Προς το περιεχόμενο

Windows XP

Arctic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζεται αν μπορώ να κατεβάσω μια "μαύρη" έκδοση XP και βάλω γνήσιο κωδικό;

Θα είναι "γνήσια" μετά; Ή τι προβλήματα θα έχω;

Θα γίνει φορματ σε ένα νετμπουκ από αυτά που έδιναν στη 1η γυμνασίου πέρυσι (της αδερφής μου). Η συσκευασία δεν είχε κάτι με τα windows (cd ή flashaki). Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος;

Δημοσ.

Βρήκα την έκδοση(όχι από το αυτοκόλλητο γιατί έχει ξεθωριάσει). Είναι 5.1.2600.5512

Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω αυτήν την έκδοση να την κατεβάσω σε ελληνικά και σε Home Edition... :(

Μπορώ να ζητήσω αυτήν την έκδοση από κάπου; Multirama ή HP;

Δημοσ.

Η έκδοση είναι XP Home (φαντάζομαι Ελληνικό).

Οπότε πας για Windows XP Home GR αν θέλεις να δουλέψει το κλειδί που έχεις. Δεν παίζει ρόλο το service pack αλλά αν βρεις με sp3 έχει καλώς, αλλιώς και sp2 μια χαρά είναι. Το sp3 θα στο κατεβάσει με τα updates.

Δημοσ.

Οι εκδόσεις OEM είναι εντάξει; Βρήκα Dell OEM για αυτό λέω.

Αν είναι sp1 πάλι θα δουλέψει έτσι;

Edit: Μόνο η παραπάνω έκδοση κατεβαίνει...

Δημοσ.

Οι εκδόσεις ΟΕΜ συνήθως έχουν δικό τους κλειδί ενσωματωμένο και μπορεί να είναι optimized για τους laptop του κατασκευαστή (drivers, programs κτλ).

Θα προτιμούσε ένα καθαρό iso.

Δημοσ.

Στα νετμπουκς δεν υπάρχει κάτι σαν επαναφορά-φορματ περίπου όπως γίνεται με το NortonGhost ή παρόμοια προγράματα;

Δημοσ.

Το δικό μου netbook είχε και το cd των XP.

Σε μερικά nb αν πατήσεις F8 όταν ξεκινάει το nb και στις επιλογές που θα βγάλει μπορεί να έχει κάτι σαν Επαναφορά συστήματος ή κάπως έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...