tempo Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 γεια σας φίλοι μου, εγώ θα ήθελα να ακούσω και τα μειονεκτήματα του S55 πχ με τα ελληνικά, μνήμη, οθόνη κλπ. Μήπως μπορείτε να μου αναφέρετε μερικά απο αυτά? Επίσης δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τις photo. Απο ότι γνωρίζω το S55 έχει μαζί με την αγορά του και μια camera (εξωτερική). H οθόνη του μπορεί να απεικονίσει μόνο 256 χρώματα (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Αν βγάλω μια φωτογραφία σαφώς και δεν θα έχει καλή ποιότητα όταν θα την βλέπω στην οθόνη του τηλεφώνου. Αλλά υπάρχει τρόπος να την περάσω στον υπολογιστή? Αν ναι θέλει τίποτα extra συσκευές? Και αν την περάσω σε τι ανάλυση και σε τι χρώματα θα είναι η photo? Μέχρι πόσες photo (στην καλύτερη ανάλυση) μπορώ να αποθηκεύσω στο τηλέφωνο πριν τις περάσω στον υπολογιστή? Ποιό απο τα τηλέφωνα της αγοράς έχει καλύτερη camera? ελπίζω σε απαντήσεις σας (και αν τυχόν έχει πέσει στην αντίληψη σας κάποια προσφορά για το συγκεκριμένο τηλέφωνο)
R_Barrichello Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Λοιπον... -Τα Ελληνικα του ειναι αψογα.Εχει Τ9 Ελληνικο και οταν δεν το εχεις ενεργοποιημενο οι Ελληνικοι χαρακτηρες ειναι διεσπαρμενοι στα πληκτρα.Δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο ενα Nokia! -Η μνημη του ειναι λιγο μικρη αλλα αν δεν τη φορτωσεις με αηδιες και αχρηστα προγραμματα ειναι αρκετη(εμενα τουλαχιστον μου φτανει) -Η οθονη(256 χρωματα οντως)για τις λειτουργιες του κινητου ειναι καλη αλλα για φωτογραφιες δεν ειναι και τοσο ικανοποιητικη η ποιοτητα αποικονισης.Παρ'ολα αυτα βλεπεις πανω κατω τι εβγαλες. -Σαφως και μορεις να τις περασεις στον υπολογιστη(αλλιως τι νοημα θα ειχε...?)με το σειριακο καλωδιο που σου δινει η εταιρια στο πακετο του κινητου.Οταν την περασεις θα ειναι σε αναλυση 640Χ480 με κανονικα χρωματα(οχι 256 φυσικα...πολυ περισσοτερα). -Στην καλη αναλυση και με αδεια εντελως μνημη αποθηκευει 18-20 φωτογραφιες. -Προσωπικα δεν εχω δει καλυτερη ποιοτητα φωτογραφιας(σε 640Χ480 παντα)σε αλλο κινητο.Νομιζω το S55 αφηνει πισω τα υπολοιπα...
R_Barrichello Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Περνα και απο ΕΔΩ και πηγαινε στα threads που λεει για το S55.Θα σου λυθουν ολες οι αποριες!
evkar Δημοσ. 26 Απριλίου 2003 Δημοσ. 26 Απριλίου 2003 επειδή έχω και το panasonic gd87 και το siemens S55, θα πω το εξής : Η ιδέα της siemens να βάλει οθόνη 256 χρωμάτων , όσο κιαν στην αρχή δείχνει να απογοητεύει , είναι πολύ έξυπνη και πετυχημένη. Η διαφορά στην κατανάλωση"ρεύματος" των δύο συσκευών είναι μεγάλη . Στο κάτω-κάτω μιλάμε για κινητά και όχι για υπολογιστές που τρέχουν photoshop. Αν εξαιρέσεις λοιπόν την οθόνη , σε όλα τα άλλα το siemens είναι πιο μπροστά ,κυρίως στην ευχρηστία, όπου το σύστημα clamshell της panasonic τελικά δεν βολεύει και τόσο. Α, και κάτι τελευταίο .Θεωρώ την panasonic την μοναδική εταιρεία , που μπορεί να χτυπήσει την siemens στα ίσια στο θέμα της ποιότητας της συσκευής. Αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για την αντιπροσωπεία της που ακούει στο όνομα intertech, κάποιος την χαρακτήρισε νέα alfa copy (για όσους δεν ξέρουν αντιπροσωπεία της nokia )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.