omghi2u Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Η πρώτη σεζόν είναι ας πούμε πιλοτική... μετά γίνεται η σειρά που όλοι αγαπήσαμε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Από τις αγαπημένες μου σκηνές από τις τελευταίες season. Ξεχνώ το επεισόδιο/season αλλά ήταν στη φάση "κατάθλιψης" του Ben. 1
Thulogur Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Απίστευτη σειρα !! νομίζω οτι ανετα παει στο τοπ 3. Λογω του χιουμορ, της αισιοδοξίας της οποιας βγάζει σαν σειρα, γενικα ηταν μια σειρα που δεν σε "ριχνει" ειτε λογω βαρεμάρας ειτε λογω σεναρίου, κάπου εκανε μια κοιλιά ιδιως στην τελευταία σεζον γιατι αλλα το έσωσαν Μου θυμησε παρα πολυ το two guys and a girl. 1
thomasG4 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Σήμερα θα προβληθεί το special επεισόδιο στην Αμερική. 2
j0hnn1e Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Τι είπες τώρα; 'Ελα μωρη τρέλα Ron Swanson! 1
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραίο το special αν και έλλειψε η Mona-Lisa (she's the worst ) Επισης φαίνεται να πέτυχε το σκοπό του. ‘Parks and Recreation’ Reunion Special Raises $2.8 Million for Coronavirus Relief Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από thomasG4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα