terry308 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ξανά δες την σύνθεση που σου έκανα Ραφαηλ εβαλε και εξτρα περιφερειακα στη συνθεση του , ενω εσυ δεν εχεις στη δικια σου
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Όχι δεν είναι μονό η οθόνη ...... Συμφωνώ σε..... Κάρτα γραφικών ,Επεξεργαστης,Τροφοδοτικο,Optical drive,Κουτι,Ποντικι και διαφωνώ με τα υπόλοιπα. Ραφαηλ εβαλε και εξτρα περιφερειακα στη συνθεση του , ενω εσυ δεν εχεις στη δικια σου Έχεις δίκιο απλώς αφού δεν θέλει να πάρει την dell με τα χρήματα που γλιτώνει παίρνει και τα υπόλοιπα
terry308 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μπορειτε να μου πειτε απλα τι δεν σας αρεσει στη συνθεση που εκανα; η οθονη?? 1)Η οθόνη (η μόνη που αξίζει τα χρήματα που ζητάει και δεν πρόκειται να το μετανιώσεις -ούτε τα μάτια σου-) 2)Το trust ποντίκι ... 3)ΜΟΝΟ 4gb ram 4) "Παλιά" μητρική Δηλαδή η δικιά μου δεν σου άρεσε ? ΄Ολα απο ένα μαγαζί και κομπλέ ? Χ6 Δεν χρειάζεσαι για games ... απο τη στιγμή που με την μητρική που σου βάλαμε με τον Ραφαήλ , αργότερα μπορείς να βάλεις Χ8 .. Α Ν χρειαστείς ... οπότε παίρνεις τον 955 για αρχή που είναι φοβερό κομμάτι και θα αξιοποιηθεί παντού.
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Για τον 955 συμφωνώ με τον terry308 άσχετα που έβαλα τον x6 (ποιο πολύ αν δεν κάνει συχνά αναβαθμίσεις και επειδή τον χωρούσε )
computer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 1)Η οθόνη (η μόνη που αξίζει τα χρήματα που ζητάει και δεν πρόκειται να το μετανιώσεις -ούτε τα μάτια σου-) 2)Το trust ποντίκι ... 3)ΜΟΝΟ 4gb ram 4) "Παλιά" μητρική Δηλαδή η δικιά μου δεν σου άρεσε ? ΄Ολα απο ένα μαγαζί και κομπλέ ? Χ6 Δεν χρειάζεσαι για games ... απο τη στιγμή που με την μητρική που σου βάλαμε με τον Ραφαήλ , αργότερα μπορείς να βάλεις Χ8 .. Α Ν χρειαστείς ... οπότε παίρνεις τον 955 για αρχή που είναι φοβερό κομμάτι και θα αξιοποιηθεί παντού. Καταρχην στη συνθεση που μου εκανες, δεν ξερω αν το ειδες αλλα δεν ειναι διαθεσιμα ουτε το κουτι, ουτε το dvd-rw, ουτε το πληκτρολογιο με το ποντικι. Επισης θελω κατι παραπανω απο τα ηχεια που εβαλες και αυτα με το υπογουφερ με ικανοποιουν. Για ποντικι τωρα δεν το συζηταω, δεν θα κατσω να παρω και ενα τελειο ποντικι αν και κατα τη γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλο. Επιπλεον το ειδα πιο λογικα και αποφασισα να βαλω τον 955 και αν ειναι να χαμηλωσω και την καμερα. Ακομα με τα λεφτα που θα κερδισω να βαλω την μητρικη με AM3+. Τι λετε?
computer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Περίμενε φίλε ετοιμάζω μία σύνθεση σε 10' Σοβαρα εγω περιμενω...
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ορίστε και μια τελική πρόταση από μένα case:CoolerMaster Elite 430 monitor:Philips E-line 232EL2SB 23" mouse:Trust GXT14 camera:Microsoft LifeCam HD-3000 dvd-rw:Sony Gpu:Asus Radeon HD 6950 2GB hdd:Samsung Spinpoint F3 1TB mobo:Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 cpu:AMD Phenom II X4 955 psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 ram:Kingston 8GB Συνολο:876.48E
Arctic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 HIS 6950 2GB TURBO X Λέει καινούργιο...για εγγύηση δεν ξέρω Link EDIT: 1 χρόνο εγγύηση από την εταιρία όπως λέει εδώ.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ωραιο κουτακι,ωραια καρτουλα,ωραιο τροφοδοτικο,ωραιες μνημες,ωραια μητρικη,ωραιος σκληρος,ωραια οθονη,ωραιο τροφοδοτικο αλλα καμια ψυχτρα δεν βλεπω για να γινει και ωραιος ο επεξεργαστης. Edit:αυτη που εβαλε ο ραφ ραφ ξεκλειδωνει οποτε να δεις τι ωραια που θα γινει.για την HIS δεν νομιζω. Θα σε ρωτανε τι μαρκα καρτα γραφικων εχεις και θα λες HISSSSSSS
Arctic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Θα σε ρωτανε τι μαρκα καρτα γραφικων εχεις και θα λες HISSSSSSS ναι παραπέμπει αλλού Edit: παπαλα flash οπότε asus μεριά
terry308 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Καταρχην στη συνθεση που μου εκανες, δεν ξερω αν το ειδες αλλα δεν ειναι διαθεσιμα ουτε το κουτι, ουτε το dvd-rw, ουτε το πληκτρολογιο με το ποντικι. Επισης θελω κατι παραπανω απο τα ηχεια που εβαλες και αυτα με το υπογουφερ με ικανοποιουν. Για ποντικι τωρα δεν το συζηταω, δεν θα κατσω να παρω και ενα τελειο ποντικι αν και κατα τη γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλο. Επιπλεον το ειδα πιο λογικα και αποφασισα να βαλω τον 955 και αν ειναι να χαμηλωσω και την καμερα. Ακομα με τα λεφτα που θα κερδισω να βαλω την μητρικη με AM3+. Τι λετε? Απο τη στιγμη που στην εκανα μεχρι που τα ειδες αλλαξε η διαθεσημοτητα... Οταν τα εβαζα ηταν 2-3 εργασιμες , ασχετο παντως αυτο ... κι αυριο εχει 24ωρη απεργια οποτε αν περιμεναν παραλαβες αυριο θα αργησουν ο Θεος ξερει ποσο ... Μπορεις πανευκολα να τα αλλαξεις ... αν εχεις ορεξη ...το κουτι ειναι και θεμα γουστου ... http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22554&cat=28&sub=288&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21077&cat=9&sub=19&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20193&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined οκ τωρα ? Αν βαλεις κατι το οποιο δεν θα ειναι αμεσα διαθεσιμο θα σε καλεσουν τα παιδια και θα σε ενημερωσουν για το ποτε θα ερθει αν ειναι να τ αλλαξεις ή οχι .. οπως εκαναν και σε εμενα.
Doc1355 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Αμα περιμενεις απο αυτον σωθηκες.... Εχω κόσμο σπίτι ρε κεφτέ δέν πρόλαβα.. +1 Στον Ραφαήλ είναι σχεδόν ίδια με αυτή που ετοίμαζα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.