lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εντάξει το αρχικό 699€ δεν υπάρχει φυσικά σαν τιμή έτσι? Πάραυτα στα 400 κατοστάρικα είναι καλή περίπτωση με την αμέσως ακριβότερη τιμή τα 450 στον ανταγωνισμό.
tigersgate6 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πάντως πραγματικά η τιμή της HD6970 είναι εξωφρενική με ή χωρίς έκπτωση! Όσο αφορά το fancontroller της akasa σχετικά με ερώτηση του @tigersgate6, το βλέπω πολύ καλή περίπτωση σε αυτά τα χρήματα. Mε τόσα αγοράζεις μικρότερο για 3.5" και όχι 5,25" χωρίς τόσα χαρακτηριστικά αλλά μόνο με τα βασικά. Οπότε προχώρα την παραγγελία ακάθεκτος. Η γνωμη σου μετραει φιλε μου και συνεχιζω την παραγγελια !!! Περιμενω λοιπον να παραλαβω και να σας πω εντυπωσεις ...χωρις να ξερω και πολλα με λιγο που εψαξα πρεπει να ειναι καλο VFM... για να δουμε
esertas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Παρήγγειλα αυτόν τον εκτυπωτή για ένα φίλο μου που ήθελε μόνο εκτυπωτή. Η τιμή είναι χώμα επειδή είναι πιο παλιός αλλά είδα ότι στο site της Epson υπάρχουν drivers κανονικά και για windows 7.
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Χαχαχαχαχα 11:27 μου σκαει Email απο τα Multirama Members Η ευκαιρια που περιμενες!!!!!!!!! και 11:37 αυτο.. Αξιότιμε κ. Ταδε καλησπέρα σας. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρία Multirama για τις αγορές σας. Η παραγγελία που πραγματοποιήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις 10.06.2011 με κωδικό 9218919αφορά στο προϊόν με κωδικό 0360218 MFP INKJET A4 CANON PIXMA MP 190 To εν λόγω προϊόν, λόγω της αυξημένης ζήτησης του, εξαντλήθηκε. Τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας, κατά την εκτέλεση των ηλεκτρονικών παραγγελιών, που αφορούσαν στο παραπάνω πολυμηχάνημα, ωστόσο, το διαθέσιμο απόθεμα δεν μπόρεσε να καλύψει το σύνολο των απαιτήσεων. Δεδομένου αυτού, είμαστε να αναγκασμένοι να προβούμε σε ακύρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και ζητούμε συγνώμη για την οποία αναστάτωση τυχόν σας προκαλέσαμε. Με εκτίμηση, Κ. Χριστίνα Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών 2108181001 21081811180 [email protected] 23o Xλμ Εθ. Οδού Αθήνων Λαμίας ΤΚ. 14565
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ενημερωση:Τα Multirama για μια ακομα φορα (ειχα λαβει δωροεπιταγη σε προηγουμενο λαθος τους) με εκπλησουν ευχαριστα.Μου προτειναν αντικατασταση του εκτυπωτη που ειχα παραγγειλει με εναν Lexmark x 5070 (Πολυ παλιοτερο μοντελο αλλα με Fax) και τελειωσε εκει το θεμα με αυτη την παραγγελια μου. Η δευτερη παραγγελια μου ηταν για την LG LCD TV 37LH7030 37 και με ενημερωσαν οτι προκειται για εκθεσιακο κομματι που επαιξε "λιγο" στα καταστηματα και με παρετρυναν να την παραλαβω και αν σε 7 μερες δεν ειμαι ευχαριστημενος να την επιστρεψω. Το οτι στο site δεν αναφεροταν η ενδειξη εκθεσιακο με εξοργισε και γνωριζοντας οτι ειναι μοντελο του 2009 (αραγε ποσες ωρες επαιξε λιγο στο καταστημα απο τοτε) αλλα και απο το γνωστο προβλημα με το Bug στα 24p με κανουν διστακτικο να προχωρησω. Του προτεινα μειωση της τιμης για να την παρω μιας και δεν ηξερα οτι ειναι εκθεσιακο κομματι και περιμενω. Καμια προταση κανεις;
moredread Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 το πόσες ώρες έχει δουλέψει,δεν μπορείς να το ξέρεις!!! Ποτέ εκθεσιακά κομμάτια...!!! εκτός και στην δώσει μισή τιμή....παραπάνω δεν θα έδινε με τίποτα! την είχα πατήσει με εκθεσιακό κομμάτι απο Multi φωτογραφική (προσφορά) και είχε πρόβλημα το οποίο δεν είχα διακρίνει εξ'αρχης....και δεν μου την κάλυπτε και η εγγύηση!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 xbox 360 offer >> http://www.multirama.gr/promotions/xbox360offer
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 το πόσες ώρες έχει δουλέψει,δεν μπορείς να το ξέρεις!!! Ποτέ εκθεσιακά κομμάτια...!!! εκτός και στην δώσει μισή τιμή....παραπάνω δεν θα έδινε με τίποτα! την είχα πατήσει με εκθεσιακό κομμάτι απο Multi φωτογραφική (προσφορά) και είχε πρόβλημα το οποίο δεν είχα διακρίνει εξ'αρχης....και δεν μου την κάλυπτε και η εγγύηση!!!!! Τωρα κοιταω στο Internet για να δω αν εχει Service Menu με τις ωρες λειτουργιας. Μου εστειλε και μου ειπε οτι ηδη η τιμη ειναι η πιο χαμηλη που μπορουν να κανουν η εγγυηση ειναι απο την LG με την αποδειξη για 24 μηνες και οτι αν δεν μου αρεσει κατι μεσα σε 7 μερες μπορω να την γυρισω και να παρω τα λεφτακια μου ωραια και καλα. Και εγω στα εκθεσιακα απαιτω χαμηλοτερη τιμη αλλα αφου ειναι για δωρο δεν με απασχολει ιδιαιτερα και η τιμη για τις Inches της παραμενει καλη αν ειναι σε υπεραριστη κατασταση(αχτυπητη,λιγες ωρες λειτουργιας κλπ θα προβω στην αγορα) Η εγγυηση γιατι δεν σε καλυπτε στην φωτογραφικη; Το καλο ειναι οτι εχω τα emails με τις συνομιλιες και τουλαχιστον ειμαι καλυμμενος απο εκει οτι και να μου πουν υστερα.
kyriosotinanai Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 xbox 360 offer >> http://www.multirama.gr/promotions/xbox360offer 1 τεμάχιο στο καθένα. Μάλιστα.
tool1983 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Χα χα μου σκασε email κι εμενα ,οτι ο εκτυπωτης hp εξαντληθηκε. Πηρε κανενας εκτυπωτη ή σε ολους το ιδιο ηρθε? Εγω το πηρα γυρω στις 5 χθες,η προσφορα ηταν στο σαιτ μεχρι το βραδι(hp-canon-epson),αφου ηξεραν οτι δεν ειχαν αποθεμα γιατι τους αφηναν.Γυρω στις 9 ανεβασαν κ τις τιμες(epson). Αλλη μια χρυση σελιδα στην ιστορια των μουλδιραμα. ΟΥΣΤ
moredread Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Τωρα κοιταω στο Internet για να δω αν εχει Service Menu με τις ωρες λειτουργιας. Μου εστειλε και μου ειπε οτι ηδη η τιμη ειναι η πιο χαμηλη που μπορουν να κανουν η εγγυηση ειναι απο την LG με την αποδειξη για 24 μηνες και οτι αν δεν μου αρεσει κατι μεσα σε 7 μερες μπορω να την γυρισω και να παρω τα λεφτακια μου ωραια και καλα. Και εγω στα εκθεσιακα απαιτω χαμηλοτερη τιμη αλλα αφου ειναι για δωρο δεν με απασχολει ιδιαιτερα και η τιμη για τις Inches της παραμενει καλη αν ειναι σε υπεραριστη κατασταση(αχτυπητη,λιγες ωρες λειτουργιας κλπ θα προβω στην αγορα) Η εγγυηση γιατι δεν σε καλυπτε στην φωτογραφικη; Το καλο ειναι οτι εχω τα emails με τις συνομιλιες και τουλαχιστον ειμαι καλυμμενος απο εκει οτι και να μου πουν υστερα. Γιατί έλεγε η Canon(intersys) ότι είναι χτυπημένος ο φακός εξωτερικά και ως αποτέλεσμα πειράχτηκε κ εξωτερικά...και ιστορίες με φίδια κ δεν σε καλύπτει η εγγύηση...τσάμπα και τα 20 ευρώ μεταφορικά που πλήρωσα!!
vasman15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρία Multirama για τις αγορές σας. Η παραγγελία που πραγματοποιήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις 10.06.2011 με κωδικό 9χχχχχχ αφορά στο προϊόν με κωδικό 0514805 DV SONY HDR-XR350 FV70+VEGAS ST To εν λόγω προϊόν, λόγω της αυξημένης ζήτησης του, εξαντλήθηκε.Τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας, κατά την εκτέλεση των ηλεκτρονικών παραγγελιών, που αφορούσαν στο παραπάνω πολυμηχάνημα, ωστόσο, το διαθέσιμο απόθεμα δεν μπόρεσε να καλύψει το σύνολο των απαιτήσεων. εδομένου αυτού, είμαστε να αναγκασμένοι να προβούμε σε ακύρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και ζητούμε συγνώμη για την οποία αναστάτωση τυχόν σας προκαλέσαμε. Με εκτίμηση, Κωνσταντοπούλου Χριστίνα Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών 2108181001 21081811180 [email protected] 23o Xλμ Εθ. Οδού Αθήνων Λαμίας ΤΚ. 14565 το περιεργο θα ηταν να μου την στειλουν ,η φαση ειναι οτι παρεγγειλα καμερα και η κ.χριστινα την χαρακτηριζει πολυμηχανημα.... :P τελικα απαραδεχτοι οι τυποι απτην μια δεν εχουν αποθεματα και απο την αλλη στελνουν email και και τα διαφημιζουν,,,,τελικα θα παραλαβει κανεις?
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Copy paste απο το δικο μου μου μοιαζει στην προηγουμενη σελιδα Στειλε email οτι θα κινηθεις με ΙΝΚΑ και Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και εμενα το ιδιο μου εστειλαν και μετα μου εκαναν αντιπροταση. Τωρα πρεπει να ακυρωνω την φορμα παραπονων που εκανα στην ΓΓΚ αλλα δεν βαριεσαι...
tool1983 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Παιδια εγω επιμενω γιατι εφοσων δεν ειχαν αποθεμα στα πολυμηχανηματα αφησαν τις προσφορες για ωρες στο σαιτ και το βραδι ανεβασαν τις τιμες??
vasman15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Copy paste απο το δικο μου μου μοιαζει στην προηγουμενη σελιδα Στειλε email οτι θα κινηθεις με ΙΝΚΑ και Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και εμενα το ιδιο μου εστειλαν και μετα μου εκαναν αντιπροταση. Τωρα πρεπει να ακυρωνω την φορμα παραπονων που εκανα στην ΓΓΚ αλλα δεν βαριεσαι... προφανως ολα τα email τα εκανε copy-paste ,εστειλα και ενα απαντατικο email οπως ειπες για να δουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.