Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 "if you want the honey you have to feed the bear" :-D :-D Epic! 1
speedy23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Γιατι αργησανε να βγαλουνε επεισοδιο καινουργιο?Αρχισαμε απο τωρα τις ταρζανιες που ειναι ακομα αρχη?Προτιμω σαφεστατα ενα hiatus στη μεση της σεζον παρα να κανει δυο εβδομαδες να βγει νεο επεισοδιο.
gatokoritso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Γιατι αργησανε να βγαλουνε επεισοδιο καινουργιο?Αρχισαμε απο τωρα τις ταρζανιες που ειναι ακομα αρχη?Προτιμω σαφεστατα ενα hiatus στη μεση της σεζον παρα να κανει δυο εβδομαδες να βγει νεο επεισοδιο. συνηθως παιζει κατι εκτατο και εχουμε βδομαδες χωρις επεισοδια.τωρα ηταν το ντιμπειτ αλλες φορες θα ειναι κανα αμερικανικο ποδοσφαιρο γενικα δεν εχω παρατηρησει να μην βαζουν επεισοδια για ψυλλου πηδημα. οσο για το τελευταιο επεισοδιο μου αρεσε αρκετα.η ιστορια του τομ με την τεχνολογια νομιζω μας αγγιξε ολους τους ινσομνιακς
Kasrith Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Από ό,τι φαίνεται αυτό συμβαίνει ... Έχουν και σελίδα για τα donations : https://nyc4a.wufoo....ps-for-charity/ Και για donations πάνω από $100 δίνουν ένα limited edition DVD (?) του Game of Thrones με σχολιασμό από τους κωμικούς J. B. Smoove (Curb your Enthusiasm) και Tracy Morgan (30 Rock, Saturday Night Live). Part two Nick Offerman Strips for Charity - Stage 3 from Nick Offerman 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι καιρό είχαμε να δούμε μια πετυχημένη ιστορία για τον Tom. Σε αυτό το επεισόδιο πέτυχαν "κέντρο". Επίσης το κομμάτι με Ben και April ήταν πολύ καλό .
Kasrith Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Πράγματι με τον Tom μέτρησε πολύ, όπως και το δέσιμο του με τον Ron το οποίο συνέχιζε μια ιστορία που τους έχουμε δει κατα καιρούς να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση οι 2 τους. Μάρσε πολύ που επιτέλους δέθηκαν/δένονται Ben+April, το τέλος του επ με τα ρομποτικά και το γέλιο ήταν όλα τα λεφτά!
4saken Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Γιατι ειμαι σιγουρος οτι εκει στα ξενα θα ριξουν το κερατο?
speedy23 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 χαχαχα το τελος ηταν ολα τα λεφτα.Πολυ γελιο.Κατα τ'αλλα δεν τρελαθηκα με το ολο το επεισοδιο, οι σκηνες με τον Τομ αν αξιζαν λιγο.
Kasrith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Γιατι ειμαι σιγουρος οτι εκει στα ξενα θα ριξουν το κερατο? Τι εννοείς?
Kasrith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ben και April! Αααααα. Μπα όχι δεν πιστεύω, σαν κόρη του την έχει
SUPERNIKOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ετνάξει το τελευταίο επεισόδιο τα έσπασε άσχημα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα