Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα την μάθουμε σήμερα την apple... και ένα παραπάνω που τα περισσότερα χαρακτηριστικά του ios 5 είναι clopy paste από το cydia. Δεν νομίζω άλλωστε να περιμένει τίποτα ο κύριος που βγαίνει και φωνάζει, απλά ντόρος να γίνεται.

Ναι ξέραμε τις σχέσεις της με εταιρείες ψηφιακού περιεχομένου άλλωστε ο Jobs δούλευε ένα διαστημα για αυτές....

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ξέραμε τις σχέσεις της με εταιρείες ψηφιακού περιεχομένου άλλωστε ο Jobs δούλευε ένα διαστημα για αυτές....

τι εννοείς;

Δημοσ.

τι εννοείς;

Η apple και συγκεκριμένα ο Jobs είναι μέτοχος τους....Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις γιατί θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο wireless sync..... και όχι μόνο σε αυτό.

Σιγά μην άφηνε την κάθε εφαρμογή να δουλέψει στο iOS.....

Τα ευκόλος εννοούμενα παραλείπονται.....όπως είπε ο Alexzz

Δημοσ.

Ελπίζω να δοθεί μια επίσημη απάντηση απο την Apple για αυτό το θέμα. Μπορούσε να βάλει τη συγκεκριμένη εφαρμογή στο app store ανεξάρτητα απο το αν θα ενσωμάτωνε τη συγκεκριμένη λειτουργία στο iOS 5. Αν δεν παραβίαζεται η ασφάλεια της συσκευής δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα να έμπαινε η εφαρμογή στο app store… δηλαδή η Apple φοβήθηκε ότι θα της κάνει μήνυση που ενσωματώσει την ίδια λειτουργία; Ο αποκλεισμός εφαρμογών που δουλεύουν καλά είναι τεράστιο σφάλμα εκ μέρους της Apple.

Δημοσ.

fail 9/10 σχόλια εδώ μέσα,όχι ο τύπος

τι σου κάνει ένα μήλο,γαβ γαβ

Fail είναι το ότι υποστηρίζεις πως όσοι εκφράζουν διαφορετική άποψη από τη δική σου είναι μη σκεπτόμενοι. Ακόμα πιο fail τα + που έχεις (το συγκεκριμένο ποστ εννοώ, γιατί δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν)...

Δημοσ.

Καλα, η κατάσταση με τους apple haters έχει ξεφύγει πλέον. Αρκεί να αναφερθεί το όνομα apple για να μπείτε να κραξετε.

Με βάση την λογική του μάστορα, πρέπει να κάνουν μήνυση στην apple και όσοι έφτιαχναν εφαρμογές για υπενθυμησεις, τώρα που ενσωματώθηκαν στο ios5. Τέλος, να πετάξουμε εδω μερικές προτάσεις για το ios6 και αν υλοποιηθούν να κάνουμε απεργία πείνας γιατί η apple μας αντέγραψε.

Δημοσ.

Καλα εχουν ξεφυγει μερικοι εδω μεσα!

Κατα τα αλλα καλα να παθει οποιος παει για τα πολλα χανει και τα λιγα.

Ας του γινει μαθημα να μην ξανα ασχληθει με την apple και καθε κ@ρ2εταιρια!

Καλα, η κατάσταση με τους apple haters έχει ξεφύγει πλέον. Αρκεί να αναφερθεί το όνομα apple για να μπείτε να κραξετε.

Δεν νομιζω κανεις να ειπε οτι ο προγραματιστης εχει δικιο αλλα ουτε οτι η apple ειναι κανενας αγγελος!

Το βγαλανε την εφαρμογη και στο καπακι να η ιδεα ωραια γιατι του την βγαζεις αστη να υπαρχει οποτε το ψαρι βρωμαει απο τα αυτια.

Δημοσ.

Fail είναι το ότι υποστηρίζεις πως όσοι εκφράζουν διαφορετική άποψη από τη δική σου είναι μη σκεπτόμενοι. Ακόμα πιο fail τα + που έχεις (το συγκεκριμένο ποστ εννοώ, γιατί δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν)...

fail είναι γιατί είναι άσχετες με το θέμα,όχι διαφορετικές

και μίλησα για fail απόψεις επειδή έπαιξε αρκετά αυτή η λέξη για τον τύπο ενώ δεν κατάλαβαν γιατί διαμαρτύρεται,ούτε εγώ έχω κάτι προσωπικό με κάποιον,την άποψη είπα fail και όχι τα άτομα

Δημοσ.

Από το αρχικό κείμενο, ο δημιουργός της εφαρμογής αφήνει να εννοηθεί πως η Apple ενδιαφερόταν να τον προσλάβει. Αυτό που έκανε η Apple είναι μεν νόμιμο, αλλά από την άλλη είναι τελείως άδικο για τον developer.

Δείτε το σαν έναν τρόπο αθέμιτου ανταγωνισμού: κάνε όποια εφαρμογή θέλεις, αλλά δεν επιτρέπεται να την έχεις στο market αν εμείς έχουμε ή θέλουμε να βάλουμε μια τέτοια εφαρμογή στο iOS. Βέβαια, ο developer έχει μηδενικό ποσοστό προστασίας από αυτή την τακτική, αφού η Apple ελέγχει τα πάντα στο οικοσύστημά της και ο πρώτος έχει αποδεχτεί και όρους χρήσης του App Store. Θυμάμαι την υπόθεση του bundle Windows + Internet Explorer που οδήγησε σε πολλές μηνύσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Προφανώς η Apple έχει καλύτερο lobby...

Η φυσιολογική κίνηση θα ήταν να υπάρξει μποϊκοτάζ από τους developers (μακάρι), αλλά δυστυχώς αυτή η πλατφόρμα παραμένει η δημοφιλέστερη και κάποιοι ζουν από αυτήν. Το μόνον που ξέρω είναι πως σαν developer δεν δέχομαι αυτές τις πρακτικές και ως εκ τούτου το smartphone που θα αγοράσω ΔΕΝ θα είναι iPhone.

Δημοσ.

Εγώ χέστηκα για τις πρακτικές της εταιρίας απέναντι στον developer, πάντα από την σκοπιά του αγοραστή. Το ios δεν γιγαντώθηκε μόνο του, οι εφαρμογές το γιγάντωσαν, επομένως οι developers θα πρέπει να βρουν λύσεις, όχι εγώ ο πελάτης.

Δημοσ.

Εγώ χέστηκα για τις πρακτικές της εταιρίας απέναντι στον developer, πάντα από την σκοπιά του αγοραστή. Το ios δεν γιγαντώθηκε μόνο του, οι εφαρμογές το γιγάντωσαν, επομένως οι developers θα πρέπει να βρουν λύσεις, όχι εγώ ο πελάτης.

Όταν θα σταματήσουν οι developers να το ανέχονται τότε δε θα έχεις λύσεις.

Δημοσ.

ρε παιδια τι λετε ολοι φαιλ? Και τι αν εβγαλε λεφτα,παλυ του κλαπηκε η ιδεα.

Οπως και εγω δεν ξερω,ετσι και εσεις δεν ξερεται αν την δουλευανε αυτην την ιδεα στην apple.

Δημοσ.

Όλοι εσείς, οι επιγειοι θεοί-διάνοιες-ακούω apple και σκαω απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να απόκτησω, κοψτε τις βλακείες. Γιατί αν δεν είχε απορριφθεί η εφαρμογή, θα λέγατε ότι η εταιρεία το έκανε επίτηδες για να βγαλειωστην αρχή του κόσμου τα λεφτά και μετά να ενσωματώσει το χαρακτηριστικό αυτο.και απο τη στιγμη που ήδη το προετοίμαζε η εταιρεία ήταν λογικό να μην δεχθεί την εφαρμογή του τύπου. Γιατί τώρα ξεσηκώθηκε αυτός, γιατί ελπίζει ότι μπορει να γίνει ζαπλουτος με πορδες, ενώ αν υπήρχε ήδη εφαρμογη που είχαν αγοράσει ένα εκατομμύριο κόσμος θα ξεσηκωνονταν αυτοί. Όλες εσείς οι διάνοιες τι θα προτιμουσατε απο τα δυο??????? Επομένως είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι κραζετε. Αλλα αυτο που γουστάρω είναι ότι ακόμα και να κραζετε πάλι με την apple ασχολείστε. Για να δούμε και τα αντίστοιχα topics για άλλες εταιρείες. Ούτε δυο σελίδες.

Δημοσ.

Ναι δε μπορούμε να αντέξουμε το 10% (?) premium... Απλά μερικοί Link.png Site: άλλοι είναι λίγο πιο ανεκτικοί/άνετοι/φιλικοί.

Και για να μην υπάρχουν και αυταπάτες:

wifi_sync_logos.jpg

Αριστερά Mr. Greg Hughes, δεξιά Apple.

Πηγή: theregister.co.uk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...