Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Παρέλαβα σήμερα από το Multirama Περιστερίου το πολυμηχάνημα Canon Pixma MX330 με 29 ευρώ ( εκθεσιακό ). Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα δηλαδή...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εμένα δεν μου έστειλαν mail. Μου έκαναν την τιμή και με πήραν τηλέφωνο. Μου είπε τα κλασσικά, δυστυχώς, μεγάλη ζήτηση, εξαντλήθηκε κτλ... Την ρώτησα τι γίνεται τώρα, μου λέει "τι να γίνεται, τίποτα....δεν υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο στην αντίστοιχη τιμή..." Και έτσι, ήθελα δεν ήθελα, την ακύρωσα.
vasman15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Παρέλαβα σήμερα από το Multirama Περιστερίου το πολυμηχάνημα Canon Pixma MX330 με 29 ευρώ ( εκθεσιακό ). Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα δηλαδή... εισαι απο τους λιγους τυχερους απο οτι φαινεται....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Γι' αύτο σας είπα από εχθές να μιλήσετε κατευθείαν με τους πωλητές των καταστημάτων και όχι με το 2108181800. Ήξεραν το stock των προϊόντων στα καταστηματά, πάντως και εγώ το τελευταίο πήρα οπότε μίλαμε για ελάχιστα διαθέσιμα κομμάτια κατά πάσα πιθανότητα.
giorginho Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Παιδια εγω επιμενω γιατι εφοσων δεν ειχαν αποθεμα στα πολυμηχανηματα αφησαν τις προσφορες για ωρες στο σαιτ και το βραδι ανεβασαν τις τιμες?? Γιατι θα ειναι το συστημα τους ακριβως οπως στο απεναντι (επισης ακατανομαστο) μαγαζακι που το ονομα του θυμιζει κορνιζα, δηλαδη ΔΕΝ συνδεουν τις αποθηκες με το site για να "ειναι ελαφρυ το site" (ετσι μου ειχε πει διευθυντης του ηλεκτρονικου καταστηματος κορνιζα και οταν του ελεγα οτι θεωρω βλακωδες να προτιμουν να κανουν χιλιαδες τηλεφωνα και να δεχονται δεκαδες χιλιαδες παραπονα για ακυρωμενες παραγγελιες απο το να κανουν το απλουστατο που ΚΑΝΟΥΝ αλλα καταστημα δλδ να συνδεσουν την αποθηκη με το site ελεγε οτι ειναι φυση αδυνατο γιατι εχουν 40.000 προϊοντα κλπ κλπ κλπ). Μαλλον νιωθω τυχερος που δεν παρηγγειλα τιποτα, αλλη ορεξη δεν ειχα να τρεχω παλι... Α! Με την ευκαιρια πηρα τηλεφωνο για το πακετο με την 47αρα τηλεοραση με bluray + γυαλια + 3d camera για να ρωτησω για την... 3D καμερα γιατι ηταν το μονο ΑΣΧΕΤΟ προϊον του πακετου αφου ολα ηταν LG και αυτο fujifilm και ελεγα μηπως την πουλανε ξεχωριστα... αμ δε! Ειναι λεει προσφορα απο την LG!!! Μαλλον η μία βοηθαει την αλλη να ξεστοκαρουν μου φαινεται.
tool1983 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μαλλον η μία βοηθαει την αλλη να ξεστοκαρουν μου φαινεται. Ποιοι ξεστοκαρουν αφου δεν πηρε κανενας τιποτα καινουργιο ή μαλλον ολοι πηραμε κατι.Ξερετε τι?
vasman15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ποιοι ξεστοκαρουν αφου δεν πηρε κανενας τιποτα καινουργιο ή μαλλον ολοι πηραμε κατι.Ξερετε τι? δεν τα βαψαμε και μαυρα ...αλλα απο οτι φαινεται καθαριζουν τα μαγαζια τους απο τα σκονισμενα προιοντα που ειχαν στα ραφια τους ,αφου τους πελατες τους κυνηγαν με το ντουφεκι...
ipal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 xbox 360 offer >> http://www.multirama.gr/promotions/xbox360offer Το "1 τεμαχιο" που γραφει μηπως ειναι ποσο στοκ ειχαν απ το κα8ενα?
