pbp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Γεια σας, θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποια εργασία σε C++ να κάνω γιατί βαριέμαι αφάνταστα?? Είτε εργασία που σας την βάλαν στη σχολή σας είτε δικής σας έμπνευσης! ευχαριστώ.
kagelos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Θες να κάνεις κάτι για να περάσει η ώρα σου; Κοίτα εδώ. Ξεκίνα από αυτά που λένε Qualification Round.
Nikosgiann Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Γεια σας, θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποια εργασία σε C++ να κάνω γιατί βαριέμαι αφάνταστα?? Είτε εργασία που σας την βάλαν στη σχολή σας είτε δικής σας έμπνευσης! ευχαριστώ. φιλαρακι μου,αρχοντα μου,δικε μου αρχηγε μου!!! απο το νεο εξαμηνο,μη χαθεις...χρωσταω c++..
lion2486 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αν θές ρίξε μια ματιά σε αυτής (πες μου αν χρειάζεσαι και το αντικειμενικό αρχείο, εγώ την έκανα σε C) exercise2.pdf
migf1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Για πιο μαθηματικά προβλήματα μπορείς να δεις και το Project Euler
παπι Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ενα chart control για window σε winapi (ή σε ATL αν θες πληρες OO)
iniohos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 τελικα το μετανιωσες και πηγες για καφε στην παραλια ή κολλησες καπου?
tsapman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Τι θα έλεγες για έναν interpreter για την Scheme? Ειναι εργασία που δίνετε στον "Προγραμματισμό 2" του Stanford και απτήν περιγραφή (στα αγγλικά) μου έχει φανεί αρκετά ενδιαφέρον. Δεν ξέρω σε τι επίπεδο είσαι αλλα δινει αρκετο starter code για να μη χαθείς και εξασκεί και αλλες γνώσεις πέρα από C++. Περιγραφή της εργασίας Περιγραφή του subset της Scheme που πρέπει να υλοποιηθει Starter code (VisualStudio project)
pbp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! θα επιλέξω την πιο ενδιαφέρουσα εργασία, θα την κάνω και θα την ανεβάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.