Tmark Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Εχώ ενα θεματάκι με μια από τις φόρμες μου. Σε ένα textbox, έχω βάλει να τρέχει ένα jquery και να ανοίγει ένα datepicker όπου ο χρήστης βάζει την ημερομηνία που θέλει. Αυτό γίνεται με τον εξής κώδικα στο source της σελίδας: > <script type="text/javascript"> $(function () { $("#ctl00_ContentPlaceHolder1_TbxStartingDate").datepicker(); $("#ctl00_ContentPlaceHolder1_TbxStartingDate").datepicker({ altFormat: 'dd-mm-yyyy' }); //$("#ctl00_ContentPlaceHolder1_TbxStartingDate").datepicker($.datepicker.regional[ "el" ]); }); </script> Το #ctl00_ContentPlaceHolder1_TbxStartingDate είναι το ID του textbox. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να φτιάξω με τπτ το format της date. Μου την βγάζει mm/dd/yyyy ενω θέλω dd-mm-yyyy. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ..
Uberalles_gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Λογικά αυτό θα το πειράζεις και μέσα στο js
Tmark Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Το βρήκα με λίγο περισσότερο ψάξιμο. >$("#ctl00_ContentPlaceHolder1_TbxStartingDate").datepicker({ dateFormat: 'dd-mm-yy' }); Ευχαριστώ παιδιά! Είδα μετά οτι το είπες κι εσύ chaoz!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.