Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι και εγώ iPhone developer και μπορω να καταλάβω πως ακριβώς αισθάνεται ο συγκεκριμένος developer. Σου λέει ´τους άνοιξα τα ματιά¨....Αλλά ποιος μπορεί να πιστέψει οτι η apple περίμενε αυτόν για την συγκεκριμένη ιδέα.

To πρόβλημα ξεκινάει απο την στιγμή που διαπιστωθεί ότι του έχουν κλέψει συγκεκριμένα κομμάτια κώδικα. Οι ιδέες δεν κατωχυρωνονται. Δεν θα υπήρχε άλλωστε και εξέλιξη...

Ποσά site τύπου groupon υπάρχουν??Έχει απαγορεύσει κανείς την δημιουργία site με προσφορές;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλοι εσείς, οι επιγειοι θεοί-διάνοιες-ακούω apple και σκαω απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να απόκτησω, κοψτε τις βλακείες.

έχω mac,με αφήνεις να μιλάω;

Οι ιδέες δεν κατωχυρωνονται. Δεν θα υπήρχε άλλωστε και εξέλιξη...

Google -> Apple patents idea

τι βγάζει; :P

Δημοσ.

έχω mac,με αφήνεις να μιλάω;

Google -> Apple patents idea

τι βγάζει; :P

Φίλε άλλο πράγμα η πατέντα- ευρεσυτεχνια που αφορά συγκεκριμένη τεχνολογια η προϊόν και άλλο η ιδέα...είμαι προγραμματιστης και εχω συμβουλευτει νομικούς.

Για παραδειγμα δεν μου απαγορεύει κανεισ να φτιάξω ένα παιχνίδι με πουλιά που να καταστρέφουν κολόνες και να το ονομάσω dirty birds (τύπου angry birds). Αν όμως κλεψω τους χαρακτήρες η αυτούσια κομμάτια κώδικα τότε θα έχω πρόβλημα...

Δημοσ.

5 σελίδες το θεματάκι με το κλέψιμο μία υλοποίησης από την Apple...

3 σελίδες το θεματάκι με την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για το κλέψιμο ΜΙΑΣ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΣΟΥΙΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ από την Microsoft.

Χε.. δεν το διάβασα τούτο εδώ.. αλλά είμαι σίγουρος ότι πάλι τα fan boys φταίνε.. ε; Αυτά θα άρχισαν να λένε για την Apple κτλ κτλ κτλ...

Δημοσ.

Όλοι εσείς, οι επιγειοι θεοί-διάνοιες-ακούω apple και σκαω απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να απόκτησω, κοψτε τις βλακείες.

Εστω και αν καθε μηνα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να αγοραζω και απο ενα προϊον της apple(imac,iphone,ipad,i-vlax...κ.τ.λ),δε γουσταρω να εχω καποιο απο τα προϊοντα της.Απλα γιατι δε μου χρειαζονται και τις αναγκες μου,μπορω να τις καλυψω με προϊντα απο ετερειες,που ειναι πιο προσγηομενες και σοβαρες!

Δε χρειαζομε δλδ να προσκυνω το μηχανημα που μου επιτρεπει να κανω ενα search στο internet!

Δεν ειμαι hater,ουτε φτωχος,μα ουτε και ηλιθιος!

Στο θεμα:

Αν η apple ειχε στα πλανα της,αυτη την εφαρμογη,για το ios5 πολυ πιο πριν ερθει ο τυπος να της το προτινει,για μενα,επρεπε να του ριξει πορτα!

Αν το σκεφτηκε μετα την προταση του τυπου,τοτε εχουμε μια ακομη συνηθης τακτικη των ετερειων κολοσσων!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δηλαδή αν δεχόταν την εφαρμογή στο appstore η Apple, δεν θα φώναζε για αντιγραφή ο τύπος?

Δεν ξέρω αν είμαι ηλίθιος όπως το 9/10 που πόσταραν αλλα έχω την εντύπωση οτι μετά η Αpple θα έπρεπε να τον αποζημιώσει αναγκαστικά αν δεχόταν την εφαρμογή του ....

Ρε τι σημασία έχει τι θα έκανε σε μια υποθετική κατάσταση που δεν έχει σχέση με την τωρινή....

Ο άνθρωπος γκρινιάζει και έχει δίκιο που γκρινιάζει γιατί η apple απέρριψε την εφαρμογή του ενώ πήγε και την έβαλε στο iOs 5....

Και είναι προφανής ο λόγος....

Τώρα τι σημασία έχει τι θα γινόταν αν η apple δεν ήταν τόσο γτπ στην συμπεριφορά της;;;;....

Σημασία έχει ότι γκρινιάζει και έχει δίκιο που γκρινιάζει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...