nikosanastasiou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 ρε παιδιά εμπιστεύεστε τα εκθεσιακά κομμάτια;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 ρε παιδιά εμπιστεύεστε τα εκθεσιακά κομμάτια; Όταν έχουν εγγυήση , Ναι. Παίζει ρόλο βέβαια και τι προϊόν αγοράζεις. Δηλαδη για να καταλαβω ηθελες το συγκεκριμενο πολυμηχανημα, πηρες τηλεφωνο στο καταστημα της περιοχης σου και το βρηκες!Μπραβο σου και καλα εκανες αλλα αν εν ετει 2011 νοειται κεντρικη διαχειρηση καταστηματος με αυτο τον τροπο ..........Δηλαδη επρεπε να παρουμε ολοι στο καταστημα της περιοχης μας να δουμε τι εχει?Εντελως για την ιστορια εμενα δεχτηκε κανονικα στο καλαθι το 330 και ενα πολυμηχανημα hp και πηρα ξερετε τι........ Δεν ήθελα το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα , απλά όταν πήρα τηλέφωνο ζήτησα κάποιο άλλο που είχα δει στο site το οποίο δεν υπήρχε ( στο συγκεκριμένο κατάστημα ) και ο πωλητής πρότεινε το Canon Pixma MX330 το όποιο και είχε. Συμφωνώ για το σύστημα διαθεσιμότητας ότι είναι άστα να πάνε.
acinonyx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Κάποια γνώμη για αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0477433&catid=010200
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Κάποια γνώμη για αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0477433&catid=010200 Για απλη χρηση μια χαρα ειναι. Δεν ειναι και για πολλα πολλα ομως. Δεν εχει καλα χαρακτηριστικα.
sakis.kom Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Τα Multirama κάνουν ότι έχουν κάνει και "οι άλλοι" στο παρελθόν. Όλοι τα ίδια σκ... είναι. Έχουν προϊόντα στο site χωρίς να υπάρχουν καν τεμάχια. Έχουν προϊόντα που υπάρχει μόνο ένα τεμάχιο αλλά το σύστημα μπορεί και δέχεται τις δεκάδες παραγγελίες. Έχουν προϊόντα που υπάρχει ένα τεμάχιο σε ένα κατάστημα, αλλά και εδώ το σύστημα μπορεί και δέχεται δεκάδες παραγγελίες. Επίσης όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι τιμές σε πολλά προϊόντα έχουν ανέβει αδικαιολόγητα! *Οι άλλοι = Γερμανός, Πλαίσιο, Κωτσόβολος.
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Τα Multirama κάνουν ότι έχουν κάνει και "οι άλλοι" στο παρελθόν. Όλοι τα ίδια σκ... είναι. Έχουν προϊόντα στο site χωρίς να υπάρχουν καν τεμάχια. Έχουν προϊόντα που υπάρχει μόνο ένα τεμάχιο αλλά το σύστημα μπορεί και δέχεται τις δεκάδες παραγγελίες. Έχουν προϊόντα που υπάρχει ένα τεμάχιο σε ένα κατάστημα, αλλά και εδώ το σύστημα μπορεί και δέχεται δεκάδες παραγγελίες. Επίσης όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι τιμές σε πολλά προϊόντα έχουν ανέβει αδικαιολόγητα! *Οι άλλοι = Γερμανός, Πλαίσιο, Κωτσόβολος. Ξεχνας κατι πολυ σημαντικο ομως. Τα Multiδrama εχουν πληρωσει πολλες φορες τα λαθη τους και βρισκεις και μερικα διαμαντακια προσφορες ωρες ωρες. Gps Data Logger και Nokia Bluetooth προσφατα ηταν μερικες απο τις πιο Top κατ`εμε. Δεν λεω οτι κανουν τις αλχημειες τους και αυτοι αλλα στην τελικη μπορεις να επιλεξεις Πλαισιο που σου ακυρωνει την παραγγελια στην μουρη και αν ζητησεις τα ρεστα σε βγαζουν και τρελο Γερμανος δεν ειναι καν παιχτης κατα την γνωμη μου Κωτσος και το αδερφακι του μας εχουν χορτασει GB με τους σκληρους και τα φλασακια τους
Commendatore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πώς σας φαίνεται αυτή η τηλεόραση ρε παιδιά ? Panasonic TX L42S20E Αξίζει τον κόπο σε σχέση με την νέα σειρά των τηλεοράσεων π.χ. Panasonic TX-P42U30 ?
