοντέλα. Και η σειρά Toughpower της ΤΤ έχει αποκτήσει τεράστια φήμη σε όλον τον κόσμο, γι'αυτό κοστίζουν ένα κάρο χρήματα πλέον. Ρίξε μια ματιά στην σειρά Toughpower XT και Grand πόσο πάνε. Τα Corsair έχουν πολύ δρόμο ακόμα για να καταφέρουν να αποκτήσουν το "όνομα" της ΤΤ στα τροφοδοτικά. Μην κοιτάς μόνο εδώ στο Ελλάντα που τα ξέρουμε όλα :)

Το εν λόγω είναι σε προσφορά σε αυτήν την τιμή. Κανονικά πάει γύρω στα 120.

Εδώ θα βρεις τον οργανισμό που δίνει την πιστοποίηση για το 80 Plus Certification. Επισκέψου το site και δες πόσα certified έχει η Corsair (26) και πόσα η TT (102). Και προς θεού, εγώ δεν λέω πως τα Corsair δεν είναι ισάξια (τουλάχιστον στις μικρότερες κατηγορίες γιατί στην μεγάλη κατηγορία η ΤΤ είναι σε άλλο επίπεδο). Απλά είναι σχετικά νέα στον χώρο και ακόμα δεν έχει αποκτήσει την φήμη που της αρμόζει. Για έξω από το Ελλάντα πάντα, έτσι?... Είπαμε εδώ πάντα το δικό μας είναι το καλύτερο B)

Δημοσ.

Για να παρω αυτη με τα 2gb θα πρεπει να αγορασω απο καποιο αλλο μαγαζι και εγω οπως εχω προαναφερει δεν θελω να μπλεξω και με τεταρτο μαγαζι...

Αφου και αυτη με το 1GB αντεχει τα παντα!!!

Δημοσ.

Για να παρω αυτη με τα 2gb θα πρεπει να αγορασω απο καποιο αλλο μαγαζι και εγω οπως εχω προαναφερει δεν θελω να μπλεξω και με τεταρτο μαγαζι...

Αφου και αυτη με το 1GB αντεχει τα παντα!!!

Το μέλλον είναι άγνωστο φίλε μου :)

Be on the safe(r ) side!

Δημοσ.

Τι κερδιζω αν βαλω dual channel?

Αυτό είναι καλή ερώτηση. Πρακτικά σχεδόν τίποτα...

Δες ένα σωρό benchies στο ΝΕΤ και θα δεις από καθόλου ως ελάχιστη διαφορά

Δημοσ.

Αυτό είναι καλή ερώτηση. Πρακτικά σχεδόν τίποτα...

Δες ένα σωρό benchies στο ΝΕΤ και θα δεις από καθόλου ως ελάχιστη διαφορά

ΟΚ! Οποτε θα το αφησω μονο και θα εχω και ενα σλοτ ελευθερο για να βαλω στο μελλον αλλη μια μνημη 4gb...

Αυτή είναι η τελική σύνθεση από μένα κάτι καλύτερο δεν μπορώ να κάνω σου έβαλα ότι χρειάζεσαι μέσα .

ram:Corsair Vengeance 4GB 42.32 €

psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 86.81 €

cpu:AMD Phenom II X4 955 95.48 €

mobo:Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 106.27 €

hdd:Samsung Spinpoint F3 1TB 47.10 €

speakers:Logitech Speaker System Z313 32.00 €

gpu:Asus 6950 2GB 247.10 €

dvd-rw:Sony 19.19 €

web camera:Microsoft LifeCam HD-3000 21,50 €

mouse-keyboard:Logitech MK 120 14,90 €

case:CoolerMaster Elite 430 45.00 €

monitor:Dell Ultrasharp U2311H 195.00 €

Συνολο:919.76E B)

Δεν βγαινει 919 αλλα 952€^_^:huh:

Δημοσ.

ΟΚ! Οποτε θα το αφησω μονο και θα εχω και ενα σλοτ ελευθερο για να βαλω στο μελλον αλλη μια μνημη 4gb...

Για να μην σε καθοδηγούμε όμως και σε λάθος αποφάσεις. ΑΝ αποφασίσεις να ασχοληθείς με OC, είτε άμεσα, είτε αργότερα, ΤΟΤΕ μήν αγοράζεις μνήμες από διαφορετικά parts. Να αγοράσεις ένα Kit από την αρχή. Επειδή εγώ σχετικά πρόσφατα την πάτησα με κάτι Vengeance, σε συνομιλία που είχα με έναν τεχνικό τους, μου εξήγησε πως ακόμα και την ίδια μέρα να έχουν βγει 2 dimmakia, να έχουν ακριβώς τα ίδια timings, μέγεθος μνήμης κλπ, είναι πολύ πιθανό να μην συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους, ειδικά όταν τις πουσάρεις. Τα kit που πουλάνε τα επιλέγει ένας υπολογιστής μετά από διάφορα tests που τους κάνουνε. Και δεν ξέρω αν αυτό είναι υπερβολή, αλλά μου είπε πως τα Dominator GT kits, τα επιλέγουν hand-picked τεχνικοί και όχι ένα computer, μετά από πολύωρα tests.

Να το έχεις στο μυαλό σου αυτό αν πάς για 2ο 4αρι

Δημοσ.

ok δεν πειραζει γιατι δεν θα χρειαστω πανω απο 4gb μνημη. Αφου τωρα εχω 2gb και ειμαι μια χαρα..:-D

edit: επειδη διαβασα οτι το μονο καναλι εχει 10% μειον αποδοση απο το το dual λεω να παρω αυτες http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22673&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

Δημοσ.

Για να μην σε καθοδηγούμε όμως και σε λάθος αποφάσεις. ΑΝ αποφασίσεις να ασχοληθείς με OC, είτε άμεσα, είτε αργότερα, ΤΟΤΕ μήν αγοράζεις μνήμες από διαφορετικά parts. Να αγοράσεις ένα Kit από την αρχή. Επειδή εγώ σχετικά πρόσφατα την πάτησα με κάτι Vengeance, σε συνομιλία που είχα με έναν τεχνικό τους, μου εξήγησε πως ακόμα και την ίδια μέρα να έχουν βγει 2 dimmakia, να έχουν ακριβώς τα ίδια timings, μέγεθος μνήμης κλπ, είναι πολύ πιθανό να μην συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους, ειδικά όταν τις πουσάρεις. Τα kit που πουλάνε τα επιλέγει ένας υπολογιστής μετά από διάφορα tests που τους κάνουνε. Και δεν ξέρω αν αυτό είναι υπερβολή, αλλά μου είπε πως τα Dominator GT kits, τα επιλέγουν hand-picked τεχνικοί και όχι ένα computer, μετά από πολύωρα tests.

Να το έχεις στο μυαλό σου αυτό αν πάς για 2ο 4αρι

Αυτο πες το λιγο σε παρακαλω και στο θεμα με το winrar benchmark στο overclocking γιατι με αφησατε και τα ελεγα με ολους τους banαρισμενους μονος μου.... :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...