louben Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Γι' αύτο σας είπα από εχθές να μιλήσετε κατευθείαν με τους πωλητές των καταστημάτων και όχι με το 2108181800. Ήξεραν το stock των προϊόντων στα καταστηματά, πάντως και εγώ το τελευταίο πήρα οπότε μίλαμε για ελάχιστα διαθέσιμα κομμάτια κατά πάσα πιθανότητα. Δηλαδη για να καταλαβω ηθελες το συγκεκριμενο πολυμηχανημα, πηρες τηλεφωνο στο καταστημα της περιοχης σου και το βρηκες!Μπραβο σου και καλα εκανες αλλα αν εν ετει 2011 νοειται κεντρικη διαχειρηση καταστηματος με αυτο τον τροπο ..........Δηλαδη επρεπε να παρουμε ολοι στο καταστημα της περιοχης μας να δουμε τι εχει?Εντελως για την ιστορια εμενα δεχτηκε κανονικα στο καλαθι το 330 και ενα πολυμηχανημα hp και πηρα ξερετε τι........
ipal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δηλαδη για να καταλαβω ηθελες το συγκεκριμενο πολυμηχανημα, πηρες τηλεφωνο στο καταστημα της περιοχης σου και το βρηκες!Μπραβο σου και καλα εκανες αλλα αν εν ετει 2011 νοειται κεντρικη διαχειρηση καταστηματος με αυτο τον τροπο & oμως ετσι παει εκει. το site δεν ειναι ονλαιν αλλα αν παρεις σε μαγαζι βλεπουν σε ολα που υπαρχει στοκ, κανουν & κρατησεις αν υπαρχουν κομματια καπου. οπως & στο Κωτσοβολο, περιπου ιδιο συστημα εχουν.
Thanos1972 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Οταν πηγα να παρω το τροφοδοτικο απο κεντρικο καταστημα της θεσσαλονικης,ο υπαλληλος επειδη ημουν ο πρωτος πρωινος πελατης,καθισε και συζητουσαμε.....Και μετα οταν του ειπα για το τροφοδοτικο,δεν ηξερε εαν εχουν στο καταστημα αλλα μπηκε εκεινη την ωρα μπροστα μου στον υπολογιστη και ειδε οτι ειχε διαθεσιμοτητα 3 τεμαχια.πηγε εψαξε και τα βρηκε.τωρα.......οτι καταλαβατε καταλαβατε. Τον ειχα ρωτησει και μου ειπε οτι ειναι συνδεδεμενα με τα τις αποθηκες και το βλεπουν το αποθεμα.
giorginho Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το "1 τεμαχιο" που γραφει μηπως ειναι ποσο στοκ ειχαν απ το κα8ενα? Εγω υποψιαζομαι μονο 1 πραγμα (γιατι οταν τους πηρα τηλ. δεν ειχε βγει η προσφορα αυτη οποτε δεν τους εχω ρωτησει): Επειδη ειναι μονο μεσω τηλεφωνου και προφανως με τα προηγουμενα ο κοσμος πηρε "υποψιασμενο" θα ρωτησε αν ειναι εκθεσιακα/ανοιχτα κλπ και τωρα μπορει να κανω λαθος στην υποθεση αλλα πιστευω οτι το "1 τεμαχιο" υποδεικνυει παιχνιδομηχανες που ειχαν μεσα στα καταστηματα στημενες να παιζει ο κοσμος (κατι που αν ισχυει δεν υπαρχει ποτέ περιπτωση να παρω εκτος αν τη δωσουν <50 ευρω) και προφανως γι'αυτο (και εκει μονο στηριζομαι) δεν εξαντληθηκαν!
louben Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια συγνωμη αν ειναι να ανατρεχουμε στα καταστηματα τοτε γιατι εβγαλαν τα προιοντα στην κεντρικη τους σελιδα? Δεν εχει νοημα.Οσο για τις μ@#$%^κιες που μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι μαζι με εμενα το εβαλαν στο καλαθι και πολλοι αλλοι και δεν ενημερωθηκε το συστημα τα συμπερασματα δικα σας.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Εγώ όταν είχα παραγγείλει ένα πληκτρολόγιο, επειδή είχε καθυστερήσει να έρθει, πήρα τηλέφωνο να δω τι παίζει. Μου είπε ότι η παραγγαλία έπρεπε να είχε φτάσει ήδη, αλλά και να μην είχε φτάσει κοίταξε στο σύστημα και μου είπε ότι ήταν άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα της πόλης μου. Δηλάδή, όλα τα καταστήματα είναι συνδεδεμένα στο σύστημα και ξέρουν ακριβώς τι προϊόντα και σε τι διαθεσιμότητα υπάρχουν σε κάθε κατάστημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.