sakis.kom Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Συμφωνώ Sotosgl. Επίσης, σε όλα αυτά τα καταστήματα, που και που σκάει καμιά "βαρβάτη" προσφορά. Το θέμα είναι να έχουν διαθέσιμο stock και να μην μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.
samniotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πώς σας φαίνεται αυτή η τηλεόραση ρε παιδιά ? Panasonic TX L42S20E Αξίζει τον κόπο σε σχέση με την νέα σειρά των τηλεοράσεων π.χ. Panasonic TX-P42U30 ? Φίλε μου στην ίδια τιμή είχα πάρει σε προσφορά την 42U10 Σκέψου ότι παίρνεις όμως και ένα μοντέλο πιο πάνω στην ιεραρχία (η S10 έχει αντιανακλαστικό φίλτρο) κατ'εμέ αν την βρείς χτύπα την.....
Kappas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πώς σας φαίνεται αυτή η τηλεόραση ρε παιδιά ? Panasonic TX L42S20E Αξίζει τον κόπο σε σχέση με την νέα σειρά των τηλεοράσεων π.χ. Panasonic TX-P42U30 ? Φίλε μου στην ίδια τιμή είχα πάρει σε προσφορά την 42U10 Σκέψου ότι παίρνεις όμως και ένα μοντέλο πιο πάνω στην ιεραρχία (η S10 έχει αντιανακλαστικό φίλτρο) κατ'εμέ αν την βρείς χτύπα την..... [Η συγκεκριμένη 42άρα που έχει σε προσφορά το Multirama είναι LCD (σειρά L) και όχι Plasma]
sphinxgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 και σε αυτήν η τιμούλα είναι συμπαθητική. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0462554&catid=060100 LG 47LX6500 - 47" LED TV 3D - FullHD - 200Hz & Δώρο Blu-Ray, 3D Camera & 3D Glasses 1100 ευρώ. Βέβαια στο geitnow έχει 100 αλλά εδώ σου δίνει και blueray player, 3d glasses& 3 camera που κανονικά έχουν 450 ευρώ +
giorginho Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 To Σαββατο που πηρα τηλεφωνο να ρωτησω για το πακετο αυτο, μου ειπε η κοπελια βιαστικά κιολας πριν προλαβω καλα-καλα να πω τι ακριβως θελω οτι υπηρχαν μονο δυο (2) τεμαχια. Καλη τυχη... ΥΓ. Την καμερα ηθελα αλλα δεν την πουλανε καν στην ενοτητα "φωτογραφικες" γιατι δεν την φερνουν αυτοι, ειναι λεει "προσφορα απο την LG" (oπως εγραψα και λιγο πιο πισω).
EGRANEROE Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Παιδιά καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για την παρακάτω φωτογραφική: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0449814&catid=060400 Την θέλω για δώρο για την αδερφή μου και μου φαίνεται αρκετά καλή. Πιστεύετε ότι μπορώ να βρω καμμία φτηνότερη από αυτήν με αντίστοιχα χαρακτηριστικά (και χρώμα φυσικά..); Μιλάμε πάντα για απλή μέση χρήση.. Ρωτάω γιατί το ταβάνι μου είναι τα 80 ευρώ δηλαδή όσο και η τιμή της παραπάνω κάμερας.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Nikon Coolpix L23 PINK 65.00 € Fujifilm Finepix AV200 PINK 69.00 €
EGRANEROE Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Nikon Coolpix L23 PINK 65.00 € Fujifilm Finepix AV200 PINK 69.00 € Πολύ καλές προτάσεις και οι 2.Σε ευχαριστώ. Απλά ξέχασα να πω πως δεν θέλω μπαταρίες ΑΑ αλλά επαναφορτιζόμενη λιθίου.. Υπάρχει καμμία άλλη με αυτά τα χαρακτηριστικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.