Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της έκδοσης Android 2.3.3 για το Samsung Galaxy S (GT-I9000), η ιστοσελίδα Samfirmware έχει στα χέρια της την έκδοση 2.3.4 η οποία όπως φαίνεται έχει κατασκευαστεί στις 3 Ιουνίου.

Δεδομένου του ότι για την τελική κυκλοφορία της έκδοσης 2.3.3 κυκλοφόρησαν ανεπίσημα 4 διαφορετικά firmware, παραμένει άγνωστη η ημερομηνία της επίσημης διάθεσης του 2.3.4 firmware.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές προγραμματιστών που δοκίμασαν την συγκεκριμένη έκδοση, η πολυαναμενόμενη λειτουργία video chat δεν ενσωματώνεται στις νέες δυνατότητες της συσκευής.

Link.png Site: samfirmware.com

Δημοσ.

Το Android 3.0 και 3.1 προορίζεται για τα tablets και όχι για τα κινητά.

Η Google βέβαια ανακοίνωσε ότι θα ενοποιήσει τις εκδόσεις.

Δημοσ.

Αρα τσαπα τα χρηματα και οι 500αρες που κοστιζουν τα νεα κινητα. Μαπα το καρπουζι...

Δημοσ.

Δεν περιμέναμε το Google Talk για να κάνουμε video chat/calls, αλλά είναι μειονέκτημα να το αφήνει απ'έξω.

Για αυτό υπάρχουν οι custom roms που λογικά θα κλείσουν το μικρό αυτό κενό.

Μένει να δούμε αν η φήμη θα επιβεβαιωθεί.

Δημοσ.

Η όλη φάση android έχει αρχίσει να μοιάζει με ένα τεράστιο beta testing. Εχει καταντήσει κουραστικό!

Πραγματικά αυτή τη στιγμή δε θα αγόραζα τίποτα με android. Περιμένω τα wp7 mango για να ξαναασχοληθώ με κινητά....

Δημοσ.

Είναι μαρκετίστικες βλακείες αυτά παιδιά, μπορείς εδώ και μήνες να κάνεις βίντεο chat, απλά η είδηση αναφέρεται σε ενσωματένες δυνατότητες όπως λέει και το παιδί πιο πάνω.

@ Efo355 - Μην αρχίζεις τις γκρίνιες πάλι ρε, τι beta testing, ΣΟΥΠΕΡ είναι το android!

Υ.Γ. Υποθέτω ότι τελικά δε πήρες το tablet που τόσους μήνες περίμενες, ε; Αγόρι μου, Toshiba Thrive από Αύγουστο-Σεπτέμβρη θα το χτυπήσουμε παρέα!

Δημοσ.

Έχει δίκαιο ο efo σε αυτό που λέει. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό ισχύει εδώ και πάρα πολύ καιρό και απλά σιγά-σιγά τείνει να εξαφανιστεί. Εγώ δεν ησύχασα μέχρι που έβαλα Darky(custom firmware) στο SGS μου.

Δημοσ.

Έχει δίκαιο ο efo σε αυτό που λέει. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό ισχύει εδώ και πάρα πολύ καιρό και απλά σιγά-σιγά τείνει να εξαφανιστεί. Εγώ δεν ησύχασα μέχρι που έβαλα Darky(custom firmware) στο SGS μου.

Υπερβάλλεις, έχω την 2.2.1 την ΕΠΙΣΗΜΗ Αγγλική στο SGS εδώ και 7-8 μήνες και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τι πρόβλημα είχες δηλ με την 2.2.1 την Αγγλική; (ήταν η πιο δημοφιλής rom στο Myphone.gr )

Δημοσ.

Μα έχει ανακοινωθεί,ότι πλέον θα υπάρχει video-κλήση στα επόμενα android. Ίσως να μην ήθελαν για το Galaxy S να το έχει από τώρα ή με αυτήν την έκδοση.

it's all about marketing.

Δημοσ.

Η όλη φάση android έχει αρχίσει να μοιάζει με ένα τεράστιο beta testing. Εχει καταντήσει κουραστικό!

Πραγματικά αυτή τη στιγμή δε θα αγόραζα τίποτα με android. Περιμένω τα wp7 mango για να ξαναασχοληθώ με κινητά....

Έχει πλάκα φαντάζομαι να σκαλίζεις το κινητό, να του περνάς επάνω roms, εφαρμογές, συνεχή updates, να έχεις την αναμονή του πότε θα βγει το τάδε firmware, απλά δεν είναι αυτά για όλους μας.

Δημοσ.

Κάπου διαβαζα στους xda οτι για να ενεργοποιηθεί το βιντεο αρκει να εγκαταστησεις το google framework κατι.. δυστυχώς δεν έχω το link αλλα ρίχτε μια ματια οι πιο ψαγμένοι...

Δημοσ.

Είναι μαρκετίστικες βλακείες αυτά παιδιά, μπορείς εδώ και μήνες να κάνεις βίντεο chat, απλά η είδηση αναφέρεται σε ενσωματένες δυνατότητες όπως λέει και το παιδί πιο πάνω.

@ Efo355 - Μην αρχίζεις τις γκρίνιες πάλι ρε, τι beta testing, ΣΟΥΠΕΡ είναι το android!

Υ.Γ. Υποθέτω ότι τελικά δε πήρες το tablet που τόσους μήνες περίμενες, ε; Αγόρι μου, Toshiba Thrive από Αύγουστο-Σεπτέμβρη θα το χτυπήσουμε παρέα!

Τι να μη γκρινιάζω μωρέ; Είναι σοβαρά πράγματα να δίνεις τώρα 500 ευρώ και να μην είναι άψογο λειτουργικά ένα προϊόν;

Τώρα για το toshiba τί να σου πώ εμένα ίδιο με όλα μου φαίνεται.... βέβαια αν θες να με επιδοτήσεις κατά ένα 20% :devil: θα κάνω τη καρδιά μου πέτρα και θα το πάρω :mrgreen:

Έχει πλάκα φαντάζομαι να σκαλίζεις το κινητό, να του περνάς επάνω roms, εφαρμογές, συνεχή updates, να έχεις την αναμονή του πότε θα βγει το τάδε firmware, απλά δεν είναι αυτά για όλους μας.

Ναι έχει πλάκα μέχρι που καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει νόημα σε αυτό και πως ουσιαστικά δε χαίρεσαι το κινητό, δεν αξιοποιείς τις δυνατότητες που σου δίνει ένα λειτουργικό, και το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζεις ρομ.

Εχει πλάκα να βάζεις τη καινούρια ρομ και να βλέπεις καλυτερη απόδοση στα παιχνίδια αλλά μόλις να πηγαίνεις να ανοίξεις τη κάμερα για μια φωτό να κρασάρει η εφαρμογή.

Με κάθε ρομ κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει, δε τελειώνει ποτέ αυτό ειδικά αν σου έχει μπει και το σαράκι.

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα, αν βαλεις καποια καλη rom δεν θα εχεις απαραιτητα προβληματα. Aσε που συνηθως οι μαγειρεμενες ρομ εχουν και καποια tweaks τα οποια βελτιωνουν καποια πραγματα.

Στο κατω κατω βαζεις μια stock (για αλλες χωρες, διοτι η samsung hellas κοιμαται) και ξεμπερδευεις. Πχ η JS8 που αναφερθηκε ηταν κατα την γνωμη μου η πληρεστερη.

Την εβαζες και τελειωνε εκει, ουτε να ψαχτεις ουτε τιποτα.

Παντως ισχυει πως αν σου μπει το σαρακι τελειωσεις γινεσαι flash junkie σε χρονο dt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...