george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Yeap τα Llano πάνε πάρα πολύ καλά και φαίνεται ότι θα είναι επιτυχία σε μικρότερα συστήματα! Φανταστείτε ότι η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του i7 2600K (HD 3000) ακόμα και να overclockαριστεί στα 2150MHz δεν φτάνει τέτοιο score στο Vantage. Και μιλάμε για 2000 πόντους παραπάνω στο Vantage υπέρ του Llano! Είναι λίγο ακριβά βέβαια τα Llanο, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
FarCry Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Yeap τα Llano πάνε πάρα πολύ καλά και φαίνεται ότι θα είναι επιτυχία σε μικρότερα συστήματα! Φανταστείτε ότι η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του i7 2600K (HD 3000) ακόμα και να overclockαριστεί στα 2150MHz δεν φτάνει τέτοιο score στο Vantage. Και μιλάμε για 2000 πόντους παραπάνω στο Vantage υπέρ του Llano! Είναι λίγο ακριβά βέβαια τα Llanο, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις. γιατι καποιος να προτιμησει το llano εναντι μιας discrete gpu αυτης της κατηγοριας? απο θεμα τιμης λεω. ερχεται πιο φτηνα απο λυσεις αντιστοιχης αποδοσης? αλλιως γιατι καποιος να προτιμησει το llano?
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Καθαρά από θέμα επιδόσεων το είπα. Για κάποιον που θέλει ένα mini-ITX συστηματάκι για να παίζει και κάνα παιχνίδι, τα Llano είναι ότι πρέπει. //EDIT: Εγώ πήγα με βάση αυτά τα benchmarks που βρήκα στο tweatown http://forums.tweaktown.com/overclocking/44694-apu-smashed-new-igp-world-records-gigabyte-a75m-ud2h-3dvantage-p6160-igp.html Εδώ είναι το 6160 στο Vantage με την ενσωματωμένη IGP @ 870MHz (600MHz stock).
cabdik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ας αρχισουμε και τα μπανακια στις παραλιες και θα ερθουν οι μπουλντοζες χωρις να το καταλαβουμε.Και μετα βλεπουμε. η καλυτερη προταση για το καλοκαιρι. B) ξεχαστε τις μπουλντοζες και βγειτε στις παραλιες...ραααα! πολυ κολλησαμε!! οταν θα επιστρεψουμε απο τα μπανια (οσοι κανουν τελος παντων...!!), το ξαναβλεπουμε το θεμα.
Skylined Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ναι, και ειδικά φέτος οι παραλίες θα ειναι ιδιαίτερα ασφαλείς καθώς θα απουσιάζουν οι (ταύρο)καρχαρίες
Erashep Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εμένα τώρα γιατί κάτι μου λέει, ότι θα γίνει όπως με τους core 2 duo , που έφευγα για 15αυγουστο στην κρήτη και τσακωνόμουν με τον προμηθευτή μου στο τηλέφωνο (ενώ είμουν στο καράβι) για τους πόσους Ε6600 θα παραλάβω ;
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δώσε μου ένα επίσημο link, ΕΝΑ μόνο, που να αποδεικνύει ότι είναι επίτηδες σακατεμένοι για ανταγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους. Ανέφερα ότι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που το πιστεύουν αυτό, αλλά τίποτα δεν έχει αποδειχτεί επισήμως. Συγκεκριμένα έχω ακούσει από την ASUS ότι όντως είναι σακατεμένα τα B0 & B1 chips αλλά δεν το ανέφερα πουθενά γιατί το ότι είναι σακατεμένα, δεν αποδεικνύει αυτομάτως ότι το έκαναν για να μην δει η Intel τις πραγματικές επιδόσεις των Bulldozer. Εμένα μου είπαν (καιρό πριν) ότι απλά τα έχουν για να δοκιμάζουν σταθερότητα στις μητρικές, να δουλέψουν τα BIOSes και να είναι έτοιμοι όταν με το καλό έρθουν οι B2. Επιτέλους νομίζω ότι δικαιώνομαι κατά κάποιο τρόπο όταν έλεγα ότι ΔΕΝ υπάρχει επίσημη πηγή που να αναφέρει ότι η AMD επίτηδες "πετσοκόβει" τους B0 και B1 επεξεργαστές της για να μην καταλάβει η Intel τις πραγματικές τους επιδόσεις. Πριν παραθέσω τι είπε ο JF-AMD για το συγκεκριμένο θέμα, να πω ότι είναι ο John Fruehe, Director του τμήματος Product Marketing για Server/Workstation products @ AMD. Ορίστε τι είπε στο amdzone: You guys do realize that a.) engineering samples will not represent nor correlate to actual final performance and that b.) we don't "cripple" engineering samples' date=' right?[/quote'] Ορίστε και το post του στο XtremeSystems http://www.xtremesys...l=1#post4879337 Based on this conversation I have a feeling nobody here is in the semiconductor business, so let me try to explain it to you.Engineering samples are designed to validate the design and for partners to validate their systems. They are not meant for benchmarking. There are multiple steppings of samples, comparing one stepping to another tells you nothing unless you know WHY the stepping changed. When we make engineering samples, we target the best yield, not the highest performance. Then we have more chips to work with. Typically you get a couple of the highest clock speed anyway, those typically stay in our labs, so it is unlikley that you see those out in the wild. We don't even do any real performance analysis until we get the final silicon. Prior to that, we are totally focused on design validation. Performance is determined based on the following: 1. The processor 2. The processor microcode 3. The BIOS 4. The Operating system 5. The drivers 6. The compiler code So, unless you are looking at final silicon and you have all of the other pieces in place, making a statement about the performance of ES chips is completely pointless. Which is why we just don't comment on those numbers. They probably aren't real. And if they are, they are not representative of what people will see when they get the real products in their hands. Imagine making a cake. You start with a pile ingredients. You put it all in a mixing bowl. You stir it up. You put it in the oven. You let it cook. You take it out. You put frosting on it. You are all looking at bowlful of batter and arguing about whether or not it is appetizing.
FarCry Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 καλα και εγω δεν πιστεψα ποτε οτι επιτηδες τα χαλανε το θεμα εαν ισχυουν αυτα που λεει για το performance η απλα τα λεει για fud...
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Κοίτα, διευθυντής Marketing είναι, οπότε ποτέ δεν ξέρεις
ninos30 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πάντως τα υπονοούμενα που αφήνει με αυτήν την φράση: "b.) we don't "cripple" engineering samples, right?" είναι ποικιλόμορφα. Αν δεν τον ακούσεις να μιλάει ώστε να καταλάβεις τον τόνο της φωνής του δεν μπορείς να βγαλεις σαφές συμπέρασμα. Θα μπορούσε πχ να έχει πει: "Εμείς δεν σακατεύουμε τα engineering samples, έτσι δεν είναι?" με ειρωνικό τρόπο υπονοώντας σαφέστατα ότι το κάνουν... Ή απλά να προσπαθεί να καλύψει, τα "ακάλυπτα"...
Titanomaxos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Toυ πασαρανε ενα χαρτί για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, το διαβασε και το κανατε και θεμα...
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι χειρότερος από τον 2600k ο 8core.Το καταλαβαίνει κανένας πολύ εύκολα από την τιμή.Εκτός και αν νομίζει ότι είναι τόσο ηλίθια να κοστολογεί χειρότερους επεξεργαστές ακριβότερα μια εταιρία του μεγέθους της AMD(πολύ μικρή σε σχέση με τον ανταγωνισμό).Τα υπόλοιπα όλα είναι για να έχουμε να λέμε και να ακούγονται από εδώ και από εκεί.Αν καταφέρουν να ριζώσουν και μια βρώμα ότι οι 8core θα είναι χειρότεροι από τους sb και στο τέλος βγουν καλύτεροι κιόλας θα είναι #winning τεράστιο από διαφημιστική μεριά.
Dosas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Flame bait τίτλος και περιεχόμενο σε ένα thread το οποίο κάνει μπάμ ότι πρόκειται για viral marketing.
Alithinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μια είναι η δύναμη στους επεξεργαστές: power7. Κρίμα που η IBM δεν μας αφήνει να τους χαρούμε και εμείς οι απλοί άνθρωποι..
NEKROMA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 πανικος banned ατομα και κοντρες full , χαλαρωστε και λιγο ειναι απλα τα πραγματα bd 8core vs sb 4core +4 το θεμα ειναι η τιμη τους +motherboard ,και ιδια αποδωση να εχουν αν ειναι χαμηλη η τιμη τους θα πουλησουν τρελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.