vicky5 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 καλημερα.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω μια βαση στην οποια θέλω να εισαγω καποια δεδομενα απο το προγραμμα μου που τη χρησιμοποιει σε γλωσσα java.οταν λοιπον γράφω > try { Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver"); String connectionUrl = "jdbc:odbc:nota1"; conn = DriverManager.getConnection(connectionUrl); java.sql.Statement stn = conn.createStatement(); stn.execute("SET IDENTITY_INSERT Customer ON"); stn.executeUpdate("INSERT INTO Customer " + "VALUES (6, 'Simpson', 'Mr.', 'Springfield', '2001')"); } catch (SQLException e) { // TODO Auto-generated catch block e.printStackTrace(); } catch (ClassNotFoundException e) { } Μου πεταει exception [Microsoft][ODBC SQL Server Driver] An explicit value for the identity column in table 'Customer' can only be specified when a column list is used and IDENTITY_INSERT is ON. αφου το κανω on τι προβλημα εχει?? η βαση μου εχει ονομα STOCK_DATA και ο πινακας που θέλω να βάλω στοιχεια CUSTOMER
Rising1980 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Βάλε στο INSERT statement και τα column names. Δηλαδή INSERT INTO Customer(col1,col2,col3 κτλ) " + "VALUES (6, 'Simpson', 'Mr.', 'Springfield', '2001')");
_tasos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Η τιμή 6 που περνάς είναι primary key και έχει ορισμένο να παίρνει αυτόματα τιμή. Δοκίμασε το εξής: >INSERT INTO Customer VALUES ('Simpson', 'Mr.', 'Springfield', '2001')
vicky5 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Η τιμή 6 που περνάς είναι primary key και έχει ορισμένο να παίρνει αυτόματα τιμή. Δοκίμασε το εξής: >INSERT INTO Customer VALUES ('Simpson', 'Mr.', 'Springfield', '2001') το προβλημα ηταν ακριβως αυτο΄...ευχαριστω πολυ και εσενα και τον rising για τη βοηθεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.