Προς το περιεχόμενο

Εκπωσεις εως και 50% στο Multirama

gavros10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sapphire Radeon HD 6970 Full - Κάρτα γραφικών - ATI Radeon HD 6970 - 2 GB

Από: 454,99 €

Μόνο: 389 €

Αυτο τα λεει ολα......

Μην κραζουμε μονο...

αυτο οντως ειναι μαπα, αλλα τα πολυμηχανηματα, το kinect, και το HP color laser ειναι καλες προσφορες... (εγω αυτα ξεχωρισα)

Δημοσ.

και η lg οθονουλα-tv πολυ καλη τιμη 160€

160 την έχει πλαίσιο και Public αντίστοιχα, απλά είναι καλή τιμή από τα μεγάλα καταστήματα!

Δημοσ.

Μην κραζουμε μονο...

αυτο οντως ειναι μαπα, αλλα τα πολυμηχανηματα, το kinect, και το HP color laser ειναι καλες προσφορες... (εγω αυτα ξεχωρισα)

Μα ξερεις κατι?εχουν ανεβασει τις τιμες και μετα τις ριχνουν και καλα για την εκπτωση.και αυτο ειναι το παραδειγμα.ο κραχτης ας πουμε.παρακολουθουσα τις τιμες της συγκεκριμενης και δεν ηταν τοσο ψηλα.

Δημοσ.

Μα ξερεις κατι?εχουν ανεβασει τις τιμες και μετα τις ριχνουν και καλα για την εκπτωση.και αυτο ειναι το παραδειγμα.ο κραχτης ας πουμε.παρακολουθουσα τις τιμες της συγκεκριμενης και δεν ηταν τοσο ψηλα.

+1000

Στα λαπτοπ που έριξα μιά ματιά,οι τιμές και μέ την εκπτωση ακόμα ,θέλουν δρόμο πολύ γιά τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

μερικα μοντελα απο τις εξης κατηγοριες:

φωτογραφικες

πολυμηχανηματα

κινητα τηλεφωνα

εχουν παρα πολυ καλες τιμες!

μου εχουν αναψει φωτιες αλλα ευτυχως ή δυστυχως ολες οι "πολυ καλες τιμες" ειναι σε μοντελα που ειναι ενα ή περισσοτερα "κλικ" κατω απο αυτο που θα ηθελα να παρω (απο πολυμηχανημα παντως βολευτηκα χαρη στο αμαζον).

edit: εχουν κι εκεινη την βιντεοκαμερα που λεγαμε προσφατα παλι στα 499 με ολο το πακετο της

και ενα προπερσινο μοντελο αλλα σε φοβερη τιμη...

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0464879&catid=060100

(εχω την 37LH3000 και τα 100Hz που εχει ετουτη θα κανουν μεγαλη διαφορα ειμαι σιγουρος)

edit 2: στην πορεια προκυπτουν κι αλλες..

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0477927&catid=060100

(αν και εδω καλυτερα ψαξτε το λιγο σε avclub κλπ γιατι ειχα δει σε καποια μοντελα panasonic να αναφερονται απιστευτα προβληματα -- το ιδιο και για την παραπανω lg και γενικως τις lg που για μενα ειναι οριστικα εκτος επιλογων αγορας σε οποιαδηποτε κατηγορια--)

Δημοσ.

ναι ρε παιδια ενταξει...δεν ειπε κανεις οτι δεν κανουν τις γνωστες πουστιες....αλλα τα 3 πραγματακια που ειπα εχουν πολυ καλη τιμη, γιατι να κραξουμε δηλαδη ΜΟΝΟ και να μην πουμε και για εκειναενα καλο λογο? Ιση μεταχειρηση σε ολα...

Δημοσ.

Τα περισσοτερα προιοντα ειναι "Κατόπιν παραγγελίας" και οταν πηρα τηλ για οσα με ενδιαφερουν (ενα OMNIA και καμερες) δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα οποτε τι να λεμε? Διαφημηστικο τρικ για να κανουν φασρια και κινηση και ελαχιστες πραγματικες προσφορες.

Δημοσ.

Προσωπικα μονο το τροφοδοτικο της υπογραφης μου εχω αγορασει απο multirama και μου αφησε καλες εντυπωσεις.αλλα το να ανεβαζουν τις τιμες και μετα να λενε οτι εχουν εκπτωσεις ειναι κοροιδια.εσυ και εγω μπορει να το καταλαβαμε αλλα αλλος θα την πατησει.

Ας μην εκαναν εκπτωσεις και ας εφερναν τετοιες ευκαιριες οπως το τροφοδοτικο μου η το akasa 600W που ειχαν πριν λιγο καιρο και τοτε ναι,μια χαρα.

Δημοσ.

Πάντως πραγματικά η τιμή της HD6970 είναι εξωφρενική με ή χωρίς έκπτωση! :rolleyes:

Όσο αφορά το fancontroller της akasa σχετικά με ερώτηση του @tigersgate6, το βλέπω πολύ καλή περίπτωση σε αυτά τα χρήματα. Mε τόσα αγοράζεις μικρότερο για 3.5" και όχι 5,25" χωρίς τόσα χαρακτηριστικά αλλά μόνο με τα βασικά. Οπότε προχώρα την παραγγελία ακάθεκτος. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...