Προς το περιεχόμενο

Parks and Recreation [ 7 seasons ][ 2009-2015 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.buzzfeed.com/alannaokun/how-much-would-ron-swanson-hate-you

για καν'τε αυτο το σημαντικοτατο τεστ.

You got: Ron Swanson would have a healthy, grudging respect for you.

If Ron were to run into you on the streets of Pawnee, his mustache might quiver slightly at the recognition of a kindred spirit. He might remember most of the letters of your name. He might — if you were really lucky, don’t get your hopes up — even shake your hand.

:-D 

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ξεχνιόμαστε, η τελευταία season θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου και θα τελειώσει στις 24 Φεβρουαρίου. Θα δείχνουν δύο επεισόδια κάθε εβδομάδα. Θα τελειώσει λίγο άδοξα αλλά τι να κάνουμε...

http://time.com/3612697/parks-and-recreation-finale-nbc/

• Like 1
Δημοσ.

Θα τη ξεπετάξει γρήγορα.... ε δεν πειράζει το σημαντικό είναι ότι υπάρχει άλλη μια σεζόν και ελπίζω το τέλος να είναι καταπληκτικό.

Έχει δώσει τόσα γέλια αυτή η σειρά! Θα αφήσει κενο μεγαλο..

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν ενθουσιαστηκα παρα πολυ με αυτης της εβδομαδας το διπλο επεισοδιο. Της προηγουμενης ηταν ανωτερο.

Δημοσ.

εμενα δεν με τρελαναν τα δυο πρωτα.το time skip με εκανε να νιωσω περιεργα.δεν γελασα καθολου.ελπιζω τα επεισοδια αυτης της εβδομαδας να μου φανουν καλυτερα.

Δημοσ.

3/4 ηταν μια χαρα.ξαναβρισκει το ρυθμο τ.αρχιζω να νομιζω οτι δεν μου αρεσαν τα 2 πρωτα λογο των αφελειων. :-D

α και δεν μπορω να πιστεψω οτι

η λεσλι ξεχασε ετσι απλα.δεν απλα δεν.ολο αυτο το στορι με τη νεα δουλεια και τα παιδια που ολο λενε αλλα ποτε δεν τα δειχνουν μου τη σπαει.τουλαχιστον τωρα θα παιζει λιγοτερη γκρινια αφου τα βρηκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...