Προς το περιεχόμενο

Perfect Disk offline defragmation

katchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πρόσφατα εγκατέστησα το perfect disk στον υπολογιστή μου γιατί έψαχνα ένα καλό πρόγραμμα για ανασυγκρότηση του δίσκου μου και αύξηση της ταχύτητας του. Αφού έκανα την online ανασυγκρότηση δοκίμασα και την offline. Πριν κάνω την offline το pc μου φόρτωνε κανονικά σε 1 λεπτό μπορεί και λιγότερο. Μετά την offline defragmation το pc φορτώνει κανονικά αλλά μετά από ένα λεπτό μου εμφανίζει της συνδέσεις δικτύου και στο task manager παρόλο που έχουν φορτώσει τα windows και η επιφάνεια εργασίας κανονικά και όλα τα προγράμματα στην καρτέλα χρήστες ο χρήστης του υπολογιστή αργεί γύρω στο ένα λεπτό παρόλο που όλα έχουν φορτώσει κανονικά. Πριν την offline defragmation ο χρήστης φόρτωνε αμέσως με την σύνδεση των windows και την εμφάνιση της επιφάνειας εργασιάς. Τα windows μου είναι xp sp3.

Δημοσ.

Κατέβασε το http://technet.microsoft.com/el-gr/sysinternals/bb963902

για να κάνεις έλεγχο και να δεις τί έχει προσθέσει στην εκκίνηση.

Το πιθανότερο είναι να τρέχει κάποια μίνι ανασυγκρότηση σημαντικών αρχείων.

Το δοκίμασα αλλά δεν βρήκα κάτι ασυνήθιστο παρόλα αυτά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Δημοσ.

Μήπως παράλληλα έχεις εγκαταστήσει και κάποιο άλλο πρόγραμμα που προκαλεί την καθυστέρηση και την απέδωσες στο PerfectDisk;

Προσπάθησε να μπεις στον προσωρινό φάκελο χρήστη, γράφοντας %Tmp% ή %Temp% στη γραμμή διευθύνσεων του Explorer, να τον αδειάσεις, να κάνεις επανεκκίνηση και να μπεις ξανά σ' αυτόν την ώρα που παρουσιάζεται η καθυστέρηση και να παρατηρήσεις μήπως δημιουργείται κανένα προσωρινό αρχείο το οποίο εκτελείται και στη συνέχεια "χάνεται".

Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις ποια αρχεία εκτελούνται προσωρινά στο ίδιο στάδιο μέσα από την καρτέλα "Διεργασίες" της "Διαχείρισης Εργασιών".

Ίσως κάτι εντοπίσεις.

Δημοσ.

Μήπως παράλληλα έχεις εγκαταστήσει και κάποιο άλλο πρόγραμμα που προκαλεί την καθυστέρηση και την απέδωσες στο PerfectDisk;

Προσπάθησε να μπεις στον προσωρινό φάκελο χρήστη, γράφοντας %Tmp% ή %Temp% στη γραμμή διευθύνσεων του Explorer, να τον αδειάσεις, να κάνεις επανεκκίνηση και να μπεις ξανά σ' αυτόν την ώρα που παρουσιάζεται η καθυστέρηση και να παρατηρήσεις μήπως δημιουργείται κανένα προσωρινό αρχείο το οποίο εκτελείται και στη συνέχεια "χάνεται".

Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις ποια αρχεία εκτελούνται προσωρινά στο ίδιο στάδιο μέσα από την καρτέλα "Διεργασίες" της "Διαχείρισης Εργασιών".

Ίσως κάτι εντοπίσεις.

Παρατήρησα όλα τα παραπάνω και όλα κυλούν ομαλά δεν υπάρχει κάτι ασυνήθιστο. Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει. Επιπλέον το ίδιο συμβαίνει και στο desktop μου. Όλα αυτά πριν την offline defragmation και στους δυο δεν υπήρχαν εμφανίστηκαν αμέσως μετά. Δηλαδή στο επόμενο reboot αμέσως μετά την ανασυγκρότηση και στους 2 εμφανίστηκε το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...