Προς το περιεχόμενο

smartphone εως 200 ευρω??????

darkome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μπει στο τριπακι να αγοράσω και εγώ ένα από τα περιβόητα spartphones.Το budjet μου είναι 200 ευρώ και θα ήθελα την εμπειρία σας τις γνώσεις σας για να κάνω την καλύτερη επιλογή στα λεφτά που διαθέτω.

Είχα καταλήξει στο ideos x5 αλλά διαβάζοντας κάποια τελευταία posts άρχισα να έχω κάποιες αμφιβολίες.

Επίσης ακούω πολλά για τα galaxy s και για το zte blade.......

Αν έχετε κάποια άλλη επιλογή να μου προτείνετε?

Θα ήθελα οπωσδήποτε την γνώμη σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και τον χρόνο σας.

Δημοσ.

και εγω ψηφιζω htc wildfire σαν συνολο..το μονο ελαττωμα ειναι η αναλυση της οθονης...δεν ειναι τραγικη αλλα θα μπορουσε καλυτερη

Δημοσ.

Κι εγω ψηφιζω IDEOS x5, μακραν τα πιο αξια τοποθετημενα λεφτα που εδωσα ποτε για κινητο! Και περαν αυτου ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/329734/LG-Optimus-Black-P970.html Μπορεί να κάνει 95 ευρώ παραπάνω από αυτό που θες αλλά σίγουρα τα αξίζει..Είναι από τα καλύτερα VFM αυτή τη στιγμή..! Και πολύ καλύτερο από το X5..!

Εξάλλου δεν παίρνεις κάθε μέρα κινητό, οπότε πρέπει να κάνεις μια καλή επένδυση..!

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/329734/LG-Optimus-Black-P970.html Μπορεί να κάνει 95 ευρώ παραπάνω από αυτό που θες αλλά σίγουρα τα αξίζει..Είναι από τα καλύτερα VFM αυτή τη στιγμή..! Και πολύ καλύτερο από το X5..!

Εξάλλου δεν παίρνεις κάθε μέρα κινητό, οπότε πρέπει να κάνεις μια καλή επένδυση..!

τελειο κινητο αλλα το παιδι λεει: smartphone εως 200 ευρω?????? εσυ μας πηγες στα 300€... αν το παμε ετσι να δωσει κι αλλα 50€ να παει σε κατι καλυτερο... μεχρι 200€ μαγκες οκ;

Δημοσ.

Μια πρόταση έκανα..! Μπορεί να του αρέσει και να αποφασίσει να πάρει αυτό που ξέρω εγώ..!? Τέλοσπάντων, μέχρι 200 μόνο IDEOS X5...Αλλά σίγουρα αξίζει να δώσει άλλα 95...Και εγώ μέχρι 200 σκόπευα να δώσω αλλά την καλοείδα με το BLACK και μάλλον αυτό θα αγοράσω αν και μου αρέσει και το Galaxy, είναι όμως πιο ακριβό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...