Προς το περιεχόμενο

Χρειαζομε βιδες και τεχνικο για συναρμολογηση λαπτοπ

alhtaki77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα ανελαβα σαν πιο σχετικη με θπολογιστεσ να κανς εκσθπηρετηση σε μια φιλη μου.Πηρα το λαπτοπ της ενα hp compq pressario cq71 -450ev στο οποιο ειχε πεσει πανω πορτοκαλαδα και το πηγα σε ενα γνωστο μοθ τεχνικο για επισκευη.Μου ειπε οτι ηθελε αλλαγη η μητρικη πλακετα η οποια στοιχιζει 250-300 ε και μοθ προτινε να μοθ το αφησει ανοιχτο και να πσακσω να βρω εναν ηλεκτρονικο μηπως μπορεσει να μου την επισκευασει.Δεν εβγαλα ακρη και στην Συνεχεια ανακαληψα οτι λειπαν αρκετες βιδες απο το λαπτοπ.Απευ8ην8ηκα στον τεχνικο ο οποιοσ μο υ πε οτι δεν τις εχει και οτι επισησ δεν εχει χρονο να μοθ το κσανασθναρμολογησει.Μπορει να μοθ πει καποιος αν η μητρικη πλακετα στοιχιζει ονττως τοσο?Που μπορω να βρω βιδες για το λαπτοπ και καποιον αν8ρωπο να μου το συναρμολογησει σε συντομο χρονικο διαστημα?Το λαπτοπ πρεπει να το επιστρεψω οπως το πηρα και απο οτι καταλαβενετε εχω βρει τον μπελα μου μπορειτε να με βοηθηστε?

Δημοσ.

Προσφατα ανελαβα σαν πιο σχετικη με θπολογιστεσ να κανς εκσθπηρετηση σε μια φιλη μου.Πηρα το λαπτοπ της ενα hp compq pressario cq71 -450ev στο οποιο ειχε πεσει πανω πορτοκαλαδα και το πηγα σε ενα γνωστο μοθ τεχνικο για επισκευη.Μου ειπε οτι ηθελε αλλαγη η μητρικη πλακετα η οποια στοιχιζει 250-300 ε και μοθ προτινε να μοθ το αφησει ανοιχτο και να πσακσω να βρω εναν ηλεκτρονικο μηπως μπορεσει να μου την επισκευασει.Δεν εβγαλα ακρη και στην Συνεχεια ανακαληψα οτι λειπαν αρκετες βιδες απο το λαπτοπ.Απευ8ην8ηκα στον τεχνικο ο οποιοσ μο υ πε οτι δεν τις εχει και οτι επισησ δεν εχει χρονο να μοθ το κσανασθναρμολογησει.Μπορει να μοθ πει καποιος αν η μητρικη πλακετα στοιχιζει ονττως τοσο?Που μπορω να βρω βιδες για το λαπτοπ και καποιον αν8ρωπο να μου το συναρμολογησει σε συντομο χρονικο διαστημα?Το λαπτοπ πρεπει να το επιστρεψω οπως το πηρα και απο οτι καταλαβενετε εχω βρει τον μπελα μου μπορειτε να με βοηθηστε?

[offtopic]Σορρυ αλλά με το που το είδα θυμήθηκα αυτό το thread[/offtopic]

Στο θέμα μας τώρα

Για πες μας ποιο λαπτοπι είναι να σε εκσθπηρετηθουμε κιεμις

Δημοσ.

Ειναι hp compaq pressario cq71-450ev.O τεχνικος ηταν γνςστοσ δεν μου πηρε χρηματα αλλα πιστεθει οτι ειναι αχρηστο γι αυτο και δεν 8ελει να το συναρμολογησει.Εγω ομως οπως και να χει πρεπει να το επισρεψω οπως το πηρα στην κοπελα.Γι'αθτο προσπθω να βρω μια ακρη γιατι εχω πελαγωσει.

Δημοσ.

Αμα ησουν Α8ηνα 8α στην εφερνα να πειραματηστεις αλλα εισαι μακρυα και θα παρει πολυ χρονο.Εχω ερθει σε δθσκολη 8εση και 8ελω να το σθναρμολογησω να το δοσω πισω μην βρω κανα μπελα.Σ'ευχαριστω παρα πολθ για την βοη8εια σου και την προταση σου.

Δημοσ.

ρε παιδια μην μπλεκετε με τετοιες ιστοριες!!!συνηθως βρισκεις τον μπελα σου,πας να κανεις το καλο και την πληρωνεις...απλα τον στελνεις στο σερβις

Δημοσ.

Το δυσκολο δεν ειναι να βρεις βιδες. Δειξτο σε ενα καταστημα με βιδες και ζητα τις αναλογες. Η τιμη για νεα μητρικη καλη ακουγεται.

Δημοσ.

Λοιπόν ακου..... Χωρής να θέλω να σε απογοητέχω βίδες σε καταστήματα δεν θα βρείς. Είναι λίγο περίεργες οι βίδες των laptop, αλλά είναι ίδιες περίπου σε όλα (τουλάχιστον οι βίδες του case). Η τιμή για μητρική καλή είναι, αλλά θα θέλουν και άλλα πράγρματα αλλαγή όπως π.χ. το πληκτρολόγιο (ναι η πορτοκαλάδα κολάει κάτω από τα πλήκτρα και μετά δεν λειτουργούν....) Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δείς στις αγγελίες για κάποιον που έχει χαλασμένο laptop και να του πέις να σου πουλήσει τις βίδες. Αλλά όχι πάνω από 5euro....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στείλτο για service φιλε μου, υπάρχουν εταιρίες στην Ελλάδα που επιδιορθώνουν μητρικές με 80-90 ευρώπουλα.

Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα πρόσφατα και έψαξα καλά

Αμα έίσαι αθήνα κοίτα εδώ www.computercare.gr και για Θεσσαλονίκη System Solution(www.systemsolution.com.gr)

Δημοσ.

αμα ξερεις ακριβως το μοντελο της μητρικης και εισαι και λιγο (εως πολυ) τυχερος, μπορει να βρεις στο ebay με αρκετα λιγοτερα χρηματα. απλα πρεπει να αγγαρεψεις καποιον να στη βαλει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...