TeZaS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Παίζουν πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι για 5η και 6η σεζόν???
speedy23 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 http://www.buzzfeed.com/alannaokun/how-much-would-ron-swanson-hate-you για καν'τε αυτο το σημαντικοτατο τεστ. You got: Ron Swanson would have a healthy, grudging respect for you. If Ron were to run into you on the streets of Pawnee, his mustache might quiver slightly at the recognition of a kindred spirit. He might remember most of the letters of your name. He might — if you were really lucky, don’t get your hopes up — even shake your hand. 1
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Για να μην ξεχνιόμαστε, η τελευταία season θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου και θα τελειώσει στις 24 Φεβρουαρίου. Θα δείχνουν δύο επεισόδια κάθε εβδομάδα. Θα τελειώσει λίγο άδοξα αλλά τι να κάνουμε... http://time.com/3612697/parks-and-recreation-finale-nbc/ 1
gatokoritso Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Θα τη ξεπετάξει γρήγορα.... ε δεν πειράζει το σημαντικό είναι ότι υπάρχει άλλη μια σεζόν και ελπίζω το τέλος να είναι καταπληκτικό. Έχει δώσει τόσα γέλια αυτή η σειρά! Θα αφήσει κενο μεγαλο.. 1
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Για όσους έχουν ξεχάσει έχει ξεκινήσει η 7η season. Έχουν προβληθεί τέσσερα επεισόδια μέχρι τώρα.
speedy23 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν ενθουσιαστηκα παρα πολυ με αυτης της εβδομαδας το διπλο επεισοδιο. Της προηγουμενης ηταν ανωτερο.
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 εμενα δεν με τρελαναν τα δυο πρωτα.το time skip με εκανε να νιωσω περιεργα.δεν γελασα καθολου.ελπιζω τα επεισοδια αυτης της εβδομαδας να μου φανουν καλυτερα.
Kasrith Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το δεύτερο της δεύτερης εβδομάδας (4ο επ) χτύπησε βαριά μέσα στα feels, δε ξέρω τι λέτε εσείς
speedy23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Γι'αυτο το λογο. Εφτασε σε βαθμο corny imo.
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 3/4 ηταν μια χαρα.ξαναβρισκει το ρυθμο τ.αρχιζω να νομιζω οτι δεν μου αρεσαν τα 2 πρωτα λογο των αφελειων. α και δεν μπορω να πιστεψω οτι η λεσλι ξεχασε ετσι απλα.δεν απλα δεν.ολο αυτο το στορι με τη νεα δουλεια και τα παιδια που ολο λενε αλλα ποτε δεν τα δειχνουν μου τη σπαει.τουλαχιστον τωρα θα παιζει λιγοτερη γκρινια αφου τα βρηκαν.
Kasrith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Γι'αυτο το λογο. Εφτασε σε βαθμο corny imo. Final season και δεν θα έφτανε σε νέο corny βαθμό? 1
speedy23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν συνηθισα να μ'αρεσει αυτη η σειρα για το λογο αυτο. Sorry.
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Το τέλος του 5ου επεισοδίου, ενώ τρως μπριζόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα