Προς το περιεχόμενο

Εκπωσεις εως και 50% στο Multirama

gavros10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμμμ μας τα χαλάει το Multi σιγά σιγά.

Παρήγγειλα τελικά τις 2 LG 37LH7030παρέλαβα την μια την προηγούμενη εβδομάδα πάω να την μοντάρω την βάζω στην πρίζα και στην οθόνη είχε κάτι γραμμούλες που έκαναν βολτα...Χμμμμμ μάλιστα λέω, τηλεφωνώ καπάκια στο κατάστημα και τους την πάω πακέτο.

Τι κάνουμε τώρα ρωτώ; Πιστωτικό με την μια ή να δούμε αν θέλετε καμία άλλη που είναι στην πρόσφορα.

Αρνήθηκα ωραιότατα γιατί με 333€ έπαιρνα μόνο μια αδιάφορη 32"αρα (Με νοιάζουν οι Inches όχι τα led plasma lcd μάρκες κλπ)

Την πήγα στο LG Service του Ηρακλείου Κρήτης και ο μάστορας λέει με την μια χαλασμένο Board το παραγγελνω και το αλλάζουμε μπαμ μπαμ αλλά μετά από 1 εβδομάδα θα έρθει.

Τον ρώτησα αν παίζει αντικατάσταση με καινούργια αλλά μου είπε ότι επειδή είναι παλιό μοντέλο η LG δεν θα το κάνει.

Ενημερώνω την υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών (ευγενικότατη ομολογώ) και της λέω ότι είναι απαράδεκτο να μου στέλνουν μια μη λειτουργική τηλεόραση.

Χίλια συγγνώμη και μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία μαζι της μου είπε ότι θα κινήσει διαδικασίες για να βρεθεί λύση μου πρότεινε και αυτή κάτι άλλες τηλεοράσεις που βγήκαν μετά από μερικές μέρες σε Newsletter αλλά ήταν εξίσου αδιάφορες με πολύ κατώτερα χαρακτηριστικά ή στα 400€

Μου πέταξε ότι θα κάνει κινήσεις να πάρω δωροεπιταγή για την ταλαιπωρία μου (Ουσιαστικά οι βενζίνες που έχω κάψει κάνοντας βόλτα την TV στο μαγευτικό Ηράκλειο...) και χαλάρωσα λίγο.

Το θέμα είναι ότι η δεύτερη TV αγνοείται και μετά από πολλά Emails και τηλεφωνήματα στο κατάστημα δεν έχω πάρει μια ικανοποιητική απάντηση.

Anyway i`ll keep you posted.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι κάνουμε τώρα ρωτώ; Πιστωτικό με την μια ή να δούμε αν θέλετε καμία άλλη που είναι στην πρόσφορα.

Αυτό με το πιστωτικό όποτε το ακούω τρελένομαι!!! Να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω φίλε εφόσον πήρες ελατωματικό προιόν και όχι πιστωτικά και @@. Με λεφτά την πλήρωσες, λεφτά πρέπει να πάρεις πίσω, η αν την πλήρωσες με κάρτα σου επιστέφουν το ποσό εκεί. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ αυτό που κάνουν με τα πιστωτικά!

Δημοσ.

Εννοείται ότι μου είπαν και τα λεφτά μου πίσω αλλα εγω μπήκα σε ολη αυτη την διαδικασία για να εκμεταλλευτώ την προσφορά οχι για να κάνω βόλτες στο Multirama λες και ήμουν μυστικός πελάτης :)

Anyway έστειλα και αλλο email στην εξυπηρέτησή και βλέπουμε

Αισίως μπαίνουμε στην εβδομάδα 3

Δημοσ.

Εκει που καθομαι ηρεμος χτες το βραδι κ βλεπω tv

Σκαει η διαφημηση

ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ εκπτωσεις ως 50%

Ελεος,ακομα επιμενουν.

Δημοσ.

Εμ εχουν μεινει αρκετα εκθεσιακα ακομα μαλλον.

Ειχαμε εξελιξεις με το δικο μου θεματακι μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπαν οτι θα παραλαβω την δευτερη τηλεοραση αυριο ή μεθαυριο και μου εδωσαν μια δωροεπιταγη 20€ (ξενερωσα μιας και δινουν επιταγες 50€ για το παιχνιδακι στο Facebook αλλα τεσπα)

Δημοσ.

Κουβέντα από άνθρωπο που είχε για αρκετά χρόνια υψηλή θέση στο multiδράμα: "καταγγελία σε ΙΝΚΑ και ξεΙΝΚΑ.. δεν ιδρώνει το αυτί γιατί είναι γνωστό ότι δεν κάνει ποτέ τίποτα. Εκεί που θα δεις πραγματικά ν'αρχίσουν/με να ιδρώνουν/με είναι όταν πεις ότι θα ρίξεις κράξιμο σε μπλογκ, φόρουμς κλπ."

Δημοσ.

To ξέρω ότι σε συναρμολογημένο θα βρω πιο φθηνό. Έχω ακούσει καλά λόγια το support της Dell, οπότε γι αυτό το σκέφτομαι. Το ίδιο είναι να μπλέξεις με το Πλαίσιο και το ίδιο με τη Dell;

Δημοσ.

Dell οχι με 1000 αλλα με 10.000 και απο εμενα μολις τωρα προτεινα σε εναν φιλο απο εδω μεσα την λυση της Dell με το απιστευτο After Sales Service της.

Δημοσ.

Να ρωτήσω, βρήκα το Dell Studio XPS 8100, από 720, στα 599 γιούρια. Ψάχνω υπολογιστή αξιόπιστο και καλές επιδόσεις,ωραία προσφορά δεν είναι;

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0535201&catid=010100

Καλυτερα να ρωτησεις εδω τα παιδια και θα σου προτεινουν τα καλυτερα κοματια στα χρηματα που θα διαθεσεις και αν δεν μπορεις να το συναρμολογησεις στο κανουν απο καποιο καταστημα..(θα με θυμηθεις)

Dell οχι με 1000 αλλα με 10.000 και απο εμενα μολις τωρα προτεινα σε εναν φιλο απο εδω μεσα την λυση της Dell με το απιστευτο After Sales Service της.

Dell σε laptop και εγω με 1000 αλλα οχι και σε σταθερο...

Δημοσ.

Για σταθερο και ετοιμη συνθεση και επιχειρηση με ατομο που δεν γνωριζει απο υπολογιστες ειναι και παλι μια απο τις Top επιλογες (αναλογα με τι ζητας παντα.)

Φιλος μου ανοιξε επιχειρηση και δεν ειχε ιδεα απο PC (ηθελε να παιζει Games για να περναει η ωρα μονο) δεν με ρωτησε και πηρε Dell....

Σε καθε αναβαθμιση το Dell μας εβγαζε την πιστη!

Ουσιαστικα φτιαξαμε το PC απο την αρχη με τοσα Parts που ηθελε για αναβαθμιση και ο λογος ηταν μια Dell No Name Mobo και κλαιει τα λεφτακια του ακομα ( Αν και το κουτι και την ψυχτρα δεν θα το αλλαξουμε ποτε γιατι πραγματικα δεν εχω δει τοσο καλο συστημα ψυξης (ογκος και αθορυβο) και ας εφαγα 2 φορες τα χερια μου

Απο την αλλη σε συγγενη μου (μεγαλο σε ηλικια) η Dell τον εβγαλε ασπροπροσωπο γιατι με καθε βλακεια που γινοταν την επομενη ηταν εκει και υπομονετικα απαντουσε σε καθε απορια του (Οποιος εχει κανει κουβεντα με μεγαλο σε ηλικια ατομο για PCs μπορει να καταλαβει τι εννοω και ποσο απελπιστικο μπορει να γινει)

Οχι δεν εχω ποσοστα στην Dell και οι ετοιμες συνθεσεις μου προκαλουν αηδια αλλα δεν ειναι ολοι σαν εμας που μπορουν να λυσουν και να δεσουν Pc σε 1 λεπτο με το ενα χερι πισω απο την πλατη.

Οταν ελεγα Dell μιλουσα για εταιρια και οχι για καποιο συγκεκριμενο μοντελο btw